Red Dead Redemption II: Welcome to the New World

Welcome to the New World is de 58e missie van het hoofdverhaal in Red Dead Redemption II. Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Welcome to the New World Main Quest, inclusief alle gouden medailles voor 100% voltooiing.

Welcome to the New World begint automatisch na het voltooien van Banking, the Old American Art.

Quest Gever: nvt
Hoofdstuk: 5
Regio: Guarma

Vereisten voor gouden medailles:

  • Loop niet achterop tijdens het lopen met de kettingbende
  • Maak 10 headshots

Startlocatie: Guarma

Wandelen

Arthur wordt wakker op een strand, ergens in de Atlantische Oceaan. Het enige wat je kunt doen is over het strand lopen en hopen dat je iemand vindt.

Uiteindelijk zie je de rook van een kampvuur en enkele bekende gezichten.

Je geluk verandert echter al snel van kwaad tot erger, dus maak je niet op je gemak.

GOUDEN MEDAILLE: Raak niet achterop terwijl je met de kettingbende loopt

Gevangen en opgesloten in een kettingbende, moet je de lijn continu volgen. Blijf als laatste persoon in de keten gewoon naar voren schuifelen en volg de lijn terwijl deze draait om dit gouden medailledoel te behalen. Uiteindelijk word je gered door de rebellen in een filmpje. Je zult een pistool pakken en je ontvoerders kunnen helpen doden.

  • GOUDEN MEDAILLE: Maak 10 headshots

Gebruik zoals altijd Dead Eye om meerdere headshots tegelijk uit te lijnen. Wees echter voorzichtig, want zelfs als je deze missie voor de eerste keer speelt, heb je tijdens deze missie geen tonics om Dead Eye te herstellen.

Er zullen versterkingen komen, wat tot je terugtrekking vraagt. Nadat je bent weggelopen van wat een enorm leger lijkt te zijn, leidt je mysterieuze redder je naar een voorraad wapens en een verhoogde positie van waaruit je je verdediging kunt organiseren.

Ga door voor headshots en gebruik je Dead Eye terwijl hij wordt opgeladen wanneer je meerdere treffers tegelijk kunt krijgen.

Houd je flanken in de gaten, want soldaten zullen de heuvel opduwen en proberen je onbewust te vangen.

Als je uiteindelijk de meeste troepen hebt gedood, zullen ze proberen zich terug te trekken. Grijp de kans om nog een laatste Dead Eye af te vuren en maak zoveel mogelijk headshots in de laatste seconden van de missie.

In een filmpje zal Hercule zichzelf voorstellen en de situatie op Guarma uitleggen met kolonel Fussar en zijn troepen, en je naar zijn kamp leiden waar je wat rust en bevoorrading kunt krijgen voor de volgende missie.

Hierbij is de hoofdmissie Welcome to the New World in Red Dead Redemption II voltooit.
Nu begint de volgende zoektocht A Kind and Benevolent Despot.

Red Dead Redemption II – Alle Verhaal Missies
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Horsemen, Apocalypse
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Cigarette Card Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here