Spiderman Miles Morales: Als Echte Wetenschappers

Waarschuwing – als je eenmaal aan deze missie bent begonnen, kun je pas na het voltooien van de campagne Manhattan verkennen en meer tokens krijgen om je uitrusting te upgraden en de rest van je trofeeën te voltooien.

Versla de Underground buiten het Science Center

Als je eenmaal op je bestemming bent aangekomen, kijk dan eens goed naar het verlaten science center. Er zijn twee aparte promenades die naar het hoofdgebouw lopen met aan elke kant Underground – plus twee Snipers langs de hoge platforms aan elke kant, en een derde sluipschutter bovenaan het hoofdgebouw met een vriend.

Maak van de sluipschutters je eerste prioriteit en ren langs de lange witte platforms om de anderen te omzeilen totdat je als eerste de bovenste sluipschutter bereikt. Gebruik eerst een stille takedown op de bondgenoot van de sluipschutter, want ze zullen het niet merken tijdens het richten.

Ga vervolgens terug en schakel de twee sluipschutters aan de zijkant uit, en zorg ervoor dat geen van de andere Underground op de lage daken van het gebouw je naar binnen ziet gaan. Als je je zorgen maakt dat je wordt opgemerkt, gebruik dan je camouflage of leid iemand in de buurt af voordat je gaat webben de sluipschutters op de hoge uitkijkpunten erboven.

Zoek na hen naar een ondergrondse op de lage daken langs de promenade en rits ze erin, gebruik camouflage als je denkt dat een ander je op heterdaad ziet.

Naarmate je meer van de metro langs de promenade begint uit te schakelen, kunnen er versterkingen verschijnen bij het hoofdgebouw als ze je beginnen te verdenken, dus je kunt regelmatig met je scanner controleren of er nieuwe vijanden zijn die naar hogere uitkijkpunten springen. . Als ze dat doen, volg ze dan met camouflage om ze uit beeld te halen.

Schakel de generatoren uit

Net als bij de bioscoop vind je een geëlektrificeerde barrière bovenaan het science center die toegang verhindert. Je moet nabijgelegen generatoren uitschakelen die in de hutten zijn verborgen om door te gaan, maar de dingen zijn niet zo eenvoudig.

Beginnend met de twee generatoren die het dichtst bij het gebouw staan, kun je ze vinden in afgesloten hutten, maar de poorten om ze te bereiken en uit te schakelen hebben geen stroom.

Gelukkig kan de gigantische sculptuur in het midden van het water worden rondgedraaid, dus kijk zo dat je naar de sculptuur kijkt en trek de meest linkse bal met een knoop erop naar je toe, en dan weer – twee keer tegen de klok in. Dit zou een knooppunt dicht genoeg moeten plaatsen om je te laten binden aan de rode knooppunten op elk van de twee hutten dicht bij je, ze te ontgrendelen en je de generator te laten leegmaken.

Houd het beeld nu zoals het is en ga naar het oosten, naar een ander stel hutjes. Slechts één heeft aan deze kant een generator, maar deze is niet in het zicht van de bal erboven. Bevestig in plaats daarvan een web van de bal aan de linkerhut en maak deze vervolgens in serie aan de rechterhut om bij de generator te komen.

Ga ten slotte naar de westkant om de laatste generator te vinden en ruim enkele dozen op om het verborgen knooppunt aan de zijkant van de muur te onthullen dat je aan de laatste bal kunt vastbinden.

Nu kun je terugkeren naar de niet-geëlektrificeerde barrière en Venom Smash erdoorheen leiden, waardoor je naar het eigenlijke science center gaat.

Zoek Phin

Er valt veel te inspecteren terwijl je je een weg baant door het oude science center, te beginnen met het gigantische scherm. Om verder te gaan, ga je naar links de Virtual Gallery in en noteer je een Underground Cache in de gang aan de linkerkant die je kunt vegen voor een gratis Tech Token.

Zodra je de ruimtetentoonstelling hebt bereikt, spring je naar beneden en zoek je de deur naar het Sea Living-gebied, en je loopt door de geheugenstrook. Zoals eerder vermeld, is er veel te zien en te beleven, inclusief de meeste exposities die je passeert. Zoek naar de rode en witte stippen om te communiceren met dingen in het diepzeegebied en ga dan verder.

Eenmaal in de Space Exhibit kun je alle gekke technologie bekijken die te zien is, inclusief dingen als een prototype van een geheugenmetaal en nog veel meer. Als je klaar bent met rondkijken, praat dan met de vrouw bij de lift om erachter te komen dat je op een andere manier naar binnen moet.

Links van de lift zit een gesloten deur en Phin zal je aanraden een manier te vinden om een ​​reflecterend oppervlak onder de vloer te schuiven dat van vorm kan veranderen.

Het toeval wil dat je beide dingen tussen de exposities kunt vinden: zonnepanelen bij de gesloten deur en het geheugenmetaal aan de achterkant waar je voor het eerst binnenkwam onder de grote spaceshuttle.

Wanneer je met het geheugenmetaal communiceert, moet je je telefoon gebruiken om de vorm ervan te veranderen, dus doorloop de verschillende patronen totdat je de platte hebt gevonden en pak hem snel. Je kunt blijven hangen terwijl je de tentoonstelling met geheugenmetaal verlaat om een ​​interessante dialoog van een bekend gezicht te krijgen, anders ga je terug naar de gesloten deur.

Als het geheugenmetaal eenmaal aan de andere kant is, blader je door de vormen om iets te vinden dat lijkt op een iglo – een ronde halve cirkel met een kleine platte kant. Draai deze vorm totdat het zonnepaneel naar het slot wijst en gebruik je zaklamp om het te verlichten.

Er zijn nog meer dingen te zien in de speciale tentoonstelling, maar je project ligt aan het uiteinde van de kamer. Ga het bekijken, en nadat de scène is afgelopen, ben je terug in het heden.

Versla de metro

Als het eenmaal gek begint te worden, neem je het op tegen een Underground Brute en zijn consorten.

Vergeet niet om eerst de Venom Punch op het schild te gebruiken, maar schakel dan over naar Venom Dashes om hem te vangen in zijn snellere tweehandige aanvalsstijl, of hij kan gewoon de Venom Punches of Jumps ontwijken.

Ruim de eerste kamer op en sluipschutters uit de ruimte-tentoonstellingshal zullen het vuur openen, wat je vraagt ​​om het gevecht naar de volgende kamer te verplaatsen. Blijf raden door de niveaus op en neer te bewegen om de lange afstandsjagers te haasten, en je Venom Punches en Dashes te bewaren voor wanneer de handschoen en zwaardvechters beginnen te verschijnen.

Uiteindelijk zal een lagere muur afbreken en de komst van nog een andere Brute aankondigen. Pas op voor de vuurwapens die zijn aankomst flankeren en leid hem weg van de gang om hem te isoleren en neer te halen zonder dat zijn vrienden op je schieten.

Ga terug naar de hoofdingang waar je voor het eerst landde om de overgebleven Underground uit te schakelen, en verlaat dan het gat waar je als eerste binnenkwam om deze missie te voltooien en de laatste confrontatie te beginnen.

Spiderman Miles Morales – Alle Hoofdmissies
Spiderman Miles Morales – Wiki Guide

Vorig artikelSpiderman Miles Morales: Van Je Familie Moet Je Het Hebben
Volgend artikelSpiderman Miles Morales: De Slag Om Harlem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here