Spiderman Miles Morales: Hernieuwd Contact

Nadat hij zijn oom heeft geholpen met de treinsituatie in Harlem en meer ondergrondse misdadigers heeft uitgeschakeld, moet Miles zijn belofte nakomen en zijn beste vriend Phin ontmoeten in West End.

Maak kennis met Phin

Deze missie is eigenlijk maar een tussenfilmpje, dus begeef je vanuit Harlem naar de Upper West Side en zorg ervoor dat je activiteiten onderneemt of de misdaad stopt terwijl je onderweg bent, meer activiteitsfiches verdient en ondergrondse caches plundert voor technische tokens .

Zodra je het gebouw bereikt waar Phin wil ontmoeten, vind je het bij de waterkant achter een groot Ellie James Hotel-bord op een lager deel van het dak waar je discreet een deur kunt binnengaan en je kunt omkleden.

Nadat het filmpje is afgelopen, wordt u gewaarschuwd voor Time Capsules die zich overal in New York bevinden. Net als de rugzak- verzamelobjecten in de eerste Spiderman game, kun je op deze items jagen om wat extra activiteitentokens te verdienen. Voor nu zal de missie eindigen als je voor de dag naar huis terugkeert en snelle reislocaties activeert, inclusief een die rechtstreeks naar je huis gaat.

Spiderman Miles Morales – Alle Hoofdmissies
Spiderman Miles Morales – Wiki Guide

Vorig artikelSpiderman Miles Morales: De Harlem Metro’s Rijden Niet
Volgend artikelSpiderman Miles Morales: Tijd Om Samen Sterk Te Staan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here