Spiderman Miles Morales: Kerstavond

Nu de misdaadbestrijding voor vanavond compleet is, is het tijd voor Miles om thuis te genieten van een lekker kerstdiner met het gezin.

Ga terug naar huis en ga naar de keuken

Ga terug naar het appartement van Miles – het appartement naast de grote muurschildering van Spider-Man die je aan het begin van het spel zag, en ga door het dak naar binnen waar je rugzak vol kleren wacht.

Eenmaal binnen kun je Miles ‘kamer inspecteren om een ​​paar interessante items te vinden, zoals een foto aan de tafel, een kaartje voor een toneelstuk, een heel oude tv, enkele ideeën voor het ontwerpen van Miles-kostuums en meer.

In de keuken zal de moeder van Miles hem vragen om overal te helpen en alles klaar te maken voor het avondeten. Begin met het aanzetten van de kerstboom bij de tafel en bekijk vervolgens de platenspeler bij de bank in de woonkamer. Zonder platen om af te spelen, ga je de gang in om er een paar te vinden in Miles ‘moeders kamer. Je kunt ook je uiterlijk bekijken in de badkamerspiegel, of je vriend Ganke in je kamer bekijken. Terwijl je in moeders kamer bent, kun je uitkijken naar een stapel kranten, evenals een eigenaardig dossier waar Miles ‘vader aan had gewerkt.

Selecteer een van de vinylplaten om terug te brengen naar de platenspeler, open de deur om de verrassingsgast te onthullen en het diner kan eindelijk beginnen – totdat de stroom uitvalt.

Doe de stroom weer aan

Kijk eerst naar de stroomonderbreker aan het einde van de gang, maar je hebt geen geluk. Ga naar je kamer en naar de brandtrap, waar Miles een beetje onderzoek zal doen om de transformator te vinden. Hij heeft zijn webschieters misschien niet, maar hij kan nog steeds prima aan muren plakken.

Ga naar het dak, maar sla aan het einde linksaf – aangezien er mensen zijn. Draai de hoek van het gebouw om en ga verder totdat je langs de ramen van je appartement moet duiken om rond een reclamebord te komen. Eenmaal voorbij je familie, ga terug naar boven en blijf naar links bewegen om een ​​generator te vinden waarmee je kunt communiceren om de stroom te herstellen met je Venom Punch.

Ga terug naar de ramen van je appartement en Ganke zal in de weg staan ​​terwijl je weer naar binnen sluipt. Nu kun je genieten van de rest van het kerstavonddiner als de missie is afgelopen.

Spiderman Miles Morales – Alle Hoofdmissies
Spiderman Miles Morales – Wiki Guide

Vorig artikelSpiderman Miles Morales: We Zijn Er Voor Jou
Volgend artikelSpiderman Miles Morales: De Harlem Metro’s Rijden Niet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here