Spiderman Miles Morales: Harlem FEAST Shutdown

Na de poging tot vernietiging van een krachtcentrale door criminelen die voor een onbekende baas werken, denkt Ganke dat hij een verwante misdaad heeft gevonden in het Harlem FEAST-centrum.

Praat met Gloria op FEAST

Ga in de buurt van je appartement in Harlem naar het dak van het nabijgelegen FEAST Centre om terug te schakelen naar de gewone oude Miles en vind Gloria buiten het centrum die in de gaarkeuken werkt. Het lijkt erop dat mensen niet terug mogen in het centrum – en Gloria zal willen dat je de mensen in de buurt controleert.

Ga het nabijgelegen park in en praat met het stel dat een tent probeert op te zetten voor meer informatie. Nadat je verdachte informatie hebt geleerd, praat je met een ander stel bij een brandend blik om meer aanwijzingen te krijgen. Praat ten slotte met een andere groep die een paar dozen in het midden van het park opzet om te zien of er een paar verdachte mensen in het centrum zitten voordat het op mysterieuze wijze werd gesloten.

Onderzoek de pijpen

Ga terug naar het hoofdgebouw en vind een deur om weer in je Spider-pak te veranderen. Als je eenmaal op het dak zit, gebruik je R3 om de leidingen te scannen die vanaf de watertoren naar beneden leiden en naar het noorden.

Volg ze helemaal naar de waterkant om een ​​regenafvoer te vinden die verstopt is met puin, en maak deze leeg door het rooster eraf te trekken.

Omdat het water nog steeds niet stroomt, is je volgende taak om het pompstation te vinden. Scan opnieuw om meer pijpen te vinden die langs de waterkant naar het westen gaan voordat je naar het zuiden gaat. Vreemd genoeg leidt het ertoe dat een groep boeven met het pompstation knoeit.

Er zijn een paar gewapende vijanden, evenals een bruut – en afhankelijk van je huidige uitrusting kun je misschien een paar afgelegen mijnvallen plaatsen. Anders duik je erin en val je eerst de Brute aan voordat je de afstandsjagers vastmaakt en ontwapent.

Bevestig de drie kleppen

Zodra de groep is verslagen, communiceer je met de pomp – maar de druk is weg. Dit betekent dat je drie kleppen in de buurt moet vinden en repareren, dus ga aan de slag!

De eerste klep bevindt zich achter een gigantische vuilnisbak tegen een muur – ruk hem naar voren opzij en sluit hem vervolgens af.

De volgende bevindt zich op een laag dak en heeft een oude drukmeter – dus alleen de klep draaien is niet genoeg. Als je dat eenmaal doet, zal de pijp barsten en moet je de pijp afdichten met webbing, maar wacht even. De instructies zijn misschien onduidelijk, maar je zult willen wachten tot de gescheurde buis de druk verlicht – kijk hoe de rode lijn naar rechts op de meter naar beneden beweegt. Maak je webshots klaar en vuur wanneer je ziet dat het de groene lijn in het midden bereikt om er een schone klus van te maken.

De laatste klep wordt bewaakt door een aantal misdadigers, meestal met slagwapens. Beuk ze van bovenaf als je kunt, en gebruik het overvloedige puin om in hun gezicht te werpen, en maak ze vast als ze tegen de muren vallen. Er zullen er meer in een auto verschijnen, dus wees bereid om ze te beuken met hun eigen autodeuren en ze neer te slaan. Als de groep is afgehandeld, draai je de laatste klep en ga je terug.

Zet de pompmachine aan

Terugkerend naar de site van de pompmachine, hebben meer misdadigers een winkel opgezet – compleet met sluipschutters op de daken, die geen enkel risico lijken te nemen. Rits in de eerste sluipschutter aan de linkerkant en leid de twee sluipschutters hieronder af voordat je camouflage gebruikt om ze een voor een rustig uit te schakelen. Schakel de laatste sluipschutter links naar beneden uit.

Als ze eenmaal uit beeld zijn, kun je de jongens op het maaiveld dweilen totdat ze allemaal zijn opgevangen, en eindelijk het stromende water naar de FEAST Shelter herstellen. Keer terug en praat met Gloria om haar op de hoogte te houden van de situatie en je zult deze zijmissie voltooien.

Spiderman Miles Morales Side Missies
Spiderman Miles Morales Wiki Guide

Vorig artikelYakuza Like A Dragon: Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelSpiderman Miles Morales: Overvallers richten zich op lokale biz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here