Sackboy: A Big Adventure Trofee Guide & Roadmap

Geschatte moeilijkheidsgraad trofee: 3,5 / 10
Geschatte tijd tot platina: 15-25 uur
Offline trofeeën: 46 (1X Platina trofee, 3X Gouden trofee, 10X Zilveren trofee, 32X Bronzen trofee)
Online trofeeën: 0 (alles kan worden gedaan in lokale offline coöp)
Aantal te missen trofeeën: 0
Moeilijkste trofee: String It Together
Heeft moeilijkheid invloed op trofeeën ?: Geen moeilijkheidsgraad beschikbaar.
Minimale playthroughs: 1
Free-Roam / Level Select na het verhaal ?: Ja, je kunt alle levels opnieuw spelen na het verhaal.
Releasedatum: 12 november 2020

Introductie

Welkom bij de Sackboy: A Big Adventure Trofee Guide & Roadmap. Als ongetwijfeld een van de beste platformgames van 2020, volgt het verhaal Sackboy die aan een avontuurlijke maar gevaarlijke reis begint om zijn vrienden uit de klauwen van de kwaadaardige Vex te redden. Het is aan Sackboy om Vex te verslaan en vrede in de wereld te brengen.

Het goede nieuws is dat je de game niet voor 100% hoeft te spelen om het platina te verdienen. Je moet nog steeds de meeste Dreamer’s Orbs verzamelen (275 om toegang te krijgen tot alle niveaus), maar ze zijn niet allemaal nodig om door het verhaal te komen, laat staan ​​om 100% van het spel te spelen. De meeste trofeeën zijn in plaats daarvan gekoppeld aan het op een bepaalde manier doden van minions en aan de multiplayer-kant van het spel. Ook al wordt de online coöp eind 2020 gelanceerd, je kunt nog steeds het platina verdienen via lokale coöp op de bank of via online Shareplay (PS + vereist voor de Shareplay-methode en beide spelers moeten de game bezitten). Als je ervoor kiest om Shareplay te gebruiken, onthoud dan dat de trofeeën alleen voor de host worden ontgrendeld, dus als je vriend de trofeeën ook wil ontgrendelen, moet je alles twee keer doen.

Stap 1: Speel het verhaal door

Het verhaal speelt zich af in Craftworld. Craftworld heeft 5 verschillende werelden: The Soaring Summit, Colossal Canopy, The Kingdom of Crablantis, The Interstellar Junction en The Centre of Craftworld. Er is ook een extra bonuswereld, The Wonderplane, die wordt ontgrendeld nadat je Vex voor de laatste keer hebt verslagen. Elke wereld heeft bijna 10 niveaus, waaronder maximaal twee multiplayer-levels, een Knitted Knight Trial (Time Trial) en maximaal een paar Remix-levels (de meest uitdagende levels in die wereld worden van begin tot eind en op een timer gespeeld) . Concentreer je tijdens deze stap gewoon op het genieten van de levels (ze zijn erg leuk) en verzamel zoveel mogelijk Dreamer’s Orbs. Terwijl je speelt, ontgrendel je natuurlijk een aantal gevechtsgerelateerde trofeeën en diverse trofeeën.

Stap 2: Opruimen van trofeeën en het malen van 300 kostuumstukken

Concentreer je tijdens deze stap op alle gevechtsgerelateerde of diverse trofeeën voor één speler die je nog mist. Bovendien wil je misschien alle overgebleven prijzen opruimen als onderdeel van je reis naar 300 kostuumstukken. Je hebt waarschijnlijk ook wat Dreamer’s Orbs achtergelaten. Zodra je iets in een level oppakt, kun je naar de hub gaan. Het is niet nodig om het af te maken.

Stap 3: Multiplayer-trofeeën

Hoewel online coöp eind 2020 wordt gelanceerd, kunnen deze trofeeën nog steeds worden ontgrendeld via Shareplay of lokale coöp op de bank. Werk gewoon samen met een vriend om ze allemaal te krijgen. Als je geen vriend hebt om het spel mee te spelen, onthoud dan dat je online kunt spelen (via Shareplay en je moet een PS + -abonnement hebben), voor “Up high!” en “Fun Multiplied”. Technisch gezien zou je ze zelfs solo kunnen ontgrendelen met een tweede controller, maar het is erg onnatuurlijk en weinig leuk. Hoewel deze twee trofeeën technisch solo kunnen worden ontgrendeld met een tweede controller, heb je enige behendigheid nodig om twee controllers tegelijkertijd te hanteren. Dit maakt de gameplay-ervaring een beetje onnatuurlijk en weinig leuk. Ons advies is om een ​​vriend te zoeken die je lokaal kan helpen via bankcoöperatie of online.

Stap 3: Wonderplane’s ultieme uitdaging

Tijd om de moeilijkste trofee van de game String It Together te verslaan . Bekijk de gerelateerde trofeebeschrijving voor meer informatie. Hierna is de Platina voor Sackboy: A Big Adventure van jou! 

TROFEEËN LIJST:

Big Adventurer
Zelfs Scarlet heeft niet alle trofeeën gekregen, je bent echt een legendarische gebreide ridder.

Verdien alle andere trofeeën in Sackboy: A Big Adventure om Platinum te ontgrendelen (DLC niet nodig!)

You’ve got potential, squire!
Geconfronteerd met de Meester van de Oproer op de Soaring Summit.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Deze trofee wordt ontgrendeld aan het einde van het laatste level van de wereld The Soaring Summit, nadat je Vex voor de eerste keer hebt verslagen. Het niveau heet Having a Blast. Om het level te openen, heb je minimaal 20 Dreamer’s Orbs nodig.

Metameric Malady
de kolossale overkapping van zijn plaagprobleem verwijderd.

Automatische verhaal gerelateerde trofee. Niet te missen. Deze trofee wordt ontgrendeld aan het einde van het laatste level van de wereld Colossal Canopy, na het verslaan van Vexed Mamapede. Het niveau heet Centipedal Force. Om het level te openen, heb je minimaal 50 Dreamer’s Orbs nodig.

Sonar So Good
Versloeg de Bringer of Nightmares op de bodem van de oceaan.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Deze trofee wordt ontgrendeld aan het einde van het laatste level van de wereld The Kingdom of Crablantis, nadat je Vex voor de tweede keer hebt verslagen. Het niveau heet The Deep End. Om het level te openen, heb je minimaal 90 Dreamer’s Orbs nodig.

Crash Override
Opgeschoond NAOMI’s code.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Deze trofee wordt ontgrendeld aan het einde van het laatste level van de wereld The Interstellar Junction, na het verslaan van Vexed NAOMI. Het level heet Nervous System. Om het level te openen, heb je minimaal 130 Dreamer’s Orbs nodig.

Vex Vanquisher!
Triomfeerde over de gemene Vex in het centrum van Craftworld.

Automatische verhaal gerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Deze trofee wordt ontgrendeld aan het einde van het voorlaatste level van de wereld The Center of Craftworld, nadat je Vex voor de derde keer hebt verslagen. Om het level te openen, heb je minimaal 160 Dreamer’s Orbs nodig.

Verified Vex Vanquisher!
Versloeg Vex, vernietigde de Topsy Turver en redde Craftworld!

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Deze trofee wordt ontgrendeld aan het einde van het laatste level van de wereld The Center of Craftworld, nadat je Vex voor de vierde keer en laatste keer hebt verslagen. Het level heet Vexpiration Date en komt onmiddellijk beschikbaar na Tot Vex Time.

Daydream Believer
duwde de opschudding voor de eerste keer terug.

Automatische verhaalgerelateerde trofee, kan niet worden gemist. Dit wordt ontgrendeld na het voltooien van je allereerste niveau.

Book of Dreams
Verzamel alle stickers in één wereld.

Elke wereld wordt geleverd met twee stickerpagina’s. Alle stickerpagina’s worden verzameld in het stickerboek, altijd toegankelijk vanuit alle werelden door je rondje vast te houden. Terwijl je elk level speelt, inclusief Knitted Knight Trials en Remix, verzamel je Dreamer’s Orbs. Als je alle Dreamer’s Orbs in een level krijgt, wordt er een nieuwe sticker aan je verzameling toegevoegd. De eerste trofee die je kunt ontgrendelen, is in de derde wereld, The Kingdom of Crablantis, wanneer je de geheime levels uit de eerste wereld, The Soaring Summit, en 100% kunt spelen.

Squired Up
Ontdek de beproevingen van de gebreide ridders.

Automatische verhaal gerelateerde ontgrendeling, kan niet worden gemist. Dit wordt ontgrendeld aan het einde van het level genaamd Ready. Yeti. Gaan. van de wereld van de Soaring Summit.

Out of bounds
Pick-up en gooi 30 van Vex’s volgelingen naar hun ondergang.

Om een ​​minion op te pakken en buiten het bereik te gooien, moet je hem eerst verdoven door op je rondje te drukken en een rol in zijn richting uitvoeren. Dan, eenmaal bedwelmd, raap het op met R2 en benader de rand van het platform. Laat vanaf hier R2 los om het buiten de grenzen te werpen. Deze trofee wordt mogelijk niet op natuurlijke wijze ontgrendeld. Een goed niveau om dit te bewerken is Blowing Off Steam from The Soaring Summit World. Hier zullen veel minions spawnen tijdens het eerste treingedeelte. Zodra er geen minions meer spawnen, drukt je op de Opties-knop om het level opnieuw af te spelen.

Pop ‘n’ Lobber
Versla 30 van Vex ‘handlangers op afstand.

De enige manieren om minions van een afstand te doden, zijn met de Whriltool of de Plasma Pumps, twee wapens die je tijdens bepaalde verhaallevels krijgt (niet te missen). Deze trofee kan op natuurlijke wijze worden ontgrendeld, maar als je een niveau nodig hebt om dit in te richten, is het gemakkelijkste het tweede niveau van de Colossal Canopy-wereld genaamd A Cut Above the Rest. Spam gewoon de Whirltool wanneer je een minion ziet. Herhaal het niveau indien nodig.

Multitasking
Versla 10 keer meerdere volgelingen tegelijk.

Dit wordt op natuurlijke wijze ontgrendeld in de loop van je avontuur. Een gemakkelijke plek waar je kunt boeren is dit het tweede niveau van de Colossal Canopy-wereld genaamd A Cut Above the Rest. Spam gewoon je Whirltool om meerdere volgelingen tegelijkertijd te doden. Herhaal het niveau indien nodig.

Bounder
Versla 30 van Vex’s volgelingen door erop te stuiteren.

Spreekt voor zich. In de loop van je avonturen zul je veel soorten vijanden tegenkomen. Voor deze trofee, versla 30 door erop te springen. Deze trofee wordt op natuurlijke wijze ontgrendeld.

Stunner
Stun 30 van Vex’s volgelingen.

Om een ​​minion te verdoven, druk op je rondje om een ​​rol in zijn richting uit te voeren. Hoewel dit op natuurlijke wijze kan worden ontgrendeld, is een goed niveau om dit te bewerken als dat nodig is Blowing Off Steam from The Soaring Summit World. Hier zullen veel minions spawnen tijdens het eerste treingedeelte. Zodra er geen minions meer spawnen, druk je op Options om het level opnieuw te spelen.

Fashionista!
Voltooi je eerste kostuum.

Terwijl je tijdens de levels die je speelt prijzen en bellen verzamelt, ontgrendel je uiteindelijk je eerste complete kostuum. Dit zou heel natuurlijk moeten ontgrendelen als je consistent bent met het verzamelen van prijzen en bubbels.

Re-Mix-Master
Verdien een Gold-rang in elk Remix-level.

Remixniveaus zijn een soort tijdritniveaus. Het bijzondere aan deze niveaus is dat ze de moeilijkste niveaus van die wereld zijn, maar je moet ze vanaf het einde spelen om te beginnen terwijl je op een timer zit. De eerste en gemakkelijkste wordt ontgrendeld nadat je Treble In Paradise uit de wereld van The Soaring Summit hebt verslagen. Verdien gewoon een gouden rang om deze trofee te ontgrendelen.

Knights of Gold
Verdien een gouden rang in een Knitted Knight Trial.

Aan het einde van niveau 3 “Klaar. Yeti. Go ”in The Soaring Summit-wereld, verzamel je je eerste Knightly Energy. Hiermee ontgrendelt u uw allereerste Knitted Knight Trial (automatische verhaalgerelateerde ontgrendeling, kan niet worden gemist). Dit zijn tijdritten. De eerste Knitted Knight Trial is de gemakkelijkste. Verdien daar gewoon een gouden rang om deze trofee te behalen.

Cut it out!
Voltooi highs en glows … zonder de Whirltool te gooien.

Deze trofee kan worden verdiend in het level Highs and Glows van de derde wereld The Kingdom of Crablantis. In dit level zul je merken dat er enkele kwalachtige wezens in de lucht hangen. Zodra je erop slaat of erop springt, onthullen ze platforms die je kunt gebruiken om door het level te komen. Hoewel de game zou willen dat je je Whirltool erop gebruikt, moet je dat voor deze trofee niet doen. In plaats daarvan, als je je rolt en springt, kun je er gemakkelijk vanaf stuiteren en toch de platforms onthullen om verder te gaan. Het is aan te raden om voor deze trofee op een aparte run voor het level te gaan, omdat je de Whirltool voor de Dreamer’s Orb in het ? gebied.

Slide Away
Dit wordt op natuurlijke wijze ontgrendeld tijdens je avontuur, dus maak je er geen zorgen over.

Dit wordt op natuurlijke wijze ontgrendeld tijdens je avontuur, dus maak je er geen zorgen over.

Bubble Binger
Verzamel 30 keer een volledige reeks Timed Score Bubbles.

Tijdens je avontuur kom je verschillende bubbels tegen die je kunt verzamelen. De ene soort activeert een reeks van meerdere Timed Score Bubbles. Voor deze trofee moet je alle spawning-bubbels verzamelen voordat ze 30 keer worden gedespawnd. Deze trofee zou van nature moeten komen terwijl je door de levels speelt.

Gymnastic Fantastic
Terwijl je in de lucht bent, voer je vier acties uit voordat je de grond raakt.

Dit kan gemakkelijk worden bereikt zodra je Sackboy gaat besturen in het eerste level, A Big Adventure, uit de wereld van The Soaring Summit. Voer een flutter (Kruisje, houd dan kruisje ingedrukt terwijl je in de lucht bent), dan drukt je op je vierkantje, driehoekje en rondje in snel tempo op. Als je het goed doet, moet Sackboy fladderen, draaien, duiken en ontwijken voordat hij de grond weer raakt.

BEE! ARGH! BEE!
Pak een Boomblebee Hive 60 seconden op en houd hem vast.

Voor deze trofee moet je een Bumblebee Hive een minuut lang oppakken en vasthouden. De eerste mogelijkheid om dit te doen is in het level Having a Blast from The Soaring Summit world. Kort na het begin van het level zou je een bijenkorf moeten zien waaruit bijen komen. Pak hem gewoon vast en loop een minuut rond om deze trofee te laten knallen.

Buddy Beater
In multiplayer, haal de hoogste score 20 keer op het scorebord.

De gemakkelijkste en snelste manier om deze trofee te ontgrendelen, is met een tweede controller:

Maak een gastgebruiker aan op uw console.
Ga terug naar het spel en doe mee aan het spel van de eerste speler door op kruisje op de tweede controller te drukken wanneer daarom wordt gevraagd.
Betreed het level, A Big Adventure uit de wereld van The Soaring Summit.
Degene die de trofee wil, moet het level voltooien en meer bubbels verzamelen dan de andere speler. Om dit gemakkelijker te maken, kan de tweede speler gewoon de controller neerleggen terwijl de eerste speler doorgaat en het level voltooit. Terwijl de eerste speler het level doorloopt, wordt de tweede speler geteleporteerd om bij te praten. Als je bij het scorebord komt (het scherm aan het einde van het level waar je kunt zien welke doelen je behaald hebt), moet je meer Bubbles hebben verzameld dan de tweede speler.

Herhaal nog 19 keer om de trofee te ontgrendelen. Hetzelfde niveau herhalen werkt.

Als alternatief kun je deze trofee ontgrendelen terwijl je met een vriend speelt, via Shareplay, couch of online coop.

Thespian
Maak je eigen aangepaste Emote in de winkel van Zom Zom en laat het de wereld zien.

Deze trofee kan worden ontgrendeld zodra de eerste brug in de wereld van The Soaring Summit wordt geopend. Steek de brug over en communiceer met de winkel van Zom Zom. Om een ​​aangepaste emote in je garderobe te maken en op te slaan, open je de garderobe en ga je naar het emote-tabblad. Kies hier een van de D-Pad-toetsen om te beginnen met aanpassen. Selecteer in het nieuwe gedeelte een gezichtsuitdrukking en een emote. Verlaat nu de winkel van Zom Zom en ga naar een willekeurig niveau. Druk op de D-Pad-toets die je hebt aangepast in de winkel van Zom Zom om deze trofee te ontgrendelen.

Icon of Style
Bewaar een op maat gemaakt kostuum in je garderobe.

Deze trofee kan worden ontgrendeld zodra de eerste brug in de wereld van The Soaring Summit wordt geopend. Steek de brug over en communiceer met de winkel van Zom Zom. Om een ​​op maat gemaakt kostuum voor je kleerkast te maken en op te slaan, open je de kleerkast en rust je de volgende items uit:

Sackboy-skin uit de sectie Volledige kostuums op het tabblad Kostuum.
Grote ogen van het tabblad Gezicht.
Elk item op de huid, romp en taille van het tabblad Lichaam.

Ga nu terug naar het tabblad Kostuum en kies Kostuum opslaan in het gedeelte Functies om deze trofee te ontgrendelen.

Let’s twist again…
Start in multiplayer een dansfeest met je vrienden.

De gemakkelijkste en snelste manier om deze trofee te ontgrendelen, is met een tweede controller:

Maak een gastgebruiker aan op uw console.
Ga terug naar het spel en doe mee aan het spel van de eerste speler door op je kruisje op de tweede controller te drukken wanneer daarom wordt gevraagd.
Voer een willekeurig niveau in.
Druk tegelijkertijd omhoog op beide controllers om een ​​dans te starten en deze trofee te ontgrendelen.

Als alternatief kun je deze trofee ontgrendelen terwijl je met een vriend speelt, via Shareplay, couch of online coop.

Up high!
In multiplayer, high five met een vriend.

Deze trofee kan alleen worden ontgrendeld via Shareplay, lokale coöp of online coop (komt eind 2020).

Speel het eerste multiplayer-level “Weight for Me!” gevonden in Colossal Canopy World en verdien minimaal een Silver-rang. Als je Zilver verdient, word je beloond met de High Five-emote.

Ga de winkel van Zom Zom binnen, scrol naar Emote en wijs je nieuwe High Five Emote toe aan een van de D-Pad-toetsen.

Activeer een tweede controller en maak een gastgebruiker op uw console.

Ga terug naar het spel en doe mee aan het spel van de eerste speler door op je kruisje op de tweede controller te drukken wanneer daarom wordt gevraagd.

Kies een willekeurig niveau en laat de twee Sackpeople tegenover elkaar staan ​​en druk tegelijkertijd op de aangewezen toets op beide controllers om een ​​High Five Emote uit te voeren en deze trofee te ontgrendelen.

Sore Winner
In multiplayer, versla een van je vrienden als de kampioen.

De gemakkelijkste en snelste manier om deze trofee te ontgrendelen, is met een tweede controller:

Maak een gastgebruiker aan op uw console.
Ga terug naar het spel en doe mee aan het spel van de eerste speler door op je kruisje op de tweede controller te drukken wanneer daarom wordt gevraagd.
Betreed een niveau dat je nog nooit eerder hebt gespeeld.
Voltooi het level door minstens genoeg bubbels te verzamelen om brons te scoren op het scorebord.
Raak op het scorebord, terwijl je de beker vasthoudt, (Vierkantje) om de tweede speler ermee in elkaar te slaan en deze trofee te ontgrendelen.

Als alternatief kun je deze trofee ontgrendelen terwijl je met een vriend speelt, via Shareplay, couch of online coop.

Stop! Thief!
In multiplayer: ruk een item uit de klauwen van een andere speler.

Dit is eigenlijk het tegenovergestelde van de vorige trofee. De gemakkelijkste en snelste manier om deze trofee te ontgrendelen, is met een tweede controller:

Maak een gastgebruiker aan op uw console.
Ga terug naar het spel en doe mee aan het spel van de eerste speler door op kruisje op de tweede controller te drukken wanneer daarom wordt gevraagd.
Betreed een niveau dat je nog nooit eerder hebt gespeeld.
Speel het level met de tweede controller en verzamel minimaal genoeg Bubbles om Bronze te scoren op het scorebord.
Op het scorebord, terwijl de winnende speler de beker vasthoudt, raak (Vierkantje) je om deze van hem te stelen en deze trofee te ontgrendelen.

Als alternatief kun je deze trofee ontgrendelen terwijl je met een vriend speelt, via Shareplay, couch of online coop.

Slap Attack
Gelijktijdig op elkaar geslagen.

De gemakkelijkste en snelste manier om deze trofee te ontgrendelen, is met een tweede controller:

Maak een gastgebruiker aan op uw console.
Ga terug naar het spel en doe mee aan het spel van de eerste speler door op kruisje op de tweede controller te drukken wanneer daarom wordt gevraagd.
Voer een willekeurig niveau in.
Laat de twee Sackpeople tegenover elkaar staan.
Druk vervolgens tegelijkertijd (Vierkantje) op beide controllers om een ​​klap uit te voeren en deze trofee te ontgrendelen.

Als alternatief kun je deze trofee ontgrendelen terwijl je met een vriend speelt, via Shareplay, couch of online coop.

Beast of burden
In multiplayer, krijg goud in een Knitted Knight Trial terwijl je een andere Sackperson draagt.

De gemakkelijkste en snelste manier om deze trofee te ontgrendelen, is met een tweede controller:

Maak een gastgebruiker aan op uw console.
Ga terug naar het spel en doe mee aan het spel van de eerste speler door op kruisje op de tweede controller te drukken wanneer daarom wordt gevraagd.
Voer een willekeurig niveau in.
Laat de twee Sackpeople tegenover elkaar staan.
Druk vervolgens tegelijkertijd (Vierkantje) op beide controllers om een ​​klap uit te voeren en deze trofee te ontgrendelen.

Als alternatief kun je deze trofee ontgrendelen terwijl je met een vriend speelt, via Shareplay, couch of online coop.

Fun Multiplied
In multiplayer, voltooi een teamwerklevel.

Deze trofee kan alleen worden ontgrendeld via Shareplay, lokale coöp of online coop.

Het eerste niveau waarin je dit kunt ontgrendelen, is Vrienden op hoge plaatsen uit de wereld van de Soaring Summit. Voltooi het gewoon om deze trofee te verdienen. Het maakt niet uit of u geen doelen behaalt of geen rang verdient.

Capitalist
In multiplayer, pak de meeste Collectabells in een level 20 keer.

De gemakkelijkste en snelste manier om deze trofee te ontgrendelen, is met een tweede controller:

Maak een gastgebruiker aan op uw console.
Ga terug naar het spel en doe mee aan het spel van de eerste speler door op kruisje op de tweede controller te drukken wanneer daarom wordt gevraagd.

De eerste speler moet nu het level A Big Adventure starten vanuit de wereld van The Soaring Summit. Pak tijdens het spelen niets op. Deze methode werkt alleen als u geen van de rangen bereikt, zelfs niet Brons. Voordat je door de eerste bloem wordt neergeschoten, gebruik je het touw erboven om bij een grote Collectabell te komen. Nu kun je gewoon door het level waaien en het voltooien.

Herhaal dit nog 19 keer.

Savior
In multiplayer, red je gevallen vrienden van een bepaalde ondergang!

De gemakkelijkste en snelste manier om deze trofee te ontgrendelen, is met een tweede controller:

Maak een gastgebruiker aan op uw console.
Ga terug naar het spel en doe mee aan het spel van de eerste speler door op kruisje op de tweede controller te drukken wanneer daarom wordt gevraagd.
Voor deze trofee moet je een niveau kiezen waarin je daadwerkelijk levens verliest. Niet bij alles wat je doet. Een daarvan is bijvoorbeeld het niveau genaamd Sink of Swing uit de wereld van The Kingdom of Crablantis.
De tweede speler moet zichzelf doden totdat de levensteller nul aangeeft.

De eerste speler moet nu het volgende checkpoint halen zonder dood te gaan en levens te grijpen. Negeer alle vijanden, paddenstoelen of andere vernietigbare voorwerpen om te voorkomen dat het leven verschijnt. Eenmaal bij het checkpoint breng je de tweede speler nieuw leven in en ontgrendel je deze trofee.

Als alternatief kun je deze trofee ontgrendelen terwijl je met een vriend speelt, via Shareplay, couch of online coop.

Naturalist
Vind alle geheime plekjes van Gerald.

Geralds geheime plekken zijn verborgen gebieden die alleen in sommige levels te vinden zijn. Meestal zijn deze gebieden buiten het beoogde niveau of in? gebieden. Als je hem vindt, moet je hem raken of hem redden van minons. Hierdoor krijg je een Dreamer’s Orb. Hieronder vind je een lijst van alle 9 levels waarin je Gerald kunt vinden.

Level: Have You Herd / Wereld: The Soaring Summit:
Hij bevindt zich aan het begin van het level.

Level: Sticking With It / Wereld: Colossal Canopy:
Hij is te vinden in een verborgen gebied nabij een van de checkpoints halverwege het level.

Level: The Home Stretch / Wereld: Colossal Canopy:
Hij is te vinden in een verborgen gebied rechts van een van de checkpoints halverwege het level, voordat je een paar blokken moet inslaan.

Level: Bubble Jeopardy / Wereld: The Kingdom of Crablantis:
Halverwege het level moet je naar beneden gaan met wat bubbels. Spring in plaats daarvan omhoog totdat je een? deur aan uw linkerhand. Ga dit gebied binnen om Gerald te vinden.

Level: Electro Swing / Wereld: The Kingdom of Crablantis:
Nadat je door de eerste ritsdeur bent gegaan , kijk je omhoog en naar links en je zou een grijppunt moeten zien. Haak erop en slinger naar het geheime gebied waar Gerald op je wacht.

Level: Boot Up Sequence / Wereld: The Interstellar Junction:
Naast het laatste checkpoint is een antenne. Beweeg over naar het geheime gebied aan de rechterkant om Gerald te vinden.

Level: This Way Up / Wereld: The Interstellar Junction:
Halverwege het level zou je een geel pad naar beneden moeten zien gaan. Vernietig de schroef om een? ritsdeur waarachter Gerald zit.

Level: Keep It Tidey / Wereld: The Center of Craftworld:
In het startgebied moet je 5 sleutels verzamelen om verder te gaan. Vanaf de pilaar aan de linkerkant met de sleutel, zweef je en cirkel je terug naar het geheime gebied aan de rechterkant.

Level: Doom Bloom / Wereld: The Center of Craftworld:
Helemaal aan het einde van het level, voordat je op het scorebord stapt om het te beëindigen, kijk naar rechts om enkele draaiende platforms te zien. Spring erop om een? rits deur. Binnen in het gebied wacht Gerald op je.

Daar ga je. Dit zijn allemaal Gerald’s Secret Locations in Sackboy: A Big Adventure.

Player’s Player
Zoek en pak elke vis, penseel en cocktailparaplu tijdens je reis.

Op sommige niveaus kun je een vis, een penseel of een cocktailparaplu vinden, meestal ergens buiten de gebaande paden verborgen. Hieronder staan ​​de 8 niveaus en de exacte locaties voor elk ervan. Voor de trofee hoef je ze alleen maar op te halen. Het is niet nodig om de levels ermee af te werken.

Level: Keys to Success / Wereld: The Soaring Summit:
Trek de wortels in de rechterbovenhoek van het level. Dit zal een vis onthullen.

Level: Sticking With It / Wereld: Colossal Canopy:
Direct naast Gerald’s gebied, in het midden, is een oranje ballon. Vernietig het om een ​​penseel te onthullen.

Level: A Matter of Factory / Wereld: Colossal Canopy:
Nadat je de tweede ritsdeur bent gepasseerd, zou je een kleine deur moeten zien waar je in kunt rollen die je naar een hoger gebied met een ei zal dragen. Vernietig het ei als de wijzer op het zwaard staat om een ​​cocktailparaplu te onthullen.

Level: Monkey Business / Wereld: Colossal Canopy:
Als het begint te regenen, spring je uiteindelijk op twee monsters met grote mond. De vis zit er vlak achter.

Level: The Struggle is Rail (geheim niveau) / Wereld: Colossal Canopy:
Op een bepaald punt in het level moet je op een aantal bewegende voertuigen springen die je zullen helpen een checkpoint te bereiken. In plaats van naar het controlepunt te gaan, kijk je naar de onderkant van je scherm wanneer het voertuig waarin je zit op het punt staat te verdwijnen. Hier is een platform waarachter een cocktailparaplu staat.

Level: Touch and Go / Wereld: The Interstellar Junction:
Helemaal aan het begin van het level spring je naar links om een ​​batterij te pakken. Gooi nu de batterij naar het tegenoverliggende platform en steek hem in het gat op de grond. Body-slam erop om een ​​krat te laten vallen met de cocktailparaplu erin.

Level: Crate Expectations / Wereld: The Center of Craftworld:
Halverwege het level kom je twee explosieve ballonnen tegen bij een raketlancerende minion. Schakel de minion als eerste uit en gebruik dan de explosieve ballonnen om de kratten bovenop de radio vlakbij te vernietigen. Zodra ze allemaal zijn vernietigd, zal een nieuwe kleinere kist naar beneden vallen. Hier moet je snel een explosieve ballon naar de kist gooien voordat deze buiten de grenzen valt. Binnenin zit een cocktailparaplu.

Level: Trial By Fire (Knitted Knight Trial):
Meteen nadat je de eerste reeks vuurvallen bent overgestoken, vind je deze cocktailparaplu op een platform boven enkele springplatforms.

Dit zijn alle cocktailparaplu-, vis- en penseellocaties in Sackboy: A Big Adventure.

Amazing Ace
Ace 30-niveaus door ze te voltooien zonder dood te gaan.

Een van de doelen die je op elk niveau kunt bereiken, is ze te behalen, dat wil zeggen het voltooien zonder dood te gaan. Voltooi 30 levels zonder dood te gaan om deze trofee te krijgen. Knitted Knight Trials en Remix-levels tellen ook mee.

Best Friends
In de multiplayer-modus verdien je 10 Aas-level doelen.

De gemakkelijkste en snelste manier om deze trofee te ontgrendelen, is met een tweede controller:

Maak een gastgebruiker aan op uw console.
Ga terug naar het spel en doe mee aan het spel van de eerste speler door op kruisje op de tweede controller te drukken wanneer daarom wordt gevraagd.
Voer een willekeurig niveau in.
Laat de twee Sackpeople tegenover elkaar staan.
Druk vervolgens tegelijkertijd (Vierkantje) op beide controllers om een ​​klap uit te voeren en deze trofee te ontgrendelen.

Als alternatief kun je deze trofee ontgrendelen terwijl je met een vriend speelt, via Shareplay, couch of online coop.

Walk-in Wardrobe
Vul je kleerkast met 300 kostuumstukken.

Dit wordt de meest tijdrovende trofee. Voor deze trofee moet je in totaal 300 kostuumstukken voor je garderobe verzamelen, wat overeenkomt met een totaal van 84% in je avonturenstatistieken. Behalve in de niveaus Knitted Knight Trials en Remix, zijn Costume Pieces in alle niveaus te vinden en sommige worden je gegeven als beloning voor het behalen van de Gold-rang in de levels. Sommige stukken kunnen alleen bij Zom Zom’s worden gekocht. Als je Collectabells nodig hebt, is de snelste en gemakkelijkste manier om ze te verzamelen in de levels van Zom Zom, die van tijd tot tijd respawnen.

Master of One
Verkrijg een gouden levelbadge door alle niveaudoelen voor één level te behalen.

Zie de trofee Multi-Master

Multi-Master
Behaal alle niveaudoelen voor 10 verschillende niveaus.

n elk niveau kun je verschillende doelen bereiken. Eén doel kan worden bereikt om alle prijzen binnen een niveau te krijgen, een ander doel om het te voltooien zonder dood te gaan. Er is ook nog een doel, alleen te vinden in bepaalde niveaus, dat kan worden bereikt als je hun ridderlijke energie verzamelt. Knightly Energies worden gebruikt om Knitted Knight Trial-levels te ontgrendelen. Voor deze trofee tellen zelfs tijdritniveaus (Remix en Knitted Knight Trials).

Best Friends Forever
Werkten samen om de Topsy Turver te verslaan.

De gemakkelijkste en snelste manier om deze trofee te ontgrendelen, is met een tweede controller:
Speel Vexpiration Date gevonden in de wereld van The Center of Craftworld in de enkele modus. Als Vex op het punt staat te sterven tijdens het allerlaatste baasgevecht, druk je op options om het spel te pauzeren.

Maak een gastgebruiker op uw console.
Ga terug naar het spel en doe mee aan het spel van de eerste speler door op kruisje op de tweede controller te drukken wanneer daarom wordt gevraagd.
Maak Vex af terwijl je de controller van de eerste speler gebruikt. De Trofee wordt dan ontgrendeld.

Als alternatief kun je deze trofee ontgrendelen terwijl je met een vriend speelt, via Shareplay, couch of online coop

Wonderplane Workout
Dweil die laatste rommelige stukjes Uproar op die op de loer liggen.

Nadat je Vex voor de laatste keer hebt verslagen, ontgrendel je een nieuwe wereld genaamd Wonderplane. Speel hier door de 5 niveaus om deze trofee te ontgrendelen.

Golden Boy
Verdien goud op het scorebord in 50 verschillende levels!

Om een ​​gouden rang op het scorebord te verdienen, moet je een bepaald aantal bubbels verzamelen. Bubbels zijn verspreid over alle niveaus. Er zijn meer dan 50 levels in het spel, dus je kunt ervoor kiezen om alles wat je vervelend vindt weg te laten.

String it Together
Krijg een Goud op ultieme uitdaging van de Wonderplane’s!

Dit is zonder twijfel de meest uitdagende trofee in de game. Om deze trofee te ontgrendelen, moet je door The Ripsnorter spelen, dwz ALLE Knitted Knight Trials na elkaar in één enkele uitdaging. Je moet deze proef in één keer spelen en de Gold-rang verdienen zonder dood te gaan. De Gold-rang wordt verdiend als je alle Knitted Knight-proeven in minder dan 10 minuten hebt voltooid.

Hier zijn een paar tips en trucs om het u gemakkelijker te maken:

  1. Rol, rol en rol opnieuw. Rollen is de snelste manier om te bewegen in dit spel. Ga naar Game Assists in de instellingen en zet Roll om vast te houden. Je hand zal je bedanken.
  2. Fladder om de zwaartekracht te trotseren.
  3. U kunt hoeken afsnijden.
  4. Tijdbonussen zijn het niet altijd waard.
  5. Probeer zoveel mogelijk zetten aan elkaar te koppelen om over anders onmogelijke gaten te komen.
  6. U kunt uw start timen, aangezien de klok pas start als u de startlijn overschrijdt.
  7. Je mag het spel pauzeren om adem te halen als dat nodig is. De tijd zal stoppen.
  8. Je mag minstens een of twee keer vertragen. Tijdens de laatste sectie zijn er veel tijdbonussen die je kunt oppikken die de tijd verkorten.

Zoals bij elke platformuitdaging, komt dit grotendeels neer op oefening en spiergeheugen.

Dit zijn alle trofeeën die je kunt halen in Sackboy: A Big Adventure.

Check ook onze andere Trofee Roadmaps
Check hier onze Wiki Guides

Vorig artikelOvercooked! All You Can Eat: Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelImmortals Fenyx Rising Trofee Roadmap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here