Spiderman Miles Morales: De Harlem Metro’s Rijden Niet

Nu Ganke toegang heeft tot Miles ‘nieuwe pak en zijn functies, is het tijd om een ​​nieuwe app uit te proberen waarmee de inwoners van New York hun vriendelijke buurt Spider-Man om hulp kunnen vragen – te beginnen met een onverwachte beller op het treinstation.

Ga naar de metrohalte

Rijd vanuit je appartement in oostelijke richting naar het Roxxon Plaza om een ​​van de treinhaltes van Harlem te vinden en spreek af met de telefoniste die een probleem heeft. U krijgt te horen dat een sensorrelais op Grand Central Station offline is gegaan en dat iemand het kan verstoren.

Reis zuidwaarts langs de spoorlijn helemaal naar beneden naar de andere kant van een heel groot gebouw in Midtown om het relais op een laag dak boven Grand Central te vinden – een van hen is momenteel aangesloten op een verdachte draad.

Gebruik je spookachtige zintuigen door op R3 te drukken om het pad van de kabel naar beneden op een lager dak te markeren, om een ​​hoek naar een afgesloten gebied en in een kleine kamer met een gesloten dubbele deur. Breek het af om een ​​lid van de ondergrondse te vinden die op een computer werkt, en snel naar hem toe om hem buiten dienst te stellen.

Inspecteer de computer om het stoorapparaat uit te schakelen, en Miles zal ook een krat vol Underground-technologie vinden, waardoor je een Tech Token krijgt – die je overal in New York meer kunt vinden. Door Tech Tokens samen met Activity Tokens te gebruiken, kun je nieuwe kleuren, mods en gadgets ontgrendelen, zoals Holo Drone-jagers om met je tegenstanders te knoeien.

Versla de Underground Thugs

Als je de kamer verlaat, word je in een hinderlaag gelokt door een groot aantal ondergrondse goons, waaronder degenen met de zware handschoenen en geweren. Probeer die nieuwe Holo Drones uit door ze in je gadgetlijst te selecteren met R1, en gebruik ze om interferentie uit te voeren terwijl je de geweergebruikers ontwapent, en gooi eventuele granaten terug naar ze.

Doorzoek de Rail Yard

Nadat je de vijandelijke groep hebt uitgeschakeld, krijg je bericht dat er meer activiteit is gemeld op een spoorwegemplacement in Hell’s Kitchen in het westen. Baan je een weg daarheen, maar zorg ervoor dat je onderweg ondergrondse caches in de buurt bekijkt om wat meer technische tokens te scoren. Er is er een in een steegje onder het grote Ellie Jude Hotel-bord onder een steiger die je kunt afbreken om erin te komen.

Als je aankomt, zul je nog meer ondergronds rondhangen, wat je kans is om een ​​beetje heimelijkheid aan je bewegingen toe te voegen. Als je in deze omstandigheden een vijand markeert, zie je een indicator die aangeeft of een andere vijand het zal opmerken als je probeert een stille takedown uit te voeren. Als er meerdere mensen in de buurt zijn, zoek dan naar objecten om wat webbing tegen te doen om de aandacht te trekken, en ga dan de overgebleven misdadiger opzoeken terwijl de anderen worden afgeleid. Je kunt ook een zip-verwijdering uitvoeren met een driehoek op de tweede man, maar onthoud dat deze veel luider zijn en spaarzaam moeten worden gebruikt.

Eenmaal bovenop de trein moet je goed rondkijken en alle beschikbare doelen markeren door L2 ingedrukt te houden. Kruis de doelen aan met je minimap om er zeker van te zijn dat iedereen wordt verantwoord, zoals de man op het balkon bij het gebouw en de enige persoon die aan de generator werkt in de buurt van waar je het eerste doelwit hebt uitgeschakeld.

Een goede algemene vuistregel is om eerst geïsoleerde doelen uit te schakelen – te beginnen met doelen op hogere grond zoals die op het balkon. Nadat hij uit beeld is, pak je degene die aan de generator werkt om de hoek en wacht je tot de twee onder het balkon zijn gescheiden.

Werk vervolgens aan het isoleren van de kleine groepen bij de treinen. Zelfs als u niet bent gedetecteerd, is de kans groot dat ze achterdochtig worden als mensen niet inchecken, maar dit kan in uw voordeel werken als ze uit elkaar gaan om het onderzoek te doen.

Je moet ook de kraan in de verre hoek opmerken die je kunt rukken om puin van twee misdadigers eronder naar beneden te halen, ze onmiddellijk en zonder jezelf bloot te stellen. Er is ook een grotere vuilnisbak op wielen die je naar buiten kunt slepen om er een paar te rammen.

Breng de treinen weer in dienst

Met de boeven verzorgd, rits je terug naar het balkon en ga je de deur binnen om te zien dat de treinbesturing is gesaboteerd. Miles zal het heft in eigen handen moeten nemen en webben moeten gebruiken om de klus te klaren.

Begin met het ritsen naar de paal bij de draaitafel waar de eerste trein op rijdt, en druk op L1 + R1 op een van de hoeken om hem rond te draaien. Doe dit totdat de trein tegenover de railtoegangstunnel staat en rits er dan voor naar beneden om de trein rechtstreeks de tunnel in te trekken en ruimte vrij te maken op de draaitafel.

Kijk vervolgens naar het andere uiteinde voorbij de draaitafel voor een trein die hoog in de lucht hangt, en rits ernaartoe om een ​​versnelling te vinden waaraan je kunt trekken om de trein neer te zetten – maar het zal niet eeuwig duren. Zorg ervoor dat de dingen op hun plaats blijven door het tandwiel snel op te knappen met een paar webshots nadat u het naar beneden hebt getrokken, en laat het waar het is.

Ga ten slotte terug naar de draaitafel en draai eraan zodat hij tegenover de enige trein staat die loodrecht op de andere treinen staat, en trek deze trein op de draaitafel en draai hem nog een keer zodat de drie treinen nu rug aan rug zijn.

Om de hele spoorlijn van stroom te voorzien, kijk naar de kapotte generator die een van de boeven aan het saboteren was bij de spoorlijn, en richt je aandacht dan op de nabijgelegen rode generator. Zet hem aan met je Venom Punch en zoom dan in op de aangedreven generator om een ​​vastgebonden web van de generator naar het rode licht boven de elektrische leiding te vuren.

Keer terug naar het East Harlem Station

Met de spoorlijn actief en je werk gedaan, vlieg je boven de gebouwen terug van Midtown naar Harlem om Aaron terug te ontmoeten bij de Harlem Line. Zorg ervoor dat je op de terugweg nog meer Underground Cache-locaties in de gaten houdt – er zijn er enkele op verlaten daken en bij de ingang van de oude Fisk Tower.

Als je in de buurt van het station komt, krijg je te horen dat de metro niet zo blij is met hoe je de dingen hebt aangepakt en bommen plaatst rond het station. Ze zullen een langdurig gevecht voeren tegen de politie onder de verhoogde spoorlijn als je daar aankomt, met een bom bij een hek vlakbij.

Je hebt ongeveer een minuut voordat de eerste bom ontploft, dus probeer eerst het gebied vrij te maken en gebruik Holo Drones om interferentie uit te voeren en ruk dan de bom de lucht in als niemand je probeert te raken. Tik snel op je webshooter om hem op het web te maken terwijl hij explodeert, en maak je dan klaar om de volgende bom te vinden.

Ga zelf de verhoogde sporen op om de volgende bom te vinden, samen met nog een paar boeven. Probeer swing-kicks en je Venom Punch te gebruiken om het verhoogde gebied vrij te maken, en sla ze af om jezelf een duidelijk schot te geven om de bom te pakken en weg te gooien.

Ga ten slotte terug naar beneden om nog twee bommen en nog meer schurken te vinden. Degenen met de handschoenen kunnen het moeilijk maken om een ​​ononderbroken opname van de bommen te maken, dus gebruik Venom Punches en speciale takedowns om ze vroeg uit de weg te ruimen, en web alle anderen op die je in de weg staan ​​terwijl je de laatste bommen uitschakelt. Ruim daarna iedereen op die nog overeind staat om de missie te voltooien.

Als je deze Spider-Man-app in een vriendelijke buurt voltooit, word je beloond met een heleboel activiteitsmunten, dus maak er gebruik van om nieuwe pakken of mods te maken! Je hebt wat tijd tot de volgende hoofdmissie, dus je kunt tot die tijd ook deelnemen aan meer activiteiten en een nieuwe sidequest in Harlem. Er is ook een misdaad die je kunt stoppen – net als in de eerste game, levert het voltooien van extra nevendoelen meer activiteitsfiches op.

Spiderman Miles Morales – Alle Hoofdmissies
Spiderman Miles Morales – Wiki Guide

Vorig artikelSpiderman Miles Morales: Kerstavond
Volgend artikelSpiderman Miles Morales: Hernieuwd Contact

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here