Spiderman Miles Morales: De Aandacht Trekken

Nadat de Tinkerer met de Nuform ontsnapte, worstelt Miles nu met hoe hij verder moet en heeft hij wat begeleiding nodig. Hopelijk kan zijn oom hem helpen kalmeren.

Ontmoet oom Aaron in Hell’s Kitchen

Na een tijdje gewacht te hebben en enkele side missies op zich te hebben genomen , zal Aaron je vragen om af te spreken bij de haven in Hell’s Kitchen, niet ver van waar je langs boten moest racen om de Tinkerer te achtervolgen. Na een lang filmpje stelt Aaron voor dat je de tijd neemt om te ontspannen en de geluiden van de stad te proeven om een ​​beat te ontwikklen.

Proef het juiste geluid

Zodra u interactie heeft met het hologram van het audioapparaat, kunt u een audiofragment ophalen van iets in de buurt van uw omgeving. Terwijl je L2 ingedrukt houdt, hoor je directionele audio van veel dingen om je heen, en als je op een driehoek drukt, kun je luisteren naar het ritme van iets specifieks in de buurt.

Het is jouw taak om de bron te vinden die overeenkomt met dat originele monster en deze op te nemen. Voor deze interactie neemt de beat de vorm aan van twee verschillende belgeluiden. Rits vanaf het hologrampunt omhoog naar de palen erboven en sla dan rechtsaf om een ​​felrode boei te vinden. Rits naar de opslagcontainers met uitzicht op de boei en houd L2 vast terwijl je ernaar kijkt. Neem desgevraagd het nieuwe schone monster op over het oude dat overeenkomt om de bron correct te identificeren.

Op dit punt komt er een nieuw verzamelobject beschikbaar in de stad naarmate je meer audiofragmenten ontdekt en meer activiteitentokens verdient. Anders is Miles klaar om een ​​plan uit te werken en van start te gaan, en begint een nieuwe dag.

Merk op dat als je wakker wordt, Miles op de een of andere manier veel vooruitgang zal hebben geboekt bij het inrichten van zijn kamer, en er is meer te vinden in het appartement voordat je vertrekt.

Spiderman Miles Morales – Alle Hoofdmissies
Spiderman Miles Morales – Wiki Guide

Vorig artikelSpiderman Miles Morales: Review
Volgend artikelSpiderman Miles Morales: Dubbelspion

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here