Spiderman Miles Morales: Applaus

Nu de potentiële locatie van de Nuform-bus is verkregen, moet Miles zich haasten naar een verlaten theater waar de Underground mogelijk het dodelijke apparaat opslaat.

Schakel de generatoren uit

Als je de Upper East Side in slingert om het Gem Theatre te vinden, zul je zien dat de plek is afgesloten met een geëlektrificeerde daktoegang en veel ondergronds rond de nabijgelegen gebouwen zwermt. Omdat de stroom naar de deur wordt geleverd door nabijgelegen generatoren, moet je de ondergrondse uitschakelen die de nabijgelegen plekken bewaakt.

Beginnend met de eerste generator in het noorden, zwaai achter de sluipschutter op het hogere linkerdak en schakel ze stilletjes uit, en bekijk dan de rest beneden. Er patrouilleren zes in de buurt van de generator, met een andere sluipschutter aan de andere kant die je als volgende moet uitschakelen.

De meeste andere boeven hier zijn in groepen van twee, maar sommigen patrouilleren weg van hun partners, en de anderen kunnen met een webschot achter de grote verticale platforms worden weggelokt. Haal ze eraf of crash gewoon tegen de overgebleven paar, en grijp dan de generator vast om zijn stroom af te voeren.

Ga naar het midden, naar het grote verzonken gebied onder het theater, waar meer sluipschutters het lage gebied bedekken waar een andere generator wordt bewaakt. Schakel de twee sluipschutters aan weerszijden van de richels uit door naar de lantaarnpalen erboven te ritsen.

Dan kun je ofwel proberen om een ​​deel van de ondergrondse naar de steiger te lokken en hem naar beneden te trekken, of je kunt gewoon een afgelegen mijn naar een van hen gooien om er een paar te shockeren en tegen de rest te slaan.

De volgende is de zuidkant op een hoger dak tegenover het noorden, waar nog veel meer metro’s patrouilleren op het lange dak waar de generator staat. Er zijn er ongeveer negen om mee te kampen, maar gelukkig geen sluipschutters, wat betekent dat je kunt gaan slingeren als je dat liever hebt. Wees gewoon op uw hoede voor zwaardvechters, want ze kunnen het beste eerst worden uitgeschakeld terwijl u nog steeds niet wordt opgemerkt. Hoe je ze ook aangrijpt, maak gebruik van het overvloedige puin en lok een paar steigers om het over hun hoofd te laten vallen.

Ga ten slotte naar het oosten naar de hoogste daken boven het theater om de laatste generator te vinden. Ga naar de hoogste van de twee gebouwen om een ​​sluipschutter te vinden die wordt bewaakt door een zwaard-wielder, en schakel ze rustig uit, ga dan naar beneden naar waar de generator is.

Sommige van de boeven bevinden zich op iets lagere niveaus, en je kunt langs de muren eronder kruipen en ze van onderaf opspannen als ze over de richels turen.

Schakel de laatste generator uit en ga terug naar de poort om een ​​Venom Smash te gebruiken om naar binnen te gaan.

Als je binnen een noodlanding maakt, moet je een nieuwe manier vinden om bij de grote hal te komen. Kijk naar rechts om een ​​lift te zien die je kunt optillen door aan een tandwiel te trekken en hem vervolgens op zijn plaats te houden. Zodra je de grote theaterzaal binnengaat, vind je de Nuform beschermd door een gigantische gepantserde container.

Laad de generatoren op om toegang te krijgen tot de Nuform

Om de container van stroom te voorzien en te openen, moet je verschillende generatoren opladen die op het midden zijn aangesloten, en het vereist wat onderzoek.

Kijk vanaf de terminal naar links om een ​​kabel te zien met een kleine opening voordat je naar de achterkant van het theater gaat en een zijkamer binnengaat. Ga de kamer binnen en bekijk de doos vol wapens en bepantsering, en laad dan de nabijgelegen generator op met een Venom Punch. Er zijn geen kabels aan vastgemaakt, dus schiet in plaats daarvan een vastgebonden web van de generator naar de geïsoleerde kabel en weer naar de kabel die aan de container is bevestigd om dit deel van stroom te voorzien.

Ga vanaf de generator die je hebt aangezet de kleine helling op naar een andere generator bij een bureau vol aantekeningen over Rick’s uitvinding, en zet deze ook aan. Het heeft geen verbinding nodig, dus je bent klaar om hierheen te gaan.

Ga naar het hoofdpodium van het theater om een ​​grote achtergrond te vinden die een generator blokkeert tegen de achterwand een trap op, onder een bureau vol slechte informatie die de Underground aan Roxxon heeft gegeven. Kijk rond met R3 om een ​​katrol te vinden die je kunt rukken en omhoog kunt trekken om de achtergrond omhoog te brengen, zodat je een duidelijke verbindingslijn krijgt om webbing van de generator af te schieten.

Kijk voordat je verder gaat in de verre hoek voor meer informatie op een werkbank, en kijk dan achter je naar een zwakke muur die een ondergrondse cache verbergt die je kunt plunderen.

Ga ten slotte naar het balkon en volg een kabel naar een zwakke muur met het Underground-logo, en breek deze uit elkaar om de laatste generator naast een tafel te vinden met wat foto’s van jezelf. De generator is ingebed in de vloer, dus gebruik een Venom Smash om het gebied onder je te raken en de laatste generator op te laden.

Versla de underground

Voordat je de overval kunt plegen, komen ondergrondse misdadigers samen in het theater en beginnen ze te patrouilleren in het grote gebied. Je moet ze eruit halen – en er zijn tal van manieren om dat heimelijk te doen.

Er zijn veel verlichtingsarmaturen die overal in het theater te vinden zijn om je uitkijkpunten te geven – gebruik ze om achter eenzame patrouillerende bewakers te komen en ze op te winden zonder dat iemand het merkt, beginnend aan de achterkant van de kamer en werk je een weg naar voren.

Wanneer je de grotere groepen tegenkomt, kun je het nog steeds stil houden, maar laat ze weten dat je in de buurt bent door webben achter te laten (anders zullen ze beginnen te merken dat er mensen ontbreken) en zullen ze zich verspreiden om te zoeken. Dat is jouw signaal om de groep in de gaten te houden door ze te markeren, en degenen te volgen die zich afzonderen van de anderen. Wanneer ze naar hogere niveaus gaan zonder uitkijkpunten, camoufleer ze dan achter hen om ze stilletjes uit te schakelen. Je kunt ook zekeringenkasten uitzoeken om vijanden in grotere groepen te lokken en te shockeren.

Als het zover komt dat je wordt opgemerkt, probeer dan eerst de zwaardvechters te elimineren, want ze zullen de grootste pijn zijn om mee om te gaan als het gevecht uitbreekt. Weet dat, ongeacht je methoden, de versterkingen zullen doorbreken nadat de eerste groep weg is en je direct inschakelen.

Onder hen zal een nieuwe jager verschijnen, de ondergrondse versie van een brute die een enorm schild en een hamer hanteert. Met het schild kunnen ze snelle ramende aanvallen uitvoeren, evenals grote hits die eindigen in een groot gebied met effect slam.

Gelukkig kunnen ze, in tegenstelling tot de Roxxon-schildgebruikers, geen Venom Punch absorberen en zal hun schild breken. Helaas zullen ze hierdoor behoorlijk boos worden en all-in gaan in de aanval met hun gigantische wapen. Dit kan komen in de vorm van enorme afstandsaanvallen en overweldigende combo-schommelingen waardoor ze gevaarlijk zijn om in de buurt te zijn.

Je moet net zo agressief zijn in het afbreken van hun schild en vervolgens op de aanval drukken om ze verbluft en uit balans te houden voordat ze kunnen gaan slingeren. Als je ze te lang laat rondrennen, zullen ze uiteindelijk weer een schild gebruiken dat je weer moet breken.

Stop de Tinkerer

Nadat je de Brute en hun metgezellen hebt verslagen, keer je terug naar de Nuform – alleen om de Tinkerer het eerst te laten pakken en te vluchten.

Je zult de achtervolging in de straten van Manhattan moeten inzetten, net zoals je eerder Rhino moest opsporen. Ze zal overal explosies laten regenen. Over de meeste hiervan hoef je je geen zorgen te maken, maar als je energie ziet ontstaan ​​rond de Tinkerer zelf, betekent dat dat ze op het punt staat een raket op je af te vuren – dus wees klaar voor de richtindicator die verschijnt en ontwijkt terwijl je je vaart erin houdt. .

Volg haar naar de rand van Central Park totdat je haar kunt aanpakken, maar ze zal weer door de straten rennen en auto’s laten vliegen terwijl hij rijdt. Blijf het tempo laag bij de grond houden met korte schommels en ritsen terwijl ze naar de haven gaat, en wees voorbereid op die ontwijkingen als je minder dingen begint te hebben om te slingeren als je dicht bij de schepen komt.

Zodra je de muur op een van de schepen begint te rennen, blijf je vooruit bewegen totdat je in de buurt van een kraan komt om eraf te springen en terug te zwaaien naar het land, en volg haar naar een gebouw en ren recht omhoog.

Ze zal een verscheidenheid aan draaiende messen naar je toe sturen – wees bereid om over de hele rijen messen te springen en naar links of rechts rond de enkele messen te bewegen totdat je de top bereikt.

Als de scène voorbij is, is de missie afgelopen en heeft Miles advies nodig over wat hij vervolgens moet doen. Je hebt wat tijd voor de volgende missie, dus voel je vrij om tot die tijd een paar side missies en activiteiten te voltooien .

Spiderman Miles Morales – Alle Hoofdmissies
Spiderman Miles Morales – Wiki Guide

Vorig artikelSpiderman Miles Morales: Materie
Volgend artikelSpiderman Miles Morales: Memory Lane

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here