Spiderman Miles Morales: Afscheidscadeau

Een korte en eenvoudige missie – Miles ‘vriend Ganke belt kort nadat Peter Parker Miles een geschenk heeft gegeven, en de twee besluiten om te zien wat erin zit.

Ontmoet Ganke in Central Park

Ga vanaf je startlocatie in Harlem zuidwaarts naar Central Park en begeef je naar een eenzaam amfitheater in het park. Zodra je je vriend Ganke ontmoet, ontgrendelt Miles een nieuw spinnenpak: het Grote Verantwoordelijkheidspak.

Net als in de vorige Spider-Man-game, zal Miles in de loop van zijn campagne verschillende kleuren kunnen ontgrendelen. Sommige, zoals dit pak, worden ontgrendeld door het verhaal verder te brengen, terwijl andere moeten worden gemaakt met activiteits- en technische tokens, en je zult snel genoeg leren waar je die kunt vinden.

Bepaalde pakken ontgrendelen ook speciale mods die je kunt uitrusten om je vaardigheden te versterken, hetzij als pakmodificatie of als viziermodus, maar net als bepaalde pakken moeten sommige hiervan ook worden gemaakt.

Zodra het besturingssysteem van het pak opstart, belooft Pete een extra cadeau op een andere locatie, waarmee hij deze missie voltooit en aan de volgende begint.

Spiderman Miles Morales – Alle Hoofdmissies
Spiderman Miles Morales – Wiki Guide

Vorig artikelSpiderman Miles Morales: 10 Audio Sample Locaties
Volgend artikelSpiderman Miles Morales: Nieuwe Thwip

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here