Spiderman Miles Morales: Laatste Test

Zodra je elke uitdaging hebt voltooid – vechten, stealth en traversal – inclusief alle drie de rangen, zal Spider-Bot je vragen om naar de ESU-school te komen voor je grote finale-test

Bereid je voor op een serieus gevecht

Direct uit de poort vecht je tegen een bekende vijand uit de eerste Spider-Man-game. Het goede nieuws is dat hij allemaal dezelfde luchtbewegingen zal hebben. Dit betekent dat je de inkomende groene golven die hij op je schiet moet ontwijken, en je moet voorbereiden op zijn enorme aanvalsaanval, dan naar hem draaien en naar hem toe ritsen om deze holo-baas tot pulp te slaan.

Wanneer de baas een reeks homing-raketaanvallen begint te ontketenen, ontwijk ze dan en zoek naar een prompt om ze meteen terug te gooien. Doe dit genoeg, en je kunt hem bedwelmen om aan de rits te ritsen om hem weer in het rond te slaan.

Naarmate het gevecht vordert (en het verhaal vreemder wordt), neem je het tegelijkertijd op tegen twee van dezelfde baas. Dit betekent dat je heel voorzichtig moet zijn om in de lucht te blijven en klaar moet zijn om in een oogwenk te ontwijken – gebruik dus de dubbele ritssluiting om het hoofd boven water te houden en land nooit langer dan een paar seconden.

Merk op dat je ook je Venom Powers in de lucht kunt gebruiken om nog een paar keuzehits te scoren om een ​​van hen verbluft te houden. Probeer je op één ervan tegelijk te concentreren, zodat je je er sneller minder zorgen over hoeft te maken.

Als de tweede baas ten onder gaat, is je uitdaging voltooid en verdien je een gloednieuw pak: het Miles Morales 2020-pak!

Spiderman Miles Morales Side Missies
Spiderman Miles Morales Wiki Guide

Vorig artikelSpiderman Miles Morales: We hebben een aanwijzing
Volgend artikelSpiderman Miles Morales: Terug naar het begin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here