Spiderman Miles Morales: Van Je Familie Moet Je Het Hebben

In een wanhopige poging om het misleide plan van de Tinkerer te stoppen voordat het te laat is, haast Miles zich naar het Osborn Science Museum – maar iemand anders heeft andere plannen voor Spider-Man en dwingt een confrontatie met een voormalige bondgenoot.

Versla de baas

Deze vijand is anders dan je ooit hebt gevochten. Wat begint als een simpele beatdown, zal verwarrend worden als je doelwit verdwijnt nadat het een paar keer is geraakt. In plaats daarvan moet u veilig en geduldig zijn. Luister met je scherpe gevoel en zoek naar een inkomende aanval om te ontwijken en tegen te gaan. Terwijl je dit blijft doen, kun je zelfs een paar gifaanvallen of speciale takedowns krijgen als je voorzichtig bent om nog meer schade aan te richten.

Op bepaalde momenten kan hij echter op een afstand verschijnen en een gigantisch groen schild vormen om mee naar je toe te stormen, dat kan worden ontweken en je een kort moment geeft om achter hem aan te ritsen om op te volgen.

Daarover gesproken, het hebben van de mods om je perfecte ontwijkingsvenster te vergroten en daarna meer schade aan te richten, kan echt helpen om zijn gezicht te webben als je reageert op zijn inkomende aanvallen en je meer tijd geeft om elke keer terug te vechten.

Zodra hij een paar keer wordt teruggeslagen, haalt hij zijn klauwen eruit en verbetert hij zijn vechtstijl. Op dit punt moet je er klaar voor zijn, want hij zal verschijnen met minder waarschuwing om gigantische energiestralen af ​​te vuren die met weinig waarschuwing kunnen komen.

Hij kan ook meerdere granaten gooien die je Venom-krachten kunnen onderdrukken. Daarover gesproken, alle Venom-aanvallen kunnen hem helpen verdoven als je hem onbewust betrapt (hoewel hij snel uit een Venom Jump komt)

Als je merkt dat je een boost nodig hebt, kun je proberen te camoufleren om hem de slip te geven en op zoek te gaan naar generatoren langs de lagere muren waaruit je energie kunt absorberen.

Verzet zijn bewegingen genoeg, en hij zal zijn tactiek nog een keer veranderen – door holografische klonen te gebruiken om je in verwarring te brengen. Ze kunnen niet verdwijnen zoals hij kan, maar ze gebruiken veel van zijn bewegingen in een langzamer tempo, waardoor het nog steeds moeilijk kan zijn om hem eruit te halen.

Een goede strategie hier is om de aanvallen van hem en zijn klonen te blijven ontwijken om je gifmeter te bouwen, en vervolgens terug te vallen met een Venom Slam of zelfs een Mega Venom Burst om iedereen tegelijk te vangen en enorme schade aan te richten, waarbij je alle klonen in een slag. Let gewoon op die snelwerkende granaten en lok ze dicht om ze allemaal in één klap te slaan, en schakel je tegenstander uit terwijl hij verbluft is.

Als er genoeg schade is toegebracht, gaat de baas ten onder en is Miles vrij om te vertrekken en zijn echte taak voort te zetten.

Spiderman Miles Morales – Alle Hoofdmissies
Spiderman Miles Morales – Wiki Guide

Vorig artikelSpiderman Miles Morales: 8 Postcards Locaties en Oplossingen
Volgend artikelSpiderman Miles Morales: Als Echte Wetenschappers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here