Spiderman Miles Morales: Bedrijfsspionage

Er is iets vreselijks aan de hand achter de schermen bij Roxxon, en Miles zal een verloren telefoon diep in een van hun laboratoria moeten vinden om de waarheid te vinden.

Infiltreer het Lab

Zwaai verder naar Chinatown om een ​​van de Roxxon-laboratoria te vinden – je kunt het zwart-rode ontwerp van het gebouw niet missen. Er is maar één ingang en deze is afgeschermd, dus je moet de nabijgelegen bewakers uit de weg ruimen.

Er zijn er drie buiten, waaronder een met een krachtig slagwapen, dus val hem stiekem aan en schakel zijn vrienden snel uit. Om de ventilatieschilden te laten zakken, gebruikt u R3 om de aansluitende voeding te vinden en de behuizing open te scheuren, en vervolgens overbelast door L1 vast te houden en op het vierkant te tikken om de energie te absorberen.

Terwijl je naar binnen kruipt, zul je enkele obstakels tegenkomen in de vorm van draaiende ventilatoren. Richt je webshooter en kauw de fans op om erdoorheen te glippen en naar een lager niveau te kruipen. Wanneer je een kruispunt bereikt met drie draaiende ventilatoren, neem je het linkerpad, terwijl de anderen je in een cirkel leiden.

Je valt naar buiten in een ondergelopen kamer vol met pijpen, dus spring over het water naar een scheur in de muur aan de andere kant om je er doorheen te persen, en daal dan af via de lange val naar het niveau eronder.

Bijna onmiddellijk begint de deur achter je te openen, dus activeer je camouflage om de patrouille van de Roxxon-beveiliging te ontwijken terwijl ze door de kamer bewegen. Je hoeft ze eigenlijk helemaal niet te betrekken – zorg er wel voor dat ze je niet tegen het lijf lopen als je een hoek van de kamer achter hun pad in gaat.

Zoek de telefoon

Zodra ze zijn vertrokken, ga je de hal binnen waar ze vandaan kwamen om een ​​onverwachte bondgenoot tegen te komen. Zodra deze nieuwe vriend ermee instemt je te helpen, ontvang je een aantal afgelegen mijnen. Deze items kunnen worden gegooid om een ​​uitbarsting van elektriciteit uit te zenden om een ​​nabijgelegen doelwit uit te schakelen, maar kunnen ook naar stopcontacten worden gegooid om hun bereik te vergroten om meerdere doelen te raken, en kunnen zelfs op een vijand worden geworpen om ze te shockeren.

Glip met je nieuwe gadget door de nabijgelegen ventilatieopening naar een kamer vol Roxxon-beveiliging en zoek naar een zekeringkast op de vloer om je mijn op te gooien en laat hem tot ontploffing brengen om tot drie vijanden tegelijk te choqueren.

Terwijl hun vrienden op onderzoek uit gaan, botst de ritssluiting alleen tegen de bewaker bovenaan de trap en draai je dan terug om de overgebleven bewakers stil (of luid) uit te schakelen. Als ze eenmaal zijn afgehandeld, kijk je omhoog naar de rechtermuur om een ​​ventilatieopening te vinden boven een deur waar je in kunt ritsen.

Na getuige te zijn geweest van een korte en interessante scène, kruip je door de gang en een helling op naar een grotere kamer vol met meer bewakers. Je kunt dingen aftrappen door te wachten tot een bewaker links naar een ander loopt bij een bedieningsconsole, en een afgelegen mijn naar de zekeringkast voor hen te gooien – een derde bewaker vangen niet ver weg. Op deze manier kun je naar de verlichtingsarmaturen eroverheen ritsen en de Roxxon-bewakers eruit halen die een voor een hun lichaam komen onderzoeken. Nadat ze zijn afgehandeld, ga je naar de terminal die ze gebruikten om de sites van verschillende andere Roxxon Labs te ontgrendelen die je later kunt gebruiken om Activity Tokens te verdienen.

Rits door het open raam voor de terminal om de grote kamer met de ventilator te vinden waar de telefoon verloren is gegaan. Er zijn hier verschillende sluipschutters gepost langs de loopbruggen, dus begin bovenaan en wacht tot de bewakers die tussen hen patrouilleren de sluipschutters blootstellen aan het stilzitten van zwemvliezen. Er zijn twee sluipschutters en twee patrouilles op het hoogste niveau – het is een goed idee om de tijd te nemen om al je doelen te markeren om ze te volgen terwijl ze rond de waaier bewegen, en de sluipschutters eerst te pakken als de anderen uit het zicht zijn.

Als je naar het volgende niveau gaat, zijn er hier nog 5 bewakers, maar gelukkig geen sluipschutters. Zoek naar de bewakers die langs de buitenste ring patrouilleren en laat zichzelf geïsoleerd van hun vrienden achter om ze eerst op te halen, en dan terug te cirkelen naar de binnenste cirkel waar de anderen die niet rondlopen zijn – en leid iedereen af ​​die bij elkaar is gegroepeerd. verdeel en verover ze zorgvuldig. Zelfs als er hier geen elektrische zekeringenkasten zijn, kun je nog steeds een mijn op de rug van een vijand gooien en ze op afstand uitschakelen – wat erg handig kan zijn als je tegelijkertijd een andere vijand raakt.

Om de ventilator lang genoeg te stoppen om bij de telefoon te komen, moet je naar een catwalk net boven de ventilatorbladen gaan en op zoek gaan naar een groot tandwiel waaraan je kunt trekken om een ​​hoop bedrading te onthullen. Schakel de versnellingen in na het trekken en trek aan de draden om de ventilator uit te schakelen – en spring naar beneden om de telefoon te pakken.

Schakel de Nuform Reactor uit

Nadat Miles de vreselijke waarheid over de geheimen van Roxxon heeft ontdekt, zal Miles zijn plannen wijzigen. Nadat je bondgenoot met tegenzin heeft ingestemd om te helpen, zwaai je terug naar de platforms erboven terwijl de schilden rond de reactor worden opgeheven. Net als de generator buiten, grijp je vast met L1 en pureer je vierkant om te proberen al zijn energie te absorberen.

Je gezondheids- en gifmeter gaan fluctueren, dus je kunt maar beter in beweging komen en de gang doorlopen. Gelukkig, tegen de tijd dat je een muur bereikt om omhoog te klimmen, begint je gezondheid te stabiliseren en kun je naar de kamer erboven zwaaien.

Ontsnap aan het Lab

Een Roxxon Shield Guard zal je aanvallen. Let op wanneer deze jongens een kamer binnenkomen, aangezien het proberen om een ​​Venom Punch of een soortgelijke met gif doordrenkte directe aanval te gebruiken, wordt geabsorbeerd door hun schilden en onmiddellijk naar jou wordt doorgestuurd. Om ze kwetsbaar te maken, moet je hun schild met je webben vastgrijpen, of dichtbij komen en een Venom Jump uitvoeren om ze de lucht in te krijgen waar ze zichzelf niet kunnen verdedigen.

Ze gebruiken ook krachtige slamaanvallen met hun schilden en kunnen uitbarstingen van energie naar je toe sturen of extreem snel op je afkomen, dus wees voorbereid om ze uit te schakelen zodra je ze in een gevecht ziet. Als ze granaten op jouw manier gooien, gooi ze dan terug om ze te verdoven, of bouw je combo-meter op tegen de andere bewakers, zodat je ze kunt uitschakelen met een speciale takedown. Als ze je kunnen raken met hun granaten of schokgolfaanvallen, kun je korte tijd geen op gif gebaseerde krachten gebruiken, dus vermijd de golven van hun schokgolven waar mogelijk.

Nadat je ze hebt uitgeschakeld, ontmoet je je bondgenoot, maar je wordt in een hinderlaag gelokt in een kamer vol met verschillende Roxxon-bewakers. Je hebt nu hulp, maar je moet dit gevecht niet lichtvaardig opvatten, want je zult aan alle kanten omsingeld zijn. Met inbegrip van de Shield Guards, zul je ook te maken krijgen met raketwerpers en gevechtsvliegtuigen van dichtbij.

Met name de Roxxon-bewakers in groen en rood kunnen lastig zijn, omdat ze zich kunnen losmaken van de strijd wanneer je een combo-aanval probeert uit te voeren door weg te rollen en een pistool te trekken voor een snel schot. Zolang je klaar bent voor deze teller, kun je ze terugrijden en klaar zijn om een ​​perfecte ontwijking uit te voeren om ze verbluft te houden.

Omdat je bondgenoot zich meestal bezighoudt met het uitschakelen van de vijanden op de begane grond, is het de moeite waard om naar de gewapende bewakers op de bovenste verdiepingen te rijden, evenals die met de raketwerpers. Je kunt je camouflage ook gebruiken om jezelf een korte pauze te gunnen, terwijl ze de aandacht op je partner vestigen en je je doelen laten besluipen.

Naarmate er meer en meer golven vijanden verschijnen, word je gewaarschuwd dat je je haastig terug moet trekken – zodra je camera naar een explosie in de muur gaat, schiet je er snel doorheen voordat je overweldigd raakt. Nu de missie is afgelopen, heb je wat tijd voordat de volgende verschijnt, dus voel je vrij om die andere Roxxon Labs te onderzoeken – die net zo functioneren als de schuilplaatsen voor bendes in het andere Spiderman spel.

Spiderman Miles Morales – Alle Hoofdmissies
Spiderman Miles Morales – Wiki Guide

Vorig artikelSpiderman Miles Morales: Iemand Heeft Het Licht Aangelaten
Volgend artikelDemon’s Souls Remake PS5: Trofee Guide & Roadmap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here