Resident Evil 8 Village: Hoe oneindige munitie cheats te ontgrendelen

In Resident Evil 8 Village kun je Infinite Ammo Cheats ontgrendelen. Deze gids toont alle cheats en oneindige munitie-wapens in Resident Evil 8 Village.

Dit zijn in-game beloningen die beschikbaar komen nadat je het verhaal een keer hebt verslagen.

Hoe oneindige munitie-cheats te ontgrendelen

Er zijn 15 wapens met oneindige munitie. Ga na het afronden van het verhaal naar het titelscherm> Bonussen> Extra contentwinkel. De Extra Content Shop is alleen beschikbaar na het verslaan van het verhaal.
Deze winkel gebruikt een valuta genaamd CP die je krijgt door het voltooien van specifieke uitdagingen in het spel (anders dan de Lei-valuta die wordt gebruikt bij Duke Merchant). De uitdagingen worden pas zichtbaar na de eerste playthrough, maar alle uitdagingen die je tijdens de eerste playthrough hebt gedaan, worden nog steeds geteld. Je kunt de uitdagingen tijdens het spelen op elk moment bekijken in het pauzemenu.

Om de oneindige munitie beschikbaar te maken voor aankoop, moet je ook alle aanpasbare onderdelen van het wapen ontgrendelen (2-3 per wapen) en ook alle wapensmid-upgrades van de hertog kopen. De meeste wapens en aanpasbare onderdelen kunnen ook bij de Duke worden gekocht, maar sommige zijn elders in het spel te vinden. Dit is vrij duur en vereist voor sommige wapens meer dan 1 miljoen Lei.

Er is echter een eenvoudig trucje om dit heen: maak een handmatige opslag> Koop alle upgrades voor een wapen inclusief wapenonderdelen> Bewaar in een andere sleuf> Ga naar het hoofdmenu.
De oneindige munitie-cheat wordt nu ontgrendeld. Koop de cheat in de Extra Content Shop met de CP-valuta. Herlaad je eerste Manual Save from voordat je al het geld uitgeeft aan wapenupgrades. Je krijgt je Lei terug, maar mag de Infinite Ammo Cheat houden. Het wapen hoeft niet volledig maximaal te zijn om de cheat te laten werken, je hoeft het maar één keer te maximaliseren om de cheat te ontgrendelen, maar het werkt ook op het niet-geüpgradede wapen. Je kunt dit voor alle wapens herhalen. Vergeet niet om je schatten voor veel Lei te verkopen en merk ook op dat vijanden meer Lei laten vallen op hogere moeilijkheidsgraden.

Alle oneindige munitiewapens

 1. LEMI (pistool)
 2. M1911 (pistool)
 3. V61 Custom (Pistool)
 4. M1897 (jachtgeweer)
 5. W870 TAC (jachtgeweer)
 6. SYG-12 (jachtgeweer)
 7. F2-geweer (sluipschutter)
 8. GM 79 (granaatwerper)
 9. M1851 Wolfsbane (Magnum)
 10. STAKE (Magnum)
 11. WCX (aanvalsgeweer)
 12. USM-AI (pistool)
 13. Dragoon (aanvalsgeweer)
 14. Handkanon PZ (Magnum)
 15. Raketpistool (speciaal)

Spelen met ingeschakelde oneindige munitie-cheats schakelt GEEN trofeeën of prestaties uit! Dus ga deze zo vaak gebruiken als je wilt.

De Grenade Launcher heeft geen wapenupgrades en de oneindige munitie wordt onmiddellijk na het verhaal ontgrendeld. Je moet het wapen zelf nog steeds kopen van de hertog (als je het nog niet in het verhaal hebt gevonden). Je mag ook je inventaris en Lei behouden in New Game +. Laad eenvoudigweg de save die je hebt gemaakt nadat je het verhaal hebt voltooid, en je kunt de moeilijkheidsgraad kiezen voor je New Game + playthrough.

Voor de “Village of Shadows” met de hoogste moeilijkheidsgraad wordt het ten zeerste aanbevolen om Infinite Ammo te hebben voor de STAKE (beste Magnum in het spel). Met dit wapen kun je zonder veel moeite door de hoogste moeilijkheidsgraad blazen.

Je kunt ook op elk moment oneindige munitie in- of uitschakelen via het Hoofdmenu> Opties> Spelinstellingen. U kunt uw CP (valuta van de Bonus Content Shop) echter niet opnieuw instellen, dus kies verstandig waaraan u deze wilt besteden.

Resident Evil 8 Village Wiki Guide

Vorig artikelResident Evil 8 Village: Hoe Start Je Een Nieuwe Game+
Volgend artikelResident Evil 8 Village: Mercenaries Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here