Spiderman Miles Morales: 10 Audio Sample Locaties

Spiderman Miles Morales heeft 10 Sound Samples voor de Deep Cuts trofee. Deze gids toont alle Sound Sample Locaties en de oplossingen om ze te voltooien. Je moet altijd wat geluid analyseren en inzoomen op een specifiek object (druk op L2) om er een audiofragment van te krijgen. Je moet ook een bepaalde afstand hebben.

Kijk in de onderstaande screenshots in de rechter benedenhoek voor de minikaart. Het laat zien waar je precies moet staan. Normaal gesproken moet u het originele audiobestand afspelen om een idee te krijgen wat de oplossing is. Maar met deze gids kunt u die stap overslaan en het audiovoorbeeld meteen scannen.

Ze worden later in het verhaal allemaal op de kaart gemarkeerd. De eerste Sound Sample maakt deel uit van het verhaal en daarna worden de andere ontgrendeld. Geen van hen is te missen, je kunt ze nog steeds krijgen na het verhaal in free roam. Er is er een per district.

Audio Sample #1 – Verhaal Missie “Breaking Through the Noise”
Automatisch verzameld als onderdeel van het verhaal, verplicht om door te gaan en kan niet worden gemist. Wanneer het verhaal je voor het eerst laat zien hoe Audio Samples werken (relatief laat in het spel), moet je de rode boei rechts in het water scannen. Hiermee worden alle andere audio samples op de kaart gemarkeerd.

Audio Sample #2 – Harlem
Beklim in het zoekgebied het hekwerk rond het basketbalveld. Scan vanaf daar het treinstation.

Audio Sample #3 – Upper East Side
Er zijn enkele ijspegels onder een watertoren in het zoekgebied, scan ze.

Audio Sample #4 – Central Park
Gebruik camouflage (Omhoog) en scan de duiven in het zoekgebied. Pas op, ze vliegen weg als ze je zien, daarom moet je de Camouflage gebruiken! Als ze wegvliegen, verlaat dan gewoon het gebied (zwaai een paar honderd meter weg) en kom terug om de Audio Sample opnieuw te activeren.

Audio Sample #5 – Upper West Side
Scan de brandweerwagen in de garage van de brandweerkazerne.

Audio Sample #6 – Midtown
Scan de zijkant van de antenne op Times Square.

Audio Sample #7 – Greenwich
Je moet de klokkentoren van de kerk scannen (waar de klok zou zijn). Kijk naar de minimap in de rechterbenedenhoek van de schermafbeelding voor het exacte punt om op te staan.

Audio Sample #8 – Chinatown
Scan de windgong op de Chinese poort.

Audio Sample #9 – Financial District
Scan de veerboot op het water. Kijk naar de minimap in de rechter benedenhoek van de screenshot voor de exacte positie om op te staan. Je zou nu al de Deep Cuts trofee moeten verdienen.

Audio Sample #10 – Side Missie “Back at the Beginning”
Nadat je de eerste 9 Audio Samples hebt gekregen, spawnt er een nieuwe side missie in Harlem (genaamd “Back at the Beginning”). Het is een hele snelle. Ga gewoon naar de missiemarker en ga de schuilplaats binnen, open dan het kluisje. Dit beloont je met de Purple Reign Suit outfit.

Dat zijn alle 10 Geluids Fragmenten (Audio Samples) in Spiderman Miles Morales en zouden je de Deep Cuts trofee moeten opleveren.

Spiderman Miles Morales Wiki Guide

Vorig artikelSpiderman Miles Morales: Vandalisme
Volgend artikelSpiderman Miles Morales: Afscheidscadeau

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here