Spiderman Miles Morales: Iemand Heeft Het Licht Aangelaten

Nu de identiteit van de Tinkerer is onthuld, besluit Miles een waarschijnlijke locatie te onderzoeken waar meer aanwijzingen voor de motieven van de Tinkerer te vinden zijn.

Vind een weg in de winkel

Baan je een weg door Manhattan naar de zuidwestkant waar Greenwich is, en zoek een kleine winkel achter een blauwe markt met het bord Mason’s Repair. Je zult een weg moeten vinden in de dichtgetimmerde plek, en een nabijgelegen dakraam lijkt de beste optie.

Binnen kun je de tijd nemen om de verlaten winkel te verkennen en enkele van de vergeten items te bekijken, zoals gitaren, een ingelijste dollar en een rugzak. Achter in de winkel vind je een tabel met interessante aanwijzingen waarop je kunt inzoomen en de Nuform Development Team-lijst kunt bekijken, net als een nep-ID-kaart.

Op een keukentafel in de buurt vind je medicijnen, maar het echte geheim zit achter een kleine bakstenen muur die paars gloeit, dus gebruik je Venom Smash om het te onderzoeken.

In de geheime kamer kun je een aantal werkbanken bekijken om wat ondergrondse uitrusting te vinden, en dan eindelijk op de nabijgelegen computer kijken voor meer aanwijzingen.

Versla de underground

Zoals gewoonlijk zullen er problemen optreden, maar deze keer kun je beginnen met het gebruiken van beperkte camouflage om aan gevaar te ontsnappen. Druk op de D-Pad en zip eerst naar een uitkijkpunt, wacht dan tot een sluipschutter de hoge grond neemt die uitkijkt over de steeg, en rits achter hem aan om hem uit te schakelen.

Als je opnieuw wordt opgemerkt, kun je je altijd camoufleren en je verstoppen totdat ze niet langer bewust worden van je aanwezigheid – ga anders achter de andere twee sluipschutters staan ​​en ga in de camo-modus om ze van achteren uit te schakelen.

Er verschijnen meer sluipschutters op het dak van de ijzerhandel terwijl je vecht tegen de overgebleven schurken – wat misschien een goed moment is om weer te sluipen terwijl je naar hun niveau snelt. Wacht tot ze ontspannen zijn of gebruik je onzichtbaarheid om de eerste aanval te krijgen en schakel ze indien mogelijk uit. Camouflage loopt snel weg bij het aanvallen, maar veel langzamer als je relatief stil blijft en je achter vijanden verschuilt.

Zodra de groep is verslagen, ga je terug naar de computer om de locatie van de verloren telefoon te achterhalen, en je hebt de bestemming van je volgende missie.

Spiderman Miles Morales – Alle Hoofdmissies
Spiderman Miles Morales – Wiki Guide

Vorig artikelSpiderman Miles Morales: Tijd Om Samen Sterk Te Staan
Volgend artikelSpiderman Miles Morales: Bedrijfsspionage

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here