Spiderman Miles Morales: 8 Postcards Locaties en Oplossingen

Spiderman Miles Morales heeft 8 ansichtkaart (postcards) locaties. Het zijn verzamelobjecten die nodig zijn voor 100% voltooiing en om de Memory Lane trofee te ontgrendelen. Ze ontgrendelen pas na het verhaal door terug te keren naar Miles ‘Home en in zijn bed te slapen. Dan begint een speurtocht waarbij elke ansichtkaart een aanwijzing geeft voor de volgende locatie. Zodra u op de locatie bent aangekomen (wordt op de kaart gemarkeerd), is er een paarse zoekradius. Het helpt om het gebied te scannen door op R3 te drukken. Als je dichtbij genoeg bent, wordt de briefkaart gemarkeerd met een gele omtrek.

Sommige kunnen nog steeds een beetje lastig zijn om te vinden, omdat de zoekcirkel je niet vertelt op welke hoogte ze zijn (op straatniveau of bovenop een gebouw, enz.). Dus deze gids laat je al hun locaties, aanwijzingen en oplossingen zien.

Geen van de ansichtkaarten kan worden gemist. Je kunt ze allemaal na het verhaal in free roam vinden (ze zijn sowieso niet eerder beschikbaar).

Ansichtkaart #1 – Side Missie: Memory Lane
Locatie: ga na het afronden van het verhaal naar het huis van Miles in Harlem (noordoostelijke hoek van de kaart). Je zult in zijn bed moeten slapen en als hij wakker wordt heeft zijn moeder hem de eerste briefkaart achtergelaten. Dit leidt tot een speurtocht naar de andere ansichtkaarten. Ze worden nu allemaal op de kaart gemarkeerd. Zie minimap rechtsonder voor de exacte locatie.
Ontgrendelt: Ansichtkaart van het Natural History Museum

Ansichtkaart #2 – Upper West Side
Hint: Happy Birthday Miles! Klaar voor de beste speurtocht ooit? Hier is de eerste aanwijzing: kijkend naar het park, met de wereld op onze schouders, bewaken we de volgende aanwijzing.
Locatie: In de zuidoostelijke hoek van het zoekgebied, onder een standbeeld dat eruitziet als 4 knielende mannen met een metalen bol op hun rug. Zie de minimap in de onderstaande schermafbeelding voor de exacte plek. Zie minimap rechtsonder voor de exacte locatie.
Ontgrendelt: Ansichtkaart Empire State Building

Ansichtkaart #3 – Midtown
Hint: Hoog bovenop de Empire State vind je een paar blinde ogen.
Locatie: Bovenop het Empire State Building waar de verrekijker bij het uitkijkpunt staat. Zie minimap rechtsonder voor de exacte locatie.
Ontgrendelt: Ansichtkaart Modern Art Museum

Ansichtkaart #4 – Greenwich
Hint: Vind het fossiel dat verborgen is tussen het moderne. Vergeet niet omhoog te kijken!
Locatie: Op een balkon van het museum (halverwege het gebouw), op een fossiel. Zie minimap rechtsonder voor de exacte locatie.
Ontgrendelt: Ansichtkaart Music Club

Ansichtkaart #5 – Financial District
Hint: Waar geld koning is, vind je geweldige deuntjes die tussen de lichten hangen.
Locatie: Waar de Neon Sight is dat zegt “C.O.D.B.s Nightclub” (straatniveau). Spring L2+R2 naar de lamp aan de muur. Dan kun je de ansichtkaart ophalen uit een audiospeaker waar muziek vandaan komt. Zie minimap rechtsonder voor de exacte locatie.
Ontgrendelt: Ansichtkaart Seafood Restaurant

Ansichtkaart #6 – Chinatown
Hint: Genesteld onder Stuyvesant leeft een monster van een goede maaltijd.
Locatie: Op de achterkant van het kreeftbeeld dat boven de ingang van het Seafood Restaurant hangt. Bereikbaar vanaf straatniveau. Zie minimap rechtsonder voor de exacte locatie.
Ontgrendelt: Ansichtkaart El Barrio

Ansichtkaart #7 – Upper East Side
Hint: Geen enkele brief komt dit kunstzinnige kasteel binnen zonder bij de poort te stoppen.
Locatie: Op de rode brievenbus bij de toegangspoort. Zie minimap rechtsonder voor de exacte locatie.
Ontgrendelt: Ansichtkaart C.J. Walker Park

Ansichtkaart #8 – Harlem
Hint: Onder de hoepel waar je hebt leren vliegen, komt je reis ten einde.
Locatie: Op het basketbalveld onder de basketbalring. Zie minimap rechtsonder voor de exacte locatie.

Dat zijn alle postkaarten van Spiderman Miles Morales met hun locaties en oplossingen. Na het krijgen van alle 8 een kleine backflash tussenfilmpjes en hierna verdien je de Memory Lane trofee.

Spiderman Miles Morales Wiki Guide

Vorig artikelSpiderman Miles Morales: Dubbelspion
Volgend artikelSpiderman Miles Morales: Van Je Familie Moet Je Het Hebben

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here