Spiderman Miles Morales: Essensiele Tips & Tricks

Basis Spider-Tips

Deze tips zijn misschien bekend bij fans van de vorige game, maar ze zijn toch de moeite waard om in gedachten te houden tijdens het spelen als Miles.

Dakhoppen

Het grootste deel van je tijd in Manhattan zal worden besteed aan het slingeren van het web van gebouw naar gebouw – en naarmate je gewend raakt aan de bedieningselementen, wil je je snelheid en verplaatsing maximaliseren.

Onthoud dat als je over daken springt, Zip to Point en Point Launch beter zijn als er geen gebouwen boven je zijn om van te slingeren – en je snel over daken kunt gaan in plaatsen als Greenwich of Hell’s Kitchen. Kijk altijd vooruit bij het verplaatsen om het volgende punt te vinden waar je naartoe kunt zipen, en gebruik Web Zip om die extra voorwaartse boost naar het volgende dak te krijgen.

Als je in de binnenstad bent met grotere gebouwen, zul je merken dat als je op de springknop drukt na een volledige zwaai, je meer hoogte, momentum en een beetje focus voor je meter krijgt. Je kunt ook redelijk snel over de straten scheren door de schommelknop bij de grond ingedrukt te houden en op springen te tikken om tegelijkertijd kleine boosts voorwaarts te krijgen.

Je kunt ook trickstunts uitvoeren terwijl je valt – deze geven extra kleine XP-boosts en herstellen je Venom-kracht tussen de gevechten door, waardoor ze de moeite waard zijn.

Vecht in de lucht

Aerial Combat is letterlijk het beste wat je kunt doen. Als je vijanden in de lucht kunt houden, kunnen de meeste van hun vrienden je niet aanraken – en je kunt nog steeds iedereen ontwijken die dat kan. Zorg ervoor dat je gevechtsuitdagingen aangaat om de Air Marshall-vaardigheid vroegtijdig te ontgrendelen en je schade-output en focusgeneratie in de lucht te vergroten.

Geef prioriteit aan Air Launch, Swing Kick en Air Yank zodat je meer schade kunt aanrichten en meer focus in de lucht kunt krijgen zonder aangevallen te worden, en zo nodig naar tegenstanders die ver weg zijn. Luchtaanvallen kunnen je ook in staat stellen om vijanden van daken te slaan – aangezien Swing Kicks terugslag veroorzaken, en je kunt tijdens luchtaanvallen op de springknop drukken om op ze af te stuiteren en ze te laten vliegen.

Als je eenmaal vecht tegen vijanden die je uit de lucht kunnen rukken, moet je prioriteit zijn om ze als eerste uit te schakelen – dit zijn de beste tijden om Web Throws of Perfect Dodges te gebruiken om geaard maar alert te blijven.

Hoe u meer activiteitentokens kunt krijgen

Elk type misdaad kan maximaal twee subdoelen hebben voor meer tokens, en ze zullen hetzelfde zijn wanneer hetzelfde type misdaad elders in de stad opnieuw opduikt.

Alle niet voltooide subdoelen worden overgedragen – wat betekent dat je 1-3 per tokens per misdaad kunt verdienen , maar als een subdoel eenmaal is voltooid, kan het niet opnieuw worden gedaan de volgende keer dat dat misdaadtype verschijnt en verdien je alleen de basistoken voor het stoppen van de misdaad.

Voor meer tokens, zorg ervoor dat je de Friendly Neighborhood Spider-Man-app gebruikt om snelle taken of langere side missies op je te nemen om overvloedige hoeveelheden tokens te verdienen en andere zij-doelstellingen op te sporen, zoals Sound Samples, Enemy Bases en meer.

Het verschil in web-worpen

Bij veel gevechten zullen waarschijnlijk Web Throws betrokken zijn, en het is belangrijk op te merken dat ze zich anders gedragen op de grond of in de lucht.

Grondweb-worpen hebben een langzamere opwindzwaai die je kwetsbaar kan maken, tenzij je de Hazard Zone-vaardigheid hebt. Als je eenmaal een Hazard Zone en zelfs een Spin Cycle hebt, kun je voorkomen dat vijanden dichtbij komen als je door de aanvankelijke liquidatie heen kunt komen zonder geraakt te worden, maar je moet misschien ontwijken en je projectiel verliezen tijdens het proces als je de dingen niet timt Rechtsaf.

Aerial web-worpen hebben een snelle opwinding die naar beneden klapt, maar geen mensen raakt tijdens het opwinden, en je kunt niet worden geslagen terwijl je dit doet. Je kunt zelfs verschillende luchtweefsels aan elkaar koppelen voordat je weer op de grond valt, zodat je kunt kiezen wanneer het ideale moment is om weer op de grond te vallen.

Hoewel Spin Cycle geen invloed heeft op luchtweb-worpen, kan de vaardigheid Collateral Damage dat wel!

Heb je geen tijd om een ​​voorwerp volledig te pakken en te zwaaien voordat je geraakt wordt? Het kan nog steeds de moeite waard zijn om te doen – zodra je op L1 + R1 drukt, zal het object in jouw richting schuiven ter voorbereiding op de worp, maar als je plotseling zou ontwijken en je greep los zou laten – kan het momentum van het object nog steeds in een rechte lijn slaan lijn in iedereen op zijn pad!

De wedstrijd afronden

Nog belangrijker dan het gooien van vijanden, is ze met een web vast te maken. Vijanden met zwemvliezen blijven op bijna elk oppervlak plakken, zolang je ze maar een duwtje in de goede richting geeft. Drie schoten van de Web Shooter zullen basisvijanden plakkerig maken, en genoeg extra schoten of een zwaaiende trap tegen een muur, auto of niet-vernietigbaar oppervlak zullen ze permanent vastzetten. Omdat Miles geen gadgets heeft zoals de Impact Shot of Web Bomb, moet je des te meer op zijn basiswebshots vertrouwen om grote groepen snel te neutraliseren.

In een mum van tijd kan zelfs de Web Throw de truc doen bij een al met zwemvliezen bedekte vijand, en dit kan zelfs werken tegen Brutes en andere taaie vijanden met de juiste vaardigheden – en je redden van een anders dodelijke strijd.

Stealth – Stil versus luid

Meestal kom je een stealth-situatie tegen, ze zullen grotendeels optioneel zijn – maar door vijanden stilletjes uit te schakelen, kun je hun aantal verminderen voordat de onvermijdelijke confrontatie plaatsvindt.

Er zijn twee soorten sluipaanvallen: vierkant voor close-up en stille takedowns die vijanden niet kunnen detecteren tenzij ze een gezichtslijn hebben, en driehoek voor zip-takedowns die luider zijn, maar nog steeds werken als andere vijanden ver genoeg weg zijn.

Square-takedowns zijn beter wanneer je een vijand isoleert van een vriend in de buurt – maar als je meerdere geïsoleerde vijanden ziet, kun je snel op het web aanvallen tussen doelen om ze onmiddellijk uit te schakelen – zorg er wel voor dat je ze pingt met AR-targeting om te zien of er staat ” Danger ‘of niet weten of ze iemand anders zullen waarschuwen.

Wat stille takedowns betreft, ze kunnen op veel manieren worden gedaan – achter doelen, onder hen op richels of erboven op zitstokken – hoewel een baars meestal maar één schurk kan bevatten, dus gebruik webschoten op de omgeving om vijanden naar zitstokken te lokken die zijn vrij.

Miles Morales bekwaamheidstips

Deze tips bevatten functies en mogelijkheden die alleen Miles bezit, en zijn nieuw in de serie.

  • Suit Powers zijn niet langer gebonden aan een specifiek pak, wat betekent dat je nu vaardigheden kunt mixen en matchen – elk maximaal 2 pak- en viziermodi. Als je meer ontgrendelt, zoek dan naar degenen die elkaar aanvullen, zoals het verlengen van reactietijden voor Perfect Dodge EN het vergroten van je schade nadat je er een hebt uitgevoerd.
  • Miles ‘gifkracht lijkt misschien een grote laatste redmiddelaanval, maar in werkelijkheid zou je deze zoveel mogelijk moeten gebruiken – zodra je zelfs een balk hebt gevuld. Het is niet alleen kracht tegen een enkel doelwit, maar het vermogen om nabije vijanden te verdoven kan niet genoeg worden benadrukt, en het is Miles ‘beste gok voor het uitschakelen van grote groepen vijanden.
  • Miles hebben misschien maar 4 soorten gadgets, maar een die je zelf kunt bouwen, de Gravity Well, kan vijanden uitgespreid nemen en ze bij elkaar brengen. Combineer dit met Venom Attacks zoals de Slam of Jump om ze allemaal in één grote krachtige aanval te raken.
  • Camouflage is een interessant vermogen waarmee je je naar believen kunt verhullen, maar het gebruik is iets specifieker dan dat. Over het algemeen kun je nog steeds maar één vijand in één slag uitschakelen voordat anderen merken wat er aan de hand is, maar je kunt het ook gebruiken om weg te komen uit lastige situaties waarin je bent omsingeld. Probeer het te gebruiken om weg te komen en te genezen, of ga naar sluipschutters die je misschien proberen vast te houden. Je hoeft het niet altijd te gebruiken om een ​​ontmoeting te resetten.
  • Niet alle vaardigheden hoeven te worden ontgrendeld door een level omhoog te gaan. Probeer zo snel mogelijk de uitdagingen uit die Peter heeft achtergelaten om wat gratis vaardigheden te ontgrendelen, aangezien Air Marshall en Payback enkele van de beste vaardigheden zijn die je kunt krijgen.

Spiderman Miles Morales Wiki Guide

Vorig artikelDemon’s Souls PS5 Remake: Spells & Miracles locaties
Volgend artikelSpiderman Miles Morales Wiki Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here