Spiderman Miles Morales: Hou Je Webschieters Vast

Ontmoet Pete in Midtown


Zorg ervoor dat je op weg van de Bronx naar Midtown weer in de stemming bent, om zo te zeggen. Maak u vertrouwd met de manier van reizen, gebruikmakend van zwaaien, rennen aan de muur, ritsen van het web en ritsen naar punten. Goed doorkruisen is net zo belangrijk als vechten, dus oefen om laag bij de grond te gaan, hoog te gaan en te boosten als er geen grote gebouwen in zicht zijn. Als je klaar bent om dingen te verplaatsen, ga dan naar de ontbrekende site om Peter Parker te ontmoeten.

Versla de gevangenen

Als dingen onvermijdelijk mis gaan, zoals altijd, zal Peter Miles achterlaten met de taak om de ontsnappende gevangenen helemaal alleen te houden. Geen zorgen, Miles is zelfs als rookie Spider-Man meer dan capabel.

Hoewel Miles veel van de bewegingen heeft die Peter doet, is hij behoorlijk snel, maar misschien nog niet zo sterk. Het belangrijkste bij deze eerste gevechten is om geen klappen te krijgen of overweldigd te raken. Wees altijd op uw hoede om inkomende aanvallen of geweerschoten te ontwijken en blijf achter uw tegenstanders staan. Je hebt ook je webschietgadget, waarmee je tot zes schoten tegelijk kunt lanceren terwijl ze langzaam weer herstellen. Drie schoten kunnen een vijand opsporen om ze te verdoven, en door ze tegen de muur of vloer te slaan, blijven ze voorgoed plakken.

Wanneer meer gevangenen de strijd aangaan, zullen ze wapens gaan gebruiken. Het uitschakelen van aanvallers op afstand zal een topprioriteit zijn – dus vergeet niet je webben te gebruiken om de wapens uit hun handen te nemen, of gebruik alles wat rondslingert om naar ze te gooien en ze te verdoven. Anderen rennen misschien om de wapens op te halen, dus gebruik die tijd om ze neer te halen terwijl ze afgeleid zijn.

Vang Rhino

Terwijl Peter en zijn tegenstander dieper het centrum in trekken, doe je je best om ze bij te houden door te zwaaien en te ritsen om te allen tijde je topsnelheid te behouden.

Wees voorbereid op het moment dat je Rhino naar de zijkant van een gebouw ziet springen – hij gooit parkeerborden naar je toe dat je in de lucht moet ontwijken of het risico loopt schade op te lopen en je te vertragen.

Zodra je Rhino zelf in handen hebt, moet je heersen in de niet te stoppen oplader door hem heen en weer te bewegen. Dit zal hem niet vertragen, maar het vermijden van auto’s, borden en andere obstakels zal je helpen schade te voorkomen – en daar wil je je nu geen zorgen over maken.

Maak je geen zorgen over onschuldige omstanders, Peter zal interferentie uitvoeren om ze uit de gevarenzone te houden – hoewel je zelf een beetje heldenwerk kunt doen door naar de juiste knopaanwijzingen te zoeken. Meestal wil je vooruit kijken om de felgekleurde advertenties in de winkelcentra te spotten en er omheen te sturen.

Als je weer buiten komt, maak je dan geen zorgen dat je hem naar de zijkant van een gebouw volgt – hij springt de hoek om, dus maak je gewoon zorgen dat je dichtbij blijft terwijl hij de hoofdweg neemt en ontwijk alle parkeerborden die op je af komen totdat je de Roxxon Plant bereikt.

Versla de gevangenen (opnieuw)

Je krijgt weer te maken met een groep gevangenen – nu gewapend met grotere wapens, waaronder een raketwerper. Ontwijk opzij en kom dichterbij om achter te komen en ze uit te schakelen, en probeer de aanvalsknop ingedrukt te houden om vijanden de lucht in te lanceren, en gebruik luchtaanvallen om buiten het bereik van de anderen te blijven.

Wanneer de eerste groep gevangenen ten onder gaat, kijk dan naar de nabijgelegen daken voor meer gevangenen die van bovenaf schieten. Rits naar de reling en duik erin om aan te vallen, en schakel dan de kanonniers uit met je webbing, of gooi puin in de buurt naar ze.

Je zult tussen de daken moeten blijven oprukken om meer gevangenen uit te schakelen, dus houd binnenkomende vuurtekens in de gaten om te weten waar de volgende groep vijanden je probeert neer te schieten. Op dit punt kun je genoeg combo-punten verzamelen om instant takedowns uit te voeren – wat geweldig is om een lastige sluipschutter uit te schakelen voordat ze hun wapen kunnen gebruiken.

Wanneer de laatste groep op de brug naar beneden gaat, ga je naar de volgende marker om Pete te vinden.

Versla Rhino

Miles wordt gedwongen tot een een-op-een confrontatie en heeft nu een nieuwe truc in petto – en het is de enige manier om deze niet te stoppen kracht uit te schakelen. Met R1 + Driehoek kun je een Venom Punch loslaten die je tegenstanders verdooft en kortstondig uitschakelt terwijl je enorme schade aanricht. Je kunt dit goed gebruiken door de baas te jammeren om een combo-hit terwijl hij niet terug kan vechten.

Je Venom Punch is gekoppeld aan een nieuwe meter die wordt opgebouwd terwijl je aanvalt en ontwijkt, maar tegen Rhino kun je beter de meter bouwen met de laatste. Meestal zullen je basisaanvallen nutteloos zijn en zal hij onmiddellijk tegengaan met een veel hardere slag, dus blijf je concentreren op zijn schommels en ontwijk uit de weg – omdat het niet alleen de Venom-meter verhoogt, maar ook je combo-meter bouwt met succesvolle ontwijkingen, waardoor je ook een aantal directe verwijderingen kunt uitvoeren.

Blijf dansen voordat je een paar Venom Punches loslaat, en Rhino zal dingen naar het interieur van een gebouw verplaatsen.

Hier gaat hij ladingsaanvallen gebruiken, maar door achter hem te ontwijken, kun je op zijn rug gaan zitten en hem tegen een muur sturen om hem even te verdoven. Probeer op elektriciteitskasten te mikken, want die zullen hem kwetsbaar maken voor een nieuwe afranseling zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat hij achteruit slingert.

Blijf doorgaan terwijl je zijn stampen, sprongen en zwaaien ontwijkt totdat je meter is opgeladen, en blijf de Venom Punches volhouden totdat hij naar beneden gaat, de missie voltooit – en het Miles Morales-avontuur begint.

Spiderman Miles Morales – Alle Hoofdmissies
Spiderman Miles Morales – Wiki Guide

Vorig artikelSpiderman Miles Morales: Hoofd Missies
Volgend artikelSpiderman Miles Morales: We hebben een aanwijzing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here