Red Dead Redemption II: Verhaal Lengte

Red Dead Redemption II heeft een heel lang verhaal dat uit 104 missies bestaat.

Het verhaal van Red Dead Redemption II kostte ongeveer 50 uur om te voltooien. Daarvan was het 40 uur gameplay en ongeveer 10 uur tussenfilmpjes en dialoog . Dat is een erg goede lengte voor een verhaalgestuurde game en biedt veel waarde voor wat de game kost.

Er zijn geen moeilijkheidsgraden in Red Dead Redemption II, dus het zal voor iedereen ongeveer even lang zijn.

We hebben ons allen geconcentreerd op alleen de belangrijkste missies en ontdekte in die tijd de volledige kaart
Volgens Rockstar zal het voor de meeste spelers 60-65 uur duren voordat ze klaar zijn, is een redelijke schatting als je wat tijd in winkels doorbrengt en deelneemt aan nevenactiviteiten in Stranger Missies (Side Quests).

Voor 100% voltooiing gaan duurt veel langer, ruim 100 uur. Als je voor de Platina Trofee wilt gaan, moet je ook alle dieren krijgen die veel verder gaan dan de 100% vereiste, dus je kijkt naar 150 uur om de verhaalmodus (met gidsen) te voltooien. De game bevat ongeveer 200 verzamelobjecten en 178 dieren, dus er valt ook veel te verzamelen.

Het is vermeldenswaard dat er bij elke missie ook medailles zijn, variërend van brons tot zilver tot goud. Dus er is hier zelfs herhalingswaarde! Je kunt op elk moment teruggaan en missies opnieuw spelen om de taken voor de gouden medailles te voltooien. Als je daar meer over wilt weten, bekijk dan de Red Dead Redemption II Gold Medals Guide.

Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: World Map
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Beginners Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here