Spiderman Miles Morales: De Slag Om Harlem

Schiet zo snel mogelijk weg van het Science Center, want de strijd is al begonnen, net zoals een sneeuwstorm Manhattan heeft getroffen. Zorg ervoor dat je je laatste vaardigheidspunten uitgeeft, vooral dingen als de extra Venom-generatie, want je zult vijanden snel en hard moeten uitschakelen.

Je zult Roxxon en de ondergrondse eerst zien vechten in CJ Park, maar verwacht je een weg te banen door een handschoen van verschillende aanvallers, die zowel jou als hun rivalen bevechten. Als zichtbaarheid een probleem wordt, gebruik je je minimap of druk je op R3 om vijanden in de buurt te markeren.

Terwijl je door het einde van het park beweegt, wees dan klaar voor een Roxxon-man met een raketwerper om te verschijnen en probeer te interfereren – gooi zijn raketten terug naar hem om hem uit te schakelen. Het gevecht zal dan overgaan in de straten die naar je appartement leiden, met aanvallers die van alle kanten op de kruising binnenkomen.

Dit is waar je waar mogelijk Venom-aanvallen wilt gebruiken om tegen groepen tegenstanders te botsen en ze te laten vliegen, en probeer je combo-meter op te bouwen terwijl je kijkt om inkomend vuur te ontwijken. Wees op uw hoede voor Roxxon Shield-gebruikers die naar binnen komen rennen en sla eerst hun schild op de grond of ontwapenen ze voordat u doorgaat met uw Venom-aanval.

Terwijl je de straten opruimt, zal een laservizier je waarschuwen dat de gevechten naar de daken zijn verplaatst, dus rits snel omhoog om de sluipschutters en andere aanvallers tussen de verschillende daken in het gebied aan te vallen. Er zijn hier in totaal vier daken die verschillende krachten op je hebben afgevuurd, dus wees voorbereid om tussen de daken door te vliegen om met sluipschutters om te gaan en ze indien mogelijk te ontwapenen.

Blijf vechten langs de daken in oostelijke richting tot je je appartement bereikt, waar de gevechten het zwaarst zijn. Schakel de aanvallers op het dak uit voordat je naar beneden valt om twee Underground Brutes en twee APC’s af te weren met een kanon dat je naar beneden moet trekken. Maak het pad vrij met je gifkrachten en pluk alle achterblijvers op totdat de straat vrij is.

Versla de Tinkerer

Wanneer het laatste gevecht begint, moet je het opnemen tegen een vijand die gewapend is met alle technologie van de Underground. Dit betekent dat de Tinkerer kan wisselen tussen handschoenen, een schild en een zwaard voor verschillende movesets.

Bij het gebruik van handschoenen kan de Tinkerer proberen om met willekeurige tussenpozen naar voren te rennen om je te lokken om te ontwijken voordat hij een krachtige slag loslaat, dus wees voorbereid op de spidey-zintuigindicator om te weten wanneer hij uit de weg moet gaan, en gebruik je Venom Punch om te verbrijzelen hen. Als je weinig gif hebt, probeer dan een stoot uit te lokken en ontwijk onder haar om haar een paar keer van achteren te raken.

Ze kan echter snel overschakelen naar een zwaard en lange afstandsstoten en sweeps leveren, evenals een bovenhandse slag die veel schade kan aanrichten – en eventuele Venom Punches zal ontwijken. Als je een brede paarse ring ziet verschijnen, spring dan snel op en zwaai weg, anders word je verstrikt in een grote shockwave slam-aanval. De zwaardaanvallen zijn snel, maar een perfecte ontwijking kan de dingen lang genoeg vertragen zodat je kunt reageren met een Venom Dash en de Tinkerer tegen de muur kunt gooien om haar te verdoven.

Doe geen moeite om camouflage te gebruiken om op de Tinkerer te springen – ze gooit gewoon een handvol granaten achter elkaar weg waar moeilijk uit te ontsnappen is. Concentreer je in plaats daarvan op het gebruik van Venom om haar te verstoren en druk op de aanval terwijl ze verbluft is, en wees dan klaar om haar inkomende salvo te ontwijken.

Wanneer de reactor begint te pulseren, zal de Tinkerer nieuwe tactieken gaan toepassen. Ze kan ver van je weg rennen om direct een raketwerper tevoorschijn te halen en een explosie te starten. Bestrijd dit met een goed getimede dash- en zip-aanval, maar als je te lang duurt, kan ze in de lucht springen om de grote schokgolfaanval te gebruiken.

Soms, als je de aanval te hard indrukt, kan ze met een schild tegen je tegengaan om je terug te duwen voordat ze bola’s naar je stuurt. Dit kan echt in je voordeel werken, omdat ze met een zware zwaardzwaai naar je zal zwaaien – maar als je vierkant pakt, kun je ontsnappen aan de bola’s en ontwijken – en ze zal kwetsbaar zijn als haar zwaard vast komt te zitten in de grond.

Breng genoeg schade aan in deze fase, en de Tinkerer zal de dingen naar een niveau lager brengen en nog meer nieuwe trucs op je loslaten. Verlies haar niet uit het oog nadat je raketten op je hebt geschoten, want ze springt rond en plaatst een schildwachtpistool om te hameren, gooit mijnen op de grond om op verschillende plaatsen uit te barsten en laat dan een volgsalvo van raketten los.

Je moet snel de koepel naar haar rukken en eventuele inkomende raketten ontwijken, anders loop je het risico geraakt te worden door de brandende kraters die ze achterlaten.

Ze zal dit blijven doen bij elke kans die ze krijgt, inclusief proberen je terug te slaan met een schild en je op zijn plaats te bola terwijl ze rent om meer torentjes en mijnen te plaatsen. Ga voorzichtig vooruit en zoek je opening – geef haar dan geen tijd om zich terug te trekken door Venom Dash te gebruiken om haar op te sporen.

Nadat er weer een filmpje is gespeeld, ben je in de laatste fase. Deze keer zal ze de “Death Wheels” gaan gebruiken en rijen zaagbladen naar je sturen die je onmiddellijk moet ontwijken. Ze kan deze volgen met een bola, maar ze zal ook terugkeren naar het proberen te volgen met een zwaardaanval die je kunt uithalen om hem in de grond te laten steken.

Sta klaar voor haar om snel van wapen te wisselen, van vegende zwaardaanvallen tot een raketsalvo of messen van de dood, je moet voor elk klaarstaan ​​als je dichtbij genoeg komt terwijl je je gifmeter opbouwt om tegen haar aan te rennen en haar te snijden aanvallen kort. Zorg er wel voor dat je maar een paar treffers krijgt, want te vaak aanvallen zal haar shield bash activeren die nog steeds pijn kan doen.

Als ze je naar de andere kant van de kamer begint te gooien, ben je er bijna. Ontwijk de golven van draaiende zwaarden en wacht tot er een driehoekige indicator in haar lijkt te ritsen terwijl ze verzwakt is, en ontketen een laatste aanval om haar neer te halen.

Nu het gevecht voorbij is en de Nuform-reactor kritiek wordt, is er nog maar één ding te doen. Baan je een weg naar de kritische massa en schakel deze uit zoals alleen Miles Morales dat kan.

Nadat de tussenfilmpjes zijn afgelopen, is de campagne voorbij. Gefeliciteerd, Spider-Man: je hebt Harlem gered. Op dit punt zijn er een paar nieuwe side missies die beschikbaar komen, en je kunt andere activiteiten afronden, of de New Game Plus-modus aannemen om een ​​paar nieuwe vaardigheden en zelfs een nieuw pak te ontgrendelen.

Spiderman Miles Morales – Alle Hoofdmissies
Spiderman Miles Morales – Wiki Guide

Vorig artikelSpiderman Miles Morales: Als Echte Wetenschappers
Volgend artikelSpiderman Miles Morales: Side Missies

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here