Red Dead Redemption II: Visiting Hours

Visiting Hours is de 68e missie van het hoofdverhaal in Red Dead Redemption II. Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van de hoofdmissie Visiting Hours, inclusief alle gouden medailles voor 100% voltooiing.

Visiting Hours wordt ontgrendeld na het voltooien van Icarus and Friends en That’s Murfee Country.

Quest Gever: Sadie Adler
Hoofdstuk: 6
Regio: Lemoyne

Vereisten voor gouden medailles:

  • Maak headshots op beide Prison Guards wanneer je vanaf de toren snipt
  • Ontsnap naar de boot binnen 2 minuten en 45 seconden
  • Klaar binnen 9 minuten
  • Voltooi met een nauwkeurigheid van minimaal 80%
  • Voltooi de missie zonder gezondheidsitems te nemen

Startlocatie: Lannahechee River, Lemoyne

Praat met Sadie

  • GOUDEN MEDAILLE: Voltooid binnen 9 minuten
  • GOUDEN MEDAILLE: Voltooi de missie zonder gezondheidsitems te nemen

Sla zoals altijd deze film over. Ontmoet Sadie in de haven, en je zult het einde zien van een ruzie met Abigail over waarom ze niet met je mee gaat bij de redding. Je zet je af en begint in korte tijd richting het eiland te gaan.

Begin direct met roeien naar de waypoint-indicator. Als je dichterbij komt, activeer je een andere film die je moet overslaan.

Blijf laag en volg Sadie naar de uitkijktoren.

Klim de ladder op en schakel hem uit met een stealth kill.

  • GOUDEN MEDAILLE: compleet met een nauwkeurigheid van minimaal 80%

Trek dan je verrekijker tevoorschijn en kijk naar het zuiden waar de kettingbende naast de rode schuur in de velden werkt.

Sadie neemt je mee om de twee bewakers uit te schakelen, zodat je John kunt gaan halen, dus breek je sluipschuttersgeweer uit en raak ze met een paar Dead Eye-headshots.

  • GOUDEN MEDAILLE: Maak headshots op beide Prison Guards wanneer je vanaf de toren snipt

Spring meteen over de reling en ren richting de kettingbende.

Als je dichterbij komt, activeer je een andere film die je moet overslaan. Het lijkt erop dat Marston vandaag niet bij de kettingbende zat. Tijd voor plan B.

Breng uw gijzelaar zo snel mogelijk naar de voorpoorten. Sadie zal alle andere bewakers die je onderweg tegenkomt uitschakelen.

Sommige pijnlijker dan andere.

Als je nadert met je menselijk schild, zie je een aantal bewakers de loopbrug erboven bemannen en begint er een filmpje dat je moet overslaan.

Arthur biedt een ruil van John Marston aan als gijzelaar van zijn bewaker. Even later brengen ze hem naar buiten, en hij en Sadie rennen naar de dekking bij de brug.

  • GOUDEN MEDAILLE: Ontsnap naar de boot binnen 2 minuten en 45 seconden

Je begint midden in een vuurgevecht en je zult voor de onmiddellijke dreiging moeten zorgen voordat John en Sadie uit dekking gaan. Breek het sluipschuttersgeweer weer uit en dun de bewakers uit met geweren op de loopbrug.

Volg ze als Sadie en John wegrennen. Het doel is om alleen dekking te zoeken als het absoluut noodzakelijk is, en dan alleen zolang het nodig is om met eventuele bewakers om te gaan die op je af komen. Je zou op alle andere momenten moeten rennen, anders zul je nooit aan de gouden medaille-eis voldoen. Zodra je de brug over bent, zal er een enorme groep bewakers je volgen om uit te dunnen.

In plaats van dekking te zoeken achter de kratten, ren je een beetje verder zodat je het bakstenen gebouw als dekking kunt gebruiken. Dit voorkomt dat sluipschutters die je eerder hebt uitgeschakeld, je niet kunnen doden.

Zodra het (relatief) veilig is, draai je om en blijf rennen. Een van je prioritaire doelen zouden alle bereden bewakers moeten zijn die je proberen te flankeren, die je kunt doden terwijl je op de vlucht bent.

De volgende harde kaft zijn enkele kratten aan het einde van de velden. Neem even de tijd om alle bewakers te doden die terrein op je hebben gewonnen, en blijf rennen zodra John en Sadie bewegen!

Zodra je de boot bereikt, begint een filmische film die je moet overslaan.

Terwijl Sadie jou en John in veiligheid brengt, sta je in de boot met je sluipschuttersgeweer om alle bewakers te doden die je misschien volgen. Pas op voor vijanden voor je en links van je. Je zult er waarschijnlijk vier of vijf moeten uitschakelen voordat je veilig bent. Een andere film zal spelen voor de terugreis. Sla dit ook over. Stap op je paard en volg Sadie naar je nieuwe kamp in Beaver Hollow, waarbij je de reisfilm overslaat die ook voor de eindfilm zou moeten zorgen.

John is veilig en je hebt een leuke dag op het meer gehad met Sadie. Al met al een behoorlijk goede dag.

Hiermee is de hoofdmissie van Visiting Hours in Red Dead Redemption II voltooid.
Nu begint de volgende zoektocht Do Not Seek Absolution – I.

Red Dead Redemption II – Alle Verhaal Missies
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Fleeting Joy
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Alle Verhaal Missies

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here