Resident Evil 8 Village: Alle verzamellocaties (geiten, bestanden, recepten, bijgebouwen, ramen, wapenonderdelen)

Deze Resident Evil 8 Village Collectibles Guide laat zien waar je alle verzamellocaties kunt vinden (20 geiten, 47 bestanden, 11 recepten, 16 wapens, 22 aanpasbare wapenonderdelen, 10 bijgebouwen, 19 kasteelvensters). Er zijn in totaal 145 verzamelobjecten.

Door alle Resident Evil Village Collectibles te vinden, worden de volgende trofeeën ontgrendeld:

 • Cynic – Vernietig een Geit van Warding (Vind 1 Geit).
 • Heretic – Vernietig alle geiten van Warding (vind alle 20 geiten).
 • Gunsmith – Rust een pistool uit met een aanpasbaar onderdeel (zoek 1 aanpasbaar onderdeel).
 • Veteran Gunsmith – Rust elk wapen uit met hun aanpasbare onderdelen in het verhaal (vind alle aanpasbare onderdelen).
 • Tinkerer – Maak elk type item dat beschikbaar is in het Crafting-menu (Vind alle Crafting-recepten).
 • Artisan – Verzamel elk knutselrecept (vind alle knutselrecepten).
 • Bookworm – Lees elk afzonderlijk bestand in het verhaal (Vind alle 47 bestanden).
 • When You Gotta Go… – Open de deur naar elk bijgebouw in het dorp in een enkele playthrough (vind alle 10 bijgebouwen).
 • Hooligan – Breek elk breekbaar raam in Castle Dimitrescu in een enkele playthrough (vernietig alle 19 ramen).
 • Mapmatician – Voltooi de dorpskaart  (je verkent automatisch het dorp volledig terwijl je voor alle Collectibles gaat).

De meeste verzamelobjecten zijn te missen! Verzamel ze in chronologische volgorde terwijl je door het spel gaat. Je kunt de meeste krijgen tijdens je eerste playthrough, alleen voor sommige recepten, wapens en aanpasbare onderdelen zijn extra playthroughs vereist en deze worden aan het einde van de gids vermeld.
Hoewel sleutelvoorwerpen niet aan een trofee of prestatie zijn gekoppeld, zijn ze vaak vereist om een ​​verzamelobject te bereiken en het verhaal vooruit te helpen. Deze verzamelgids is geschreven in een walkhrough-formaat en bevat alle belangrijke sleutelitems en puzzeloplossingen. Dit zal je helpen om gemakkelijk door de eerste playthrough te komen. Hieronder zijn alle trofee-relevante verzamelobjecten kleurgecodeerd. Degenen die niet rechtstreeks aan trofeeën zijn gekoppeld, zijn in het zwart.

Je kunt alles op gemakkelijke moeilijkheidsgraad (Casual) verzamelen om het gemakkelijker te maken. Al je verzamelvooruitgang wordt overgedragen naar New Game +. Nadat je het verhaal hebt verslagen, vraagt ​​de game je om een ​​voltooid verhaal op te slaan. Doe dit en laad die Save opnieuw in het hoofdmenu om New Game + te openen. Je bewaart ook al je geld, alle wapenupgrades, alle knutselmaterialen en al het andere in je inventaris.

Je kunt je verzamelvoortgang volgen via het menu Uitdagingen, maar het is alleen beschikbaar nadat je het verhaal een keer hebt verslagen! Dus als je geen van de verzameltrofeeën hebt gekregen, kun je na het verhaal kijken wat je hebt gemist. In New Game + open je het pauzemenu, klik je op “Uitdagingen” en scrol je naar beneden om de teller voor elke uitdaging te zien. “Heretic” volgt de geiten, “Veteran Gunsmith” volgt aanpasbare wapenonderdelen, “Artisan” volgt recepten, “Bookworm” volgt bestanden.

Bestanden kunnen ook worden gevolgd door het Journaal (Touchpad op PS4 / PS5) dPad naar beneden te openen en te klikken om het gedeelte Bestanden te openen. Ze staan ​​daar vermeld met hun unieke naam. Dezelfde namen worden hier in de Collectible Guide gebruikt, zodat u snel kunt bepalen welk specifiek bestand u mist. Sommige bestanden bevatten meerdere pagina’s in het dagboek, maar ze tellen als één verzamelobject.

Nadat je een verzamelobject hebt gevonden, wordt het onmiddellijk in je administratie opgeslagen en hoef je ze niet opnieuw te verzamelen als je sterft. Alles wordt overgedragen naar volgende playthroughs en je kunt ook schakelen tussen handmatige opslagbewerkingen om een ​​ontbrekend verzamelobject te pakken en het wordt met terugwerkende kracht geteld (ze worden allemaal opgeslagen in je “profielopslag”, zodat je niets verliest als je naar een oude opslag springt).

Sommige recepten, wapens en aanpasbare wapenonderdelen moeten bij de handelaar worden gekocht. De totale kosten voor alle trofee-gerelateerde verzamelobjecten zijn 1.711.700 Lei (1.061.000 Lei voor aanpasbare onderdelen + 601.700 Lei voor aan te schaffen wapens met bevestigingssleuven erop + 49.000 Lei voor recepten). Je zou genoeg geld moeten hebben na 2-3 keer spelen. De meeste van deze aankopen worden aan het einde van de gids vermeld omdat je ze op verschillende punten kunt kopen en sommige hiervan worden alleen ontgrendeld in New Game +.

Collectible Overzicht:

 • 20 x Geiten
 • 47 x Bestanden
 • 11 x Crafting Recepten
 • 16 x Wapens
 • 22 x Aanpasbare wapenonderdelen
 • 10 x Bijgebouwen
 • 19 x Breekbare kasteelvensters
 • 29 x Sleutelitems (nodig om het verhaal vooruit te helpen en bepaalde verzamelobjecten te bereiken)
 • 4 x Labyrintitems (slechts 1 nodig voor trofeeën)
 • 3 x Kaarten (voor niets nodig, alleen meegeleverd ter wille van de voltooiing)

Proloog

[Bestand #1] Koelkastmemo
Waar je het spel start en de baby draagt, staat op de koelkast van de keuken.

[Trofee] Goooaaalll!
Schop de gele bal vanuit de slaapkamer de kamer in met de computer.

[Bestand #2] Old News Clipping
Ga naar boven, draai je dan onmiddellijk om en ga naar het einde van de gang achter de trap. Ga de rommelige slaapkamer binnen en lees daar de krant.

[Bestand #3] Ethan’s Diary
Zet de baby boven in bed en onderzoek dan de laptop in de volgende kamer (ook boven).

[Bestand #4] Medisch controlerapport
Rechts van de laptop is een kast, open deze om dit dossier erin te vinden.

Dorp

[Bestand #5] Mission Briefing
Als je na de proloog wakker wordt in het besneeuwde gebied, draai je je om en vind je het op de grond naast het gecrashte voertuig.

[Recept #1] EHBO-medicatie Wordt
automatisch ontgrendeld wanneer je het dorp bereikt (druk op driehoekje om knutselrecepten te bekijken).

[Recept # 2] Pistoolmunitie Wordt
automatisch ontgrendeld wanneer je het dorp bereikt (druk op driehoekje om knutselrecepten te bekijken).

[Outhouse #1]
Village 1F, West Old Town: Wanneer je het dorp voor de eerste keer bereikt, ga dan rechtdoor door de huisdeur en ga dan de rechterkant van het huis uit. Het eerste bijgebouw bevindt zich op het erf achter dat huis. Houd er rekening mee dat er nog een afgesloten bijgebouw in de buurt is, maar de gesloten bijgebouwen tellen niet mee voor de trofee.

[Wapen #1] LEMI-pistool (2 hulpstukken)
Dorp 1F, oostelijke oude stad: automatisch aan jou gegeven tijdens de voortgang van het verhaal.

[Key Item] Bolt Cutters
Village 1F, West Old Town: Nadat je je eerste Lycan hebt gevochten, in het huis aan de linkerkant van het gevecht.

[Wapen #2] M1897 Shotgun (1 Attachment)
Dorp 1F, East Old Town: Tijdens de Lycan hinderlaag staat dit op de tafel in het huis direct ten westen van het label “East Old Town” op de kaart.

[Bestand #6] Scribbled Note
Village 1F, Maiden of War: Na ontsnapt te zijn aan Lycan hinderlaag en met de oude vrouw te praten, in het eerste huis aan de linkerkant op een tafel in de hoek.

[Bestand #7] “Geit van Warding” -plakkaat
Dorp 1F, Kerkhof: Op het kerkhof is er een verlicht altaar met een Geit-verzamelobject erin, lees het aanplakbiljet onder de geit.

[Geit #1]
Dorp 1F, Kerkhof: dezelfde plaats als het bestand, gebruik een mes om het verzamelobject Geit van Warding te vernietigen.

[Geit #2]
Dorp 1F, Kerk: Op het dak van de kerk (als je de poort van de kerk binnengaat, kijk dan omhoog naar het dak).

[Key Item] Maiden Crest
Village 1F, Kerk: Binnen in de kerk.

[Geit #3]
Dorp 1F, Braakliggend perceel: Verlaat de kerk en je komt bij enkele maïsvelden (er zwerven Lycanen in het veld, dood ze). Achter het maïsveld aan de linkerkant zijn enkele trappen die naar boven leiden. Kijk aan het einde van de trap omhoog om een ​​verzamelobject van een geit op een muur te zien.

[Outhouse #2]
Village 1F, Luiza’s House: Ga de deur achter het maïsveld binnen en je zult een man en een vrouw tegenkomen. Klim uit het raam en klim dan over de linkermuur om Luiza’s House te bereiken. Er is een bijgebouw in de rechterhoek voor Luiza’s House.

[Bestand #8] Dangerous Creatures
Village 1F, Luiza’s House: In de eerste kamer van Luiza’s huis, nadat je haar ontmoet hebt, zegt ze dat je daar moet wachten. Op een stoel in de rechterhoek.

[Key Item] Truck Key + Screwdriver
Village 1F, Luiza’s House: In de zijkamer naast de garage, in een la. Inspecteer Truck Key om schroevendraaier te krijgen.

[Key Item] Demon Crest
Village 1F, Luiza’s House: Gebruik een schroevendraaier op het kleine blauwe altaar voor Luiza’s House. Je kunt nu dit en het wapen dat je in de kerk hebt gevonden in de deur van het kerkhof steken (het wapen van de demon gaat langzaam naar rechts, het wapen van het Maiden wapen in het linker slot).

Ondergronds (mijnen)

[Geit #4]
Ondergronds 1F, Wijngaard: Nadat je uit de mijnen bent ontsnapt en weer naar buiten bent gegaan, kom je bij een besneeuwde wijngaard met vogelverschrikkers. Aan de rechterkant in de sneeuw zit een Geit Collectible (luister naar het geluid dat het maakt, naast de vogelverschrikker helemaal naar rechts).

[Recept #3] Shotgun Ammo
Underground 1F, Vineyard: Koop bij Duke (Merchant) – kost 3000 Lei. Als je niet genoeg geld hebt, kun je het later of in New Game + kopen.

[Recept #4] Sniper Rifle Ammo
Underground 1F, Vineyard: Koop bij Duke (Merchant) – kost 4000 Lei. Als je niet genoeg geld hebt, kun je het later of in New Game + kopen.

[Recept #5]
Ondergrondse mijnen 1F, wijngaard: kopen bij Duke (handelaar) – kost 3500 Lei. Als je niet genoeg geld hebt, kun je het later of in New Game + kopen.

Kasteel Dimitrescu

[Bestand #9] Gastenboek
Kasteel Dimitrescu 1F, Entreehal: In de eerste kamer van Kasteel Dimitrescu, op een tafel links van het schilderij van de drie vrouwen.

[Bestand #10] The Labyrinths
Castle Dimitrescu 1F, Merchant’s Room: Ga vanuit Hall of the Four de nabijgelegen Merchant’s Room binnen waar deze op een kleine tafel naast de kasteelminiatuur staat.

[Key Items] Maroon Eye Ring + Maroon Eye
Je pakt automatisch de Maroon Eye Ring op, je kunt hem niet missen. Inspecteer daarna dit sleutelitem uit je inventaris om het Maroon Eye eruit te halen. U moet het in een deur op de 2e verdieping plaatsen.

[Bestand #11] Wijnmaken Geschiedenis
Kasteel Dimitrescu 2F, Wine Room: Ga vanuit de Main Hall naar boven naar de 2e verdieping en ga door de deur recht vooruit naar de Wine Room. Lees het papier op de tafel.

[Bestand #12] A Maid’s Diary
Castle Dimitrescu B1, Basement: Nadat je de Red Eye Orb in de deur op de 2e verdieping hebt geplaatst, word je achtervolgd en val je naar een kelder. In de kamer waar je landt staat een briefje aan de rechterkant, op een plank.

[Bestand #13] Kandidaten voor behandeling
Castle Dimitrescu B1, Chamber of Solace: Loop in het donkere kerkergebied rechtdoor totdat je pad wordt geblokkeerd door een bloederige marteltafel. Rechts ervan is een document om te lezen (voordat je vijanden in de kerker tegenkomt).

[Bestand #14] Observatierapport
Kasteel Dimitrescu B1, Kamer van Troost: Ga vanuit het vorige bestand door de cel aan de linkerkant. Wanneer je die cel verlaat, ga dan rechtdoor de volgende cel in om een ​​ander bestand te vinden (voordat je vijanden in de kerker tegenkomt).

[Bestand #15] A Cook’s Diary
Castle Dimitrescu 1F, Kitchen: Nadat je de eerste van de Dimitrescu-zus hebt gedood, kom je naar een keuken. Kijk op de plank aan de linkerkant voor een bestand.

[Key Item] Sanguis Virginis
Castle Dimitrescu 1F, Kitchen: Pak in de keuken de wijnfles uit de bak met bloed, naast het bovenstaande bestand.

[Wapenonderdeel # 1] LEMI – Terugslagcompensator
Kasteel Dimitrescu 1F, Keuken: In de gang na de keuken is een metalen doos met daarin een wapendeel .

[Sleutelitem] Binnenplaats Sleutel
Kasteel Dimitrescu 2F, Wijnkamer: Gebruik de wijnfles in de wijnkamer om een ​​doos te vinden met de sleutel van de binnenplaats erin. Gebruik in de eetkamer op de 1e verdieping.

[Map] Kaart van het kasteel (Main)
Kasteel Dimitrescu 2F, Hal van de wassing: Ga door de deur aan het einde van de binnenplaats en ga naar boven om deze kaart in de gang te vinden.

[Geit #5]
Kasteel Dimitrescu B1, Kelder: Nadat je de standbeeldpuzzel hebt opgelost, ga je naar de kelder waar dit direct voor je op de vloer ligt nadat je de ladder hebt beklommen.

[Bestand #16] Alcina Dimitrescu’s Diary
Castle Dimitrescu F2, Dimitrescu’s Chambers: Na de scène met Lady Dimitresu die aan het bellen was, ga je de kamer binnen waarin ze zich bevond en kijk je op de bank direct links om dit bestand te vinden.

[Key Item] Mask of Sorrow
Castle Dimitrescu B2, Hall of Sorrow: wordt automatisch opgehaald aan het einde van de volgende sectie, kan het niet missen.

[Map] Kaart van het kasteel (bijlage)
Kasteel Dimitrescu 1F, Opera Hall (trap): Ga vanaf de binnenplaats door de gouden deur die Dimitrescu’s sleutel vereist. De kaart hangt recht voor je uit als je binnenkomt, voordat je naar boven gaat.

[Bestand #17] Grand Chambermaid’s Notice
Castle Dimitrescu 2F, Opera Hall: Ga naar boven naar de 2e verdieping en deze file zal recht vooruit liggen, op de tafel met de klok tussen twee sets zwarte gordijnen.

[Bestand #18] Verdere observaties
Castle Dimitrescu 2F, Opera Hall: Ga vanuit het laatste bestand de volgende kamer binnen en pak het boek op de kast aan het einde van de gang. Bestudeer het boek om het tekstbestand te ontvangen.

[Labyrinth Item #1] Flower Swords Ball
Castle Dimitrescu 2F, Opera Hall: Aan de linkerkant van de loopbrug van de operahal, deze bevindt zich in een kist in de kleine kamer aan het einde naast een kasteelminiatuur (1 vijand is hier binnen). Dit wordt gebruikt voor de labyrintpuzzel in de Merchant’s Room. De eerste voltooiing van de labyrintpuzzel ontgrendelt de trofee Get the Ball Rolling.

[Bestand #19] Insect Observations Journal
Castle Dimitrescu 1F, Opera Hall: Op de benedenverdieping van de Opera Hall zit dit op een kleine ronde tafel bij de piano. U moet het boek oppakken en onderzoeken om het tekstbestand te ontvangen.

[Key Item] Iron Insignia Key
Castle Dimitrescu 1F, Opera Hall: interactie met de piano en speel muziek (zoals weergegeven door de noten in de piano). Als je klaar bent met de reeks, springt er een toets uit de piano. Kan het op de tweede verdieping van de Opera Hall gebruiken om de bibliotheek binnen te gaan.

[Key Item] Mask of Joy
Castle Dimitrescu 2F, Hall of Joy: Nadat je de sleutel op de 2e verdieping van de Opera Hall hebt gebruikt, krijg je een gevecht in de bibliotheek. Achter de Bibliotheek vind je Masker 2 van de 4 in de Hall of Joy.

[Geit #6]
Kasteel Dimitrescu RF, Zolder: Nadat je de 5 klokken hebt geschoten en door Lady Dimitrescu’s portret bent gegaan, klim je een ladder naar de zolder. Dit is dan direct achter je als je boven aan de ladder komt.

[Treasure Map]
Castle Dimitrescu RF, Attic: Op de tafel op de zolder leidt deze schatkaart naar de kamer achter de Iron Insignia-poort in de Dungeon (B2). In deze kamer moet je de kapotte muur opblazen (er is een pijpbom in de kamer die je kunt gebruiken) en vervolgens beide fakkels aansteken door ze in het vuur te duwen. In de sarcofaag kun je de Azure Eye-schat vinden, die kan worden gecombineerd met de Silver Ring in een la in Hall of Pleasure (2F) om Repairer te krijgen.

[Bestand #20] Rumours of a Dagger
Castle Dimitrescu RF, Attic: Op een tafel aan het einde van de zolderkamer.

[Wapen #3] F2-geweer (3 hulpstukken)
Kasteel Dimitrescu RF, zolder: zittend op een stoel recht op je pad terwijl je de zolder naar het dak verlaat.

[Key Item] Mask of Rage
Castle Dimitrescu RF, Tower of Rage: Nadat je van het touw op de daken naar beneden glijdt, zie je dit item voor je.

[Key Item] Mounted Animal Skull / Animal Skull
Castle Dimitrescu 2F, Armory: Ga vanuit de kleedkamer door de deur die Dimitrescu’s Key nodig heeft, en voltooi het gevecht in de Armory. Pak daarna de dierenschedel die aan de muur hangt aan het einde van de wapenkamer. Inspecteer het uit je inventaris, draai het om en onderzoek het om de normale Dierenschedel te krijgen.

[Key Item] Mask of Pleasure
Castle Dimitrescu 2F, Hall of Pleasure: In de kamer voor de Armory kun je het masker pakken en de Animal Skull plaatsen om de deur te openen. Dit zou je 4e ​​en laatste masker moeten zijn dat nodig is om uit het kasteel te ontsnappen. Gebruik ze alle 4 in de Hal van de Vier naast de Koopmanskamer op de 1e verdieping.

Kasteel Dimitrescu Alle ramen

Voor de trofee Hooligan moet je alle 19 ramen in het kasteel vernietigen. Inmiddels heb je alle normale verzamelobjecten in het kasteel gevonden, dus het enige dat overblijft zijn de ramen. Het is het beste om terug te gaan nu je toegang hebt tot het hele kasteel. Doe dit voordat je de 4 maskers in de Hal van de Vier plaatst! Je kunt tegen de ramen vechten of schieten. Koude lucht zou binnen moeten komen als je ze eenmaal hebt gebroken.

[Raam 1 + 2]
Eetkamer (1F)

[Raam 3]
Keuken (1F), in de kamer waar je tegen de heks achter de keuken vocht.

[Raam 4 + 5]
Dimitrescu’s Kamers (1F), aan het einde van de binnenplaats gaan door de zilvermetalen deuren. Schiet dan op de twee ramen in het trappenhuis die naar boven leiden naar waar de standbeeldpuzzel was.

[Raam 6 + 7 + 8]
Dimitrescu’s Chambers (2F), net na de laatste twee ramen zijn er nog 3 ramen in de gang van de 2e verdieping, net voor de kamer met beeldenpuzzel.

[Raam 9 + 10 + 11]
Dimitrescu’s Chambers (2F), binnenkant van Dimitrescu’s Chambers waar ze eerder de telefoon opnam. Er zijn twee ramen in die kamer en een derde aan het einde van het buitenbalkon.

[Raam 12 + 13 + 14]
Operahal (1F), betreed de operazaal via de deur aan de zijkant van de binnenplaats, schiet dan op de 3 ramen in het trappenhuis van de 1e naar 2e verdieping.

[Raam 15 + 16 + 17]
Operahal (2F), 2 ramen aan de zuidkant, 1 aan de noordkant

[Raam 18]
Hall of Joy (2F), in de gang na het vechten tegen de bibliotheekheks

[Raam 19]
Atelier (2F), in de kamer waar je 5 klokken moet schieten, moet je het raam aan het plafond automatisch breken om een ​​van de buitenklokken af ​​te schieten (een onmisbaar deel van het verhaal).

Dorp 2e bezoek

[Key Item] Dirty Flask
Nadat je Lady Dimitrescu hebt vermoord, moet je het op weg naar buiten ophalen om verder te gaan.

[Bestand #21] Craftsman’s Note
Village 1F: Nadat je Lady Dimitrescu hebt gedood, kom je weer naar buiten in een besneeuwd gebied. Dit bevindt zich in de eerste hut aan de rechterkant op een tafel, naast een typemachine-opslagpunt.

[Outhouse #3]
Village 1F: Achter het bovenstaande gebouw met het typemachine-opslagpunt.

[Key Item] Winged Key
Underground 1F: opgepikt na een filmpje.

[Geit #7]
Dorp 1F, Lone Road: Wanneer je de eerste vijanden tegenkomt na het gevecht van Lady Dimitrescu, ga je de houten trap aan de linkerkant af naar de ophaalbrug. Geit Collectible is onder de trap.

[Recept #6] Pipe Bombs
Village 1F, Altar: gekocht van een handelaar voor 2500 Lei. Kan het ook later of in New Game + kopen.

[Bestand #22] Leonardo’s Message
Village 1F: 2e verdieping van het huis net rechts van “Maiden of War” op de kaart.

[Bijgebouw #4]
Dorp 1F: In de achtertuin van het huis uit het laatste bestand.

[Outhouse #5]
Dorp 1F: Om vooruit te komen moet je een plank wegduwen. Eenmaal buiten staat daar een lycan voor een groen bijgebouw. Er zal een lijk binnen zijn.

[Key Item] Jack Handle
Village 1F, Workshop: Ga het gebouw aan de noordkant van het werkplaatsgebied binnen, dan kun je uit het raam kijken om een ​​code te vinden die je op een slot op de kast in dit gebouw (070408) kunt invoeren. Binnenin deze kast zit de krikhendel.

[Wapen #4] M1911 Pistool (2 hulpstukken)
Dorp 1F, Werkplaats: In dezelfde kast als de bovenstaande krikhandgreep.

[Outhouse #6]
Dorp 1F, West Old Town: Nadat je de hendel op de tractor hebt gebruikt en eronder kruipt, zul je een nieuw type vijand tegenkomen met grote klauwen en veel gezondheid. Dezelfde plaats als die vijand is een bijgebouw, voor een Iron Insignia-poort.

[Outhouse #7]
Village 1F, West Old Town: Ga vanaf het laatste Outhouse nog niet door de Iron Insignia-poort. Draai je in plaats daarvan om en je vindt een poort met een briefje erop dat de eigenaren ontbreken. Vernietig het gele hangslot op die poort om de tuin binnen te gaan. Er is hier nog een bijgebouw.

[Geit #8]
Dorp 1F, West Old Town: In dezelfde tuin, zittend bovenop de houten hut tussen het “Missing Owners” huis en de schuur aan de rechterkant.

[Bestand #23] Notitie over het Luthier’s House
Village 1F, West Old Town: Controleer het briefje dat bij de deur van het “Missing Owners” huis hangt.

[Key Item] Well Wheel
Village 1F, West Old Town: Ga nu door de Iron Insignia Gate naast waar Outhouse # 6 was. In het huis erachter is het Well Wheel (voordat je de gele ladder op gaat). Je kunt rond de tijd het wiel op de putten gebruiken, ze bevatten enkele schatten en andere items, maar geen verzamelobjecten, het is oké als je de putten overslaat.

[Outhouse #8]
Dorp 1F, West Old Town: Klim vanaf het Well Wheel de gele ladder op en laat je vallen in de volgende tuin waar enkele kippen zijn. Hier is een wit bijgebouw.

[Bestand #24] Eugen’s Diary
Village 1F, West Old Town: Klim vanaf het laatste bijgebouw de ladder op en laat je vallen in het huis met een rode schoorsteen. Binnen op de tafel ligt een dossier.

[Key Item] Four-Winged Key
Village 1F, West Old Town: Gevonden in een doos naast het vorige bestand.

[Bestand #25] Church Computer
Village 1F, Church: Nu zal er een laptop in de kerk zijn die dit bestand zal hebben, het was hier niet tijdens je eerste bezoek.

[Geit #9]
Dorp 1F, Kerkhof: Ga door de Iron Insignia poort in het noordoosten van het kerkhof, sla onmiddellijk rechtsaf en deze geit bevindt zich tussen het crypte gebouw en de muur op de grond.

[Luiza’s Heirloom Treasure] Luiza’s Necklace / Luiza’s Key
Village 1F, Luiza’s House: Ga terug door het maïsveld naar waar je de man en vrouw hielp eerder in je eerste dorpsbezoek. Voor het huis van Luiza staat een doos met daarin een ketting. Inspecteer het uit de inventaris om de schat “Kettingsteen” te krijgen (kan het verkopen voor Lei), inspecteer dezelfde ketting opnieuw om “Luiza’s Sleutel” te krijgen. De sleutel kan worden gebruikt op een kleine lockbox in het “Lone Road” -gebied (waar je vandaan kwam nadat Lady Dimitrescu de baas had gevochten naar het Altaargebied waar de hertog is).

[Geit #10]
Dorp 1F, Hangbrug: Terwijl je de houten hangbrug oversteekt op weg naar Beneviento, kijk je naar links om een ​​andere houten brug te zien met een geit erop.

Huis Beneviento

[Geit #11]
Huis Beneviento, Buiten: Wanneer je de volgende verdieping “Huis Beneviento” bereikt, maar voordat je naar binnen gaat, volg je de veranda naar links en een andere trap af naar een omheind gebied. De geit staat net buiten het hek.

Weg terug van huis Beneviento

[Wapen #5] W870 TAC Shotgun (2 hulpstukken)
The Village 1F; Tuin: Op de terugweg van Beneviento naar het dorp kom je door een tuin met een hut. Het is in de hut. Als je inventaris vol is, kun je wat items / wapens bij de handelaars verkopen.

[Labyrinth Item #2] Sun and Moon Ball
The Village 1F; Tuin: In het tuingedeelte staat dit in een kleine kist in de zuidoosthoek bij enkele grafstenen. Labyrintpuzzel bevindt zich in Gardener’s House (Typewriter Save Point), geeft de schat “Onyx Skull”.

[Bijgebouw #9]
The Village 1F; Tuin: Op de terugweg kun je nu bergopwaarts gaan naar het Gardener’s House (Typewriter Save Point). Ga links van het huis om dit bijgebouw te vinden.

[Foto van een vreemde vogel]
The Village 1F; Tuin: Gelegen in bovengenoemd bijgebouw. Dit zou je naar een vogel moeten leiden die op een tak zit direct links van de poort waar je oorspronkelijk doorheen ging om kasteel Dimitrescu binnen te gaan. Schiet erop en pak dan op, geeft “Juicy Game”.

[Bestand #26] Dagboek van
de tuinman Het dorp 1F; Tuin: In het bovengenoemde Gardener’s House, in de hoek van de kamer waarin de typemachine staat.

[Key Item] Luthier’s Key
The Village 1F; Tuin: dezelfde kamer als het opslagpunt voor bestanden / typemachines. Nodig om wapenonderdeel ‘F2-geweer – Magazijn met hoge capaciteit’ te bereiken

Dorp 3e bezoek

[Recept #7] Explosief rond
dorp 1F, altaar: gekocht van een handelaar voor 3000 Lei. Kan het ook later of in New Game + kopen.

[Recept #8]  Flashbang
Dorp 1F, Altaar: gekocht van een handelaar voor 3000 Lei. Kan het ook later of in New Game + kopen.

[Key Item] Broken Slab
Village 1F, Graveyard: Gevonden in de crypte aan de linkerkant van het kerkhof. Dit was tot nu toe onbereikbaar. Gebruik het waar het pictogram “Beneviento’s Treasure” op de kaart staat (graf voor het huis van Beneviento).

[Wapenonderdeel #2] F2-geweer – Magazijn met hoge capaciteit.
Village 1F, East Old Town: Met de sleutel van het Luthier’s House die je in de tuin hebt gevonden, ga terug naar het “House With Missing Owners” waar Outhouse # 7 was. Er is een afgesloten kast in de kamer, de code is: 27-09-17 (code staat op het verjaardagsschilderij in de gang).

Moreau Sectie

[Bestand #27] Vasile’s Final Testament
Village 1F: Ga door de poort ten zuiden van de Duke die Four-Winged Unborn Key nodig heeft. Je wordt aangevallen door een wolf (filmpje) en daarna ben je in een huis. Achter je is het briefje van een lijk.

[Wapen #6] GM 79 Granaatwerper (0 Bijlagen)
Dorp 1F: In het gebouw met het “Waterrad Wapen” -schatpictogram op de kaart, ingevoerd met de Iron Insignia-sleutel.

[Key Item] Arm Flask
Moreau Tunnels: automatisch verkregen tijdens het volgende filmpje.

[Key Item] Boat Key
Moreau Tunnels: Voordat je de grot verlaat, ga je een trap op en er zal een vernietigbare houten balk zijn (gele markering erop), die je naar dit verplichte verhaal-item in een hut bij enkele vijanden leidt. Kan het niet missen, nodig om de boot buiten te gebruiken.

[Bestand #28] The Reservoir and Giant Fish
Moreau Boat Area: Voordat je in de boot stapt, kijk je in de hut aan de rechterkant voor een briefje.

[Outhouse #10]
Moreau Sluice Gate Control: Na het verlaten van het gebouw met de sluisbediening ga je naar rechts om het laatste bijgebouw te vinden (het gebouw met Duke Merchant erin).

[Bestand #29] Het
pad van de krukken naar windmolens veranderen: Op weg van de sluisbediening naar de windmolen, in een auto.

[Geit #12]
Eerste windmolen: Meteen na de laatste file kom je bij een windmolen. Ga rond op het buitendek van de windmolen (waar je een slinger kunt gebruiken) om het Geit Collectible helemaal aan het einde te vinden. Voordat je de binnenkant van de windmolen betreedt.

[Geit #13]
Wissel platform: Terwijl je door het gebied beweegt en Moreau ontwijkt terwijl hij rondzwemt en je van de drijvende platforms probeert te slaan, bereik je het gebied met de drie gekleurde schakelaars erop. Kijk terug zoals je gekomen bent en kijk naar links om de geit bovenop een paal te zien die uit het water steekt.

[Sleutelitem] Crankreservoir
, tweede windmolen: wordt automatisch verzameld bovenop de tweede windmolen.

[Bestand #30] Moreau’s Diary 1
Village 1F, Drowned Houses: Nadat je de sluispoort hebt aangezet om het water te laten zakken, volg je gemuteerde Moreau en dit zal in het volgende gebouw in een la zijn (hetzelfde gebouw heeft een wapendeel in een zilveren koffer) .

[Wapenonderdeel #3] M1911 – Magendorp met hoge capaciteit
1F, Verdronken Huizen: Hetzelfde als hierboven.

[Bestand #31] Moreau’s Diary 2
Village 1F, Moreau Area: In Moreau’s kamer ga je daarheen om een ​​sleutelitem op te halen om de zesvleugelige sleutel te maken. Voor zijn tv.

[Key Item] Six-Winged Unborn Key
Village 1F, Moreau Area: Dezelfde kamer als hierboven.

[Geit #14]
Dorp 1F, Moreau Gebied: Keer terug naar waar je eerder in de boot kwam (degene die de sleutel van de boot nodig had en je erin rondreed). Het water wordt nu afgevoerd waar de boot was. Loop daar door de kapotte molen en sla linksaf voor een geit.

[Bestand #32] Moreau’s Diary of Experiments
Village 1F, Moreau Area: Verlaat de Moreau-mijnen via de lift (dezelfde manier waarop je binnenkwam). Ga voorbij het Typewriter Save Point in de windmolen en ga naar buiten naar het gebied waar eerder varkens rondrenden. Hier kun je de slinger op een deur gebruiken, die naar een geheim gebied leidt. Kijk op de kaart voor het gouden schatpictogram “Moreau’s Hidden Weapon”. Bij dat icoon vind je het bestand en ook de Magnum.

[Wapen #7] M1851 Wolfsbane Magnum (2 hulpstukken)
Dit is de schat van Moreau, zie hierboven.

[Labyrinth Item #3] Mermaid Ball
Village 1F, Moreau Area: Volg in hetzelfde gebied het pad bovenaan naar een heiligdom. Binnen in het heiligdom bevindt zich de Mermaid Ball. Ga terug de deur uit die de slinger nodig had om dit gebied binnen te gaan, draai links om het labyrint in een hut te vinden (buiten de windmolen met het bewaarpunt van de typemachine erin).

Dorp 4e bezoek

[Bestand #33] Analyseresultaten
Dorp 1F, Lone Road: Ga na Moreau, met de Crank in je inventaris, terug naar de Lone Road en gebruik de Crank om de brug daar te laten zakken. Stap in de boot, draai je om en volg de rivier. Aan het einde vind je daar een grot met een laptop, die dit bestand zal hebben. : OPMERKING: dit is een rare plek, er zijn een aantal wortels die gek worden in die grot, niet zeker of je daar iets moet doen?

[Wapenonderdeel #4] W870 TAC – Foregrip
Village 1F, Lone Road: dezelfde locatie als hierboven, zilveren koffer aan de rechterkant.

[Trofee] Medium Rare
Village 1F, Lone Road: Ga in de andere richting de rivier op en volg het pad naar het kasteelgebied met de fakkels. Je schiet op de middelste hangende fakkel om hem de andere twee te laten aansteken, en om de derde te laten branden, schiet je hem richting de oneindige spawning Moroaica en laat je hem afdwalen naar de andere kamer en die fakkel aansteken, waardoor je toevallig ook de trofee krijgt.

[Trofee] Leader of the Pack
Village 1F, Fallow Plot: Voordat je naar Heisenberg’s Stronghold gaat, ga je naar het Fallow Plot-gebied (maïsveld) en je kunt Varcolac Alfa (Alpha Werewolf) zien ronddwalen. Deze vijand is ongelooflijk sterk, heeft ongeveer 5x zoveel gezondheid als de vorige weerwolven waarmee je hebt gevochten.

[Geit #15]
Dorp 1F, Otto’s Mill: Ga door de poort in het noordwesten van het dorp die de Six-Winged Unborn-sleutel nodig heeft. Dan zie je een geel bord “Good Luck”. Ga naar links (ga niet rechtdoor de trap op). Dit zal je naar Otto’s Mill leiden. Onder de molen is een klein heiligdom met een geit erin.

[Bestand #34] Ernest’s Diary
Village 1F, Otto’s Mill: Ga naar Otto’s Mill en versla de minibaas. Ga dan door de rode deur (vernietig de 3 hangsloten erop), die naar een kamer leidt met rondslingerend vlees. Er ligt een dossier op tafel.

Stronghold

[Trofee] Snelle reflexen
The Forbidden Woods: Als je het bolwerk nadert, zullen er een paar boogschutters op de ruïnes staan ​​die pijlen op je schieten. Time een meszwaai zodat je de pijl uit de lucht raakt.

[Geit #16]
Stronghold B1: Nadat je een grote vijandelijke ontmoeting hebt gehad en je een weg naar de Stronghold hebt gevochten, kom je bij een wenteltrap die naar beneden leidt. Onderaan de wenteltrap kijk je naar rechts om deze geit te vinden (voordat je door een spleet in een muur duwt).

[Bestand #35] Officer’s Diary
Stronghold B1: Naast de geit moet je door de spleet in de muur duwen. In de volgende kamer vind je dit bestand op de grond, naast een typemachine-opslagpunt.

[Key Item] Torso Flask
Stronghold B1: wordt automatisch opgepakt na de baas.

[Bestand #36] Experiment Notes
Stronghold B1: Na de bolwerkbaas bestuur je een boot. Daarna in plaats van de ladder op te gaan, ga je links de trap af en de kerker in om dit op een tafel te vinden.

Fabriek

[Trofee] Stop met rondhangen in
de fabriek van Heisenberg B4: Als je in de fabriek voor het eerst de ladder opklimt en de rijen lichamen op lopende banden ziet, kun je er een neerschieten om deze te laten vallen en deze trofee te verdienen (gebied met een hertog-handelaar).

[Sleutelitem] Reliëfvorm / reliëf van een paard
Heisenberg’s fabriek B4, gieterij: De mal wordt gevonden in de kamer met een soldaat die op een stoel zit. Gebruik het op de gieterijmachine om de Relief of a Horse te krijgen die je vervolgens op de muur ernaast kunt gebruiken.

[Sleutelitem] Tandwielvorm
Heisenberg’s Fabriek MB4: In de kamer achter de machine met het ontbrekende tandwiel (Generatorhendel).

[Bestand # 37] Ontwikkelingsnotitie 1
Je vindt in dezelfde kamer waar je het voortgangsitem van het Cog Mold-verhaal vindt (daar op een tafel).

[Map] Fabriekskaart (lagere niveaus)
Dezelfde kamer als hierboven.

[Key Item] Groot tandwiel
Gebruik de tandwielvorm bij de gieterij.

[Bestand #38] Development Note 2
Heisenberg’s Factory B2, Halverwege na Grinder Shaft: Nadat je een enorme ventilator (grinder) hebt uitgeschakeld door er oranje verlichte stippen omheen te schieten, als je hem eenmaal hebt uitgeschakeld en de volgende kamer binnengaat, kijk dan naar het bureau daar .

[Labyrinth Item #4] Ball Mold
Heisenberg’s Factory B2, Gang na Grinder Shaft: Nadat je het bovenstaande bestand hebt opgepakt, kijk je naar de tegenoverliggende muur om een ​​kar te zien die je kunt duwen. Verplaats het uit de weg en ga aan het einde de kamer in om dit item te vinden. Hiermee kun je de gietmachine gebruiken om de labyrintbal voor dit gebied te maken. Het labyrint is te vinden op niveau B4 (het heeft een uitroepteken op de kaart, naast de hertog-koopman).

[Geit #17]
Heisenbergs Fabriek B2, Ventilatiekanaal: In de volgende kamer vlieg je in de lucht omdat een ventilator je naar binnen probeert te zuigen. Je moet de ventilator midden in de lucht uitschieten voordat hij je doodt. Nadat je op je voeten bent geland, draai je je om en loop je naar het “balkon” (ziet eruit als een helling met gele graafmachines). De geit zit hier op het balkon, op een van de graafmachines. Het past vrij goed in, dus luister naar het geluid dat het maakt.

[Key Item] Key Mold
Heisenberg’s Factory B1: Nadat je een grote lift hebt gebruikt, bevindt deze zich in de volgende kamer in een zilveren doos. U moet het gebruiken in de gieterij van MB4.

[Geit #18]
Heisenberg’s Fabriek, Koopvaardijlift van B1 naar B3: Ga de lift in waar de Hertog-koopman is en neem deze van B1 naar B3. Kijk in de richting waar de liftdeur opengaat naar B1 / B3. Tijdens de lift is de geit even te zien op een rode reling. Houd je geweer in de hand om erop te schieten terwijl de lift beweegt, het is slechts ongeveer 2 seconden in zicht. Je kunt de lift gewoon zo vaak blijven gebruiken als nodig is. Opmerking; als je deze geit vergeet, kan hij ook later spawnen na Bestand # 41 wanneer je een voertuig de lift inrijdt, dan kun je hem beschieten met het voertuig (dezelfde lift, dezelfde geit, alleen op verschillende punten in het verhaal).

[Key Item] Heisenberg’s Key
Heisenberg’s Factory MB4, Foundry: Neem de koopvaardijlift naar beneden naar B4 en ga terug naar de Foundry. Je moet hier teruggaan en de Key Mold gebruiken om Heisenberg’s Key te maken.

[Weapon Part #5] M1851 Wolfsbane – Long Barrel
Heisenberg’s Factory MB4, Operatiekamer: Nadat je de sleutel van Heisenberg hebt gekregen, ga je door de deur links van de gieterijmachine. Eerder heb je misschien al een vergrendelde deur opgemerkt die niet toegankelijk was vanwege een ontbrekende stroom. Nu kun je door die deur gaan, daar staat ‘Operatiekamer’ op de kaart. Een vijand zal door een muur breken en achter hem in een koffer is het wapendeel. Zorg ervoor dat je het hebt voordat je de lift weer naar boven neemt en Heisenberg’s Key op B1 gebruikt, want als je dat doet, word je vastgehouden in een baasgevecht zonder weg terug.

[Bestand #39] Sturm
Heisenberg’s Factory B1: Neem de koopvaardijlift terug naar B1 en gebruik Heisenberg’s Key op de deur met gouden paard icoon. Na het openen van de deur ligt er een dossier in de kamer voor je.

[Bestand #40] Heisenberg’s Diary
Heisenberg’s Factory B1: Na het verslaan van Sturm, in een controlekamer voor Cargo Bay op een tafel.

[Geit #19]
Heisenberg’s Fabriek B1: In dezelfde kamer is er een ruimte waar je in kunt hurken rechts van het bovenstaande bestand. In de volgende kamer vind je deze geit in de hoek.

[Bestand # 41] De computer van Chris
Heisenbergs fabriek B5: Nadat je Chris in een filmpje hebt ontmoet, staat er een laptop recht voor je neus na het filmpje. Pak het voordat u aan de rechterkant het voertuig betreedt.

Na Heisenberg Boss Fight

[Trofee] Mapmatician
Als je alle eerdere delen van het dorp hebt ontdekt, springt deze trofee na het gevecht van de Heisenberg-baas als hij als Chris speelt en naar de Sniper is gelopen die over het dorp uitkijkt. Na het filmpje waarin je door een sluipschuttersgeweer kijkt, zou het moeten worden ontgrendeld.

[Geit #20]
Na het filmpje waarin Chris een explosief naar megamycete gooit (grote foetus die aan het plafond van de grot hangt). Er zullen spikes zijn in een donkere hoek, waar je niet langs kunt lopen, maar achter hen op een vrij donkere plek zal een vrouwenbeeld staan ​​en de geit die ervoor zit. Vrij moeilijk te zien vanwege de duisternis.

[Bestand #42] Moreau’s Medical Report
Tijdens het spelen als Chris, na het verslaan van de met strijdknots zwaaiende baas en het vinden van de Megamycete in de ondergrondse ruïnes (gigantische foetus die aan het plafond hangt). Je krijgt een filmpje te zien waarin je een bom op de foetus plaatst. Dan is de volgende kamer die je binnengaat Miranda’s Laboratory. Als je binnenkomt, zal Chris zeggen “Dit moet Miranda’s Lab zijn”, dus luister gewoon naar wanneer hij dat zegt. In deze kamer zijn alle 6 overgebleven File Collectibles. Er zijn 4 boeken aan de linker tafel in de kamer, recht voor je binnenkomt. Dit is het eerste boek, bekijk het voor het tekstbestand.

[Bestand #43] Dimitrescu’s Medical Report
Zie hierboven, dit is het 2e boek op dezelfde tafel.

[Bestand #44] Heisenbergs medisch rapport
Zie hierboven, dit is het derde boek op dezelfde tafel.

[Bestand #45] Donna’s Medical Report
Zie hierboven, dit is het 4e boek op dezelfde tafel.

[Bestand #46] Spencer’s Letter
Zelfde kamer als hierboven, controleer het papier op de witte tafel met een microscoop erop (recht voor waar je de kamer binnenkwam).

[Bestand #47] Miranda’s Diary
Dezelfde kamer als hierboven, loop rond de grote tafel in het midden van de kamer om het laatste verzamelbare tekstbestand te vinden tussen 3 foto’s.

Na Het Verhaal (Extra Content Shop & New Game +)

Na het verhaal wordt je gevraagd om je Voltooide Story Save Game op te slaan, doe dit en laad de Voltooide Story Save Game opnieuw vanuit het hoofdmenu om New Game + te beginnen.
Al je voortgang wordt overgedragen naar New Game +, inclusief alles in je inventaris, alle wapens, alle aanpasbare wapenonderdelen en alle andere Collectible Progress. Het enige dat moet worden gedaan in een enkele playthrough zijn de 10 bijgebouwen en het breken van alle 19 kasteelvensters. Al het andere wordt overgedragen tussen playthroughs.

De volgende wapens worden gekocht in de Extra Content Shop na het verhaal (Hoofdmenu> Bonussen> Extra Content Shop):

[Wapen #8] WCX (2 bijlagen) – NODIG VOOR TROFEEËN
Kosten: 30.000 CP. Nodig voor veteraan wapensmid, moet dit kopen.

[Wapen #9] Karambit-mes (0 hulpstukken)
Kosten: 10.000 CP. Aanbevolen voor Speedrun met alleen mes, niet nodig voor veteraanwapensmid.

[Wapen #10]  USM-AI (0 bijlagen)
Kosten: 20.000 CP. Niet nodig voor Veteran Gunsmith, kan dit overslaan.

[Wapen #11]  Dragoon (0 bijlagen)
Kosten: 30.000 CP. Niet nodig voor Veteran Gunsmith, kan dit overslaan.

[Wapen #12]  Handkanon PZ (0 bijlagen)
Kosten: 60.000 CP. Niet nodig voor een trofee, kan dit overslaan.

[Wapen #13]  Raketpistool (0 hulpstukken) – NODIG VOOR TROFEEËN
Kosten: 80.000 CP. Nodig voor een Recept, moet dit kopen (vereist het verslaan van het spel op de moeilijkheidsgraad Village of Shadows)!

De volgende wapens zijn te koop bij de Duke Merchant in New Game +:

[Wapen #14]  V61 Custom (3 bijlagen) – NODIG VOOR TROFEEËN
Kosten: 120.000 Lei. Nodig voor veteraan wapensmid.

[Wapen #15]  SYG-12 (3 bijlagen) – NODIG VOOR TROFEEËN
Kosten: 180.000 Lei. Nodig voor veteraan-wapensmid.

[Wapen #16] STAAK (2 bijlagen) – NODIG VOOR TROFEEËN
Kosten: 300.000 Lei. Nodig voor veteraan wapensmid.

[DLC-bonuswapen]  Samurai Edge – AW Model-01 (0 bijlagen)
Kosten: 200, alleen verkrijgbaar met Trauma Pack DLC bij aankoop van de Deluxe Edition, niet nodig voor een trofee.

De volgende Recepten moeten worden gekocht bij de Duke Merchant in New Game + en ze moeten eerst het bijbehorende wapen hebben gekocht:

[Recept #9]  Magnum-munitie: 10.000 Lei. Nodig voor alle recepten. Moet eerst een Magnum hebben gekocht (bijv. STAKE).

[Recept #10]
Kosten voor geweermunitie : 10.000 Lei. Nodig voor alle recepten. Moet eerst een Assault Rifle hebben gekocht (bijv. WCX).

[Recept #11]
Kosten voor raketpistolen : 10.000. Nodig voor alle recepten. Moet Rocket Pistol hebben gekocht (vereist het verslaan van het spel op de moeilijkheidsgraad Village of Shadows).

De volgende aanpasbare wapenonderdelen moeten worden gekocht bij de Duke Merchant in New Game + en je moet ze uitrusten met de bijbehorende wapens. De totale kosten zijn 1.061.000 Lei:

[Wapenonderdeel #6] LEMI – Magazijnkosten met hoge capaciteit: 9.000 Lei

[Wapenonderdeel #7]  M1911 – Verbeterde gripkosten: 12.000 Lei

[Wapenonderdeel #8]  V61 Custom – Lange loop, kosten: 56.000 Lei

[Wapenonderdeel #9]  V61 Custom – Kosten drummagazine: 70.000 Lei

[Weapon Part #10]  V61 Custom – Gunstock, Kosten: 35.000 Lei

[ Wapenonderdeel #11] M1897 – Haartriggerkosten: 8.000 Lei

[ Wapenonderdeel #12] W870 TAC – Verbeterde voorraadkosten: 22.000 Lei

[Wapenonderdeel #13]  SYG-12 – Kosten voor lange loop : 64.000 Lei

[Wapenonderdeel #14]  SYG-12 Red Dot Sight – kosten: 42.000 Lei

[Wapenonderdeel #15]  SYG-12 – Kosten drummagazine: 88.000 Lei

[ Wapenonderdeel #16] WCX – Red Dot Sight – kosten: 140.000 Lei

[ Wapenonderdeel #17] WCX – Foregrip, kosten: 80.000 Lei

[Wapenonderdeel # 18]  F2-geweer – Kosten voor hoge vergrotingsscope : 15.000 Lei

[Wapenonderdeel #19]  F2-geweer – Cheek Rest, Kost: 20.000 Lei

[ Wapenonderdeel #20] M1981 Wolfsbane – Kosten cilinderinhoud verhoogd : 100.000 Lei

[Wapenonderdeel #21]  STAKE – Magazijnkosten met hoge capaciteit: 180.000 Lei

[Wapenonderdeel #22]  STAKE – Verbeterde gripkosten: 120.000 Lei

Dat zijn alle verzamelobjecten in Resident Evil 8 Village en alles wat je nodig hebt voor 100% voltooiing.

Resident Evil 8 Village Wiki Guide

Vorig artikelResident Evil 8 Village: Mercenaries Guide
Volgend artikelResident Evil 8 Village: Alle Puzzel Oplossingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here