Red Dead Redemption II: Wild Horse Breed Locaties

Voor de Horseman 10 Challenge in Red Dead Redemption II moet je alle Wild Horse Breed Locaties vinden en de paarden breken door ze te vangen en te berijden. Er zijn 9 wilde paardenrassen in Red Dead Redemption II die nodig zijn voor deze uitdaging, de onderstaande gids toont hun locaties (en enkele extra rassen die niet nodig zijn voor de uitdaging).

Om een ​​wild paard te breken, moet je het langzaam benaderen terwijl je erop richt met en op drukken om het paard te kalmeren (als je er dicht genoeg bij bent, zal deze prompt rechtsonder in het scherm verschijnen). Blijf langzaam naderen, kalmeer het paard altijd wanneer de prompt verschijnt totdat je zo dichtbij bent dat je het kunt beklimmen. Het wilde paard zal proberen je af te werpen, maar je moet erop blijven om het te “breken”. Om dit te doen, houdt je vast met Playstation L3 Button en beweegt je met Playstation L3 Button3 in de tegenovergestelde richting van de beweging van het paard om in evenwicht te blijven.

De gemakkelijkste manier om de paarden te spotten is met je verrekijker (kan worden geselecteerd via het itemwiel). Kijk op afstand door de verrekijker naar paarden. Als je er een ziet, houd dan vast om het te bestuderen, en laat zien wat voor soort paard het is. Dan weet je of het degene is die je nodig hebt. Ze lijken allemaal erg op elkaar en zelfs binnen een ras kunnen ze totaal verschillende kleuren hebben, dus het is moeilijk te zeggen of je de paarden niet bestudeert.

De Arabier is niet verplicht om de uitdaging aan te gaan, alleen de onderstaande paarden zijn nodig. Ze tellen pas nadat ze de eerste 9 paardenuitdagingen hebben gedaan .

Opmerking:  de onderstaande locaties zijn slechts de meest waarschijnlijke spawn-punten waar de paarden zeker zullen spawnen. Ze kunnen binnen een bepaalde straal spawnen, zie de rode cirkels. Net als bij elk ander dier zijn hun spawns echter willekeurig, zodat ze mogelijk niet bij elk bezoek verschijnen. Als er geen paard voor jou in de rode cirkel staat: bewaar het spel, sluit af en herlaad. Dit verfrist de dieren in de omgeving. De rassen die mogelijk kunnen spawnen, overlappen elkaar vaak (er zijn meestal minstens 2 rassen die in hetzelfde gebied paaien). Dit zijn niet de enige spawnzones in het spel, wilde paarden kunnen op veel andere plaatsen verschijnen, maar de onderstaande locaties zijn de beste om de specifieke rassen te vinden.

Wild American Standardbred

In het uiterste noorden van de regio West Elizabeth, bij Little Creek River. De Wild Morgan kan hier ook spawnen.

Wild Morgan
Spawnt in exact hetzelfde gebied als de Wild American Standardbred.

Wilde Mustang
In New Hanover Region, in de “Heartlands” -subregio. Wild Tennessee Walker kan in de buurt spawnen.

Wilde Tennessee Walker
In New Hanover Region, in de “Heartlands” -subregio. Wild Mustang kan hier ook spawnen.

Wilde Appaloosa
In de regio Ambarino, net ten zuiden van het Wapiti Indian Reservation en in de buurt van Donner Falls.

Wilde Hongaarse Halfbloed
In het gebied rond Blackwater vind je de Hongaarse Halfbloed, een van de zeldzamere rassen in het wild.

Wild Kentucky Saddler
In het gebied ten zuidwesten van Blackwater.

Wilde Nokota
In de regio New Austin, ten zuiden van Armadillo. Hetzelfde gebied heeft een grote kans om het Morgan-ras te spawnen.

Wild American Paint
Het laatste ras is te vinden in de regio New Austin, ten zuiden van Tumbleweed.

Bonus: Arabisch ras
De Arabier is niet nodig om de uitdaging te voltooien, maar het is eigenlijk het beste wilde paard in het spel. Het is een uniek paard (kan ook willekeurig worden gekocht bij stallen in Blackwater, maar het is daar niet altijd beschikbaar).

Bonus: Unieke Tiger-Striped Mustang
Deze unieke Mustang kan alleen worden getemd na het bereiken van de epiloog. Het is een uniek paard zoals de Arabier. Het wordt gevonden in het zuiden van de regio New Austin, bij Rio Del Lobo Rock.

Dat zijn alle wilde paardenrassen die nodig zijn om de Horseman 10 uitdaging in Red Dead Redemption II te voltooien.

Red Dead Redemption II Collectible Guide
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: The Course of True Love IV-V
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Alle Cheats

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here