Resident Evil 8 Village: Hoe Start Je Een Nieuwe Game+

In Resident Evil 8 VIllage kun je het spel opnieuw spelen in New Game + (“NG +”). In tegenstelling tot het starten vanuit het hoofdmenu zoals je normaal zou verwachten, behandelt de game dit een beetje anders.

  1. Nadat je het verhaal hebt verslagen, wordt je gevraagd om je voltooide save-game op te slaan. Je moet Ja kiezen en je spel opslaan na de eindbaas. Als je weigert, zou je een eerdere Manual Save opnieuw moeten laden en de Final Boss opnieuw moeten spelen.
  2. Klik in het hoofdmenu op “Game laden” en laad je Voltooide Verhaal Opslaan. Selecteer de moeilijkheidsgraad voor de volgende run en het zal New Game + starten.

Dit kan in het begin een beetje verwarrend zijn, omdat de game nergens te zien is waar je New Game + start en er in het begin niets zichtbaar verschilt tussen New Game en New Game +. Maar er is een heel groot verschil: in New Game + mag je alles van eerdere playthroughs behouden, inclusief je volledige inventaris, knutselmaterialen, wapens, wapenupgrades, Lei (geld), verzamelvooruitgang, gekookte maaltijden enz.

Je zult overweldigd beginnen omdat je alle Endgame-wapens direct beschikbaar hebt aan het begin van NG +. Dit helpt veel bij het proberen om Speedruns te doen of bij het spelen van de hoogste moeilijkheidsgraad. Wist je dat er ook oneindige munitie is voor alle wapens? Bekijk ook Hoe je oneindige munitie-cheats kunt krijgen.

Resident Evil 8 Village Wiki Guide

Vorig artikelReturnal Trofee Guide & Roadmap
Volgend artikelResident Evil 8 Village: Hoe oneindige munitie cheats te ontgrendelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here