Red Dead Redemption II: Urban Pleasures

Urban Pleasures is de 53e hoofdverhaalmissie in Red Dead Redemption II. Deze walkthrough zal je door alle doelstellingen van Urban Pleasures Main Quest leiden, inclusief alle gouden medailles voor 100% voltooiing.

Urban Pleasures wordt ontgrendeld na het voltooien van Horsemen, Apocalypse.

Quest Gever: Dutch
Hoofdstuk: 4
Regio: Lemoyne

Vereisten voor gouden medailles:

  • Beroof alle klanten in het trolleystation
  • Dood 10 politiemannen terwijl je op de trolley zit
  • Voorkom dat politieagenten op de achterkant van de wagen springen
  • Schiet het dynamiet dat Lenny gooit
  • Voltooi de missie zonder gezondheidsitems te nemen

Startlocatie: Saint Denis, Lemoyne

Praat met Dutch

Dutch is klaar om deel een van zijn plan om Amerika te verlaten in gang te zetten. Tijd om naar het Victory Street Trolley Station te gaan waar Dutch al eeuwen over praat, en het gebeurt nu.

Seconden later zit je er middenin. Begin mensen te beroven, en laat niemand buiten de boot. Makkelijk te doen aangezien er maar drie zijn.

  • GOUDEN MEDAILLE: Beroof alle klanten in het trolleystation

Als je iedereen hebt beroofd, zegt Dutch dat je de kluis moet controleren. Ga achter de toonbank staan ​​en bedreig de kassier totdat hij hem opent.

Nou dat is teleurstellend.

Het wordt erger. Bronte heeft je erin geluisd en nu ben je omsingeld door politie.

Als je de achterdeur uit rent, stap je met z’n drieën op de trolley en maak je je extreem lineaire ontsnapping.

  • GOUDEN MEDAILLE: Dood 10 politiemannen terwijl je op de trolley zit
  • GOUDEN MEDAILLE: Voorkom dat politieagenten op de achterkant van de wagen springen
  • GOUDEN MEDAILLE: Voltooi de missie zonder gezondheidsitems te nemen

Je zult minder dan een minuut op de trolley zitten, dus het is absoluut noodzakelijk dat je geen tijd verspilt terwijl je kills krijgt. Als je begint, staat er een politieagent recht voor je, maar ook drie andere langs het trottoir aan de rechterkant. Mis de kans niet voor een Dead Eye-spree.

Als je de hoek om gaat, zijn er nog drie aan de rechterkant, één rechts op straat, één op het balkon erboven, en één rent het gebouw uit met het balkon op de begane grond. Nog een ronde Dead Eye zal het lukken.

Kort daarna komen er twee renners aan uw linkerkant, en een derde agent zal vlakbij op straat staan. Dead Eye weer.

Meteen daarna zullen er twee agenten aan de rechterkant zijn, één op de grond en één boven op het balkon. Dit zal worden gevolgd door een derde verderop op de begane grond. Laatste kans voor Dead Eye.

Hierna begin je zo snel te bewegen dat het een filmpje activeert. Je hebt geen remmen en geen controle. De trolley ontspoort en verplettert alles op zijn weg.

Als je weer controle hebt, is het net op tijd om dekking te zoeken in een ander vuurgevecht met de wet. Dit plan verloopt zo soepel.

Onthoud dat er geen nauwkeurigheidsvereisten zijn, u hoeft alleen maar in leven te blijven. Dus voel je vrij om te spuiten en te bidden.

Er zal veel politie zijn. Doe je best om je hoofd gebogen te houden. Als er een pauze is in de aanval, roept Dutch je op om te vluchten. Volg Lenny naar ‘veiligheid’. Ren het steegje in en schakel onderweg de politie uit op de balkons en trappen.

Volg Lenny terwijl hij een poort naar de volgende straat opent. De politie zal het noordelijke uiteinde van de straat afsluiten en je naar het zuiden dwingen. Pas op voor de politie op het balkon verderop, maar ook op straat.

Sla linksaf op de hoek en ga de straat naar het oosten in, achter Dutch en Lenny aan.

Zoek aan het einde van het blok dekking achter de wagen en schiet op de vele politie in het zuiden, houd een oogje in het zeil dat op het balkon boven je opduikt.

Een blok naar het zuiden, maak je een schijnbeweging naar het westen, waardoor je een politiewagen krijgt die je kunt gebruiken om te ontsnappen.

Lenny rijdt terwijl jij dekking geeft. Er zullen verschillende renners zijn die de achtervolging onmiddellijk inzetten, naast de politie op de grond die je niet had opgeruimd.

Sommigen zullen zelfs proberen op de wagen te springen als je ze niet snel genoeg doodt.

Er zullen verschillende massale politiegolven op je schieten. Schiet zo goed mogelijk terug en geef prioriteit aan rijders.

Als je de rand van de stad nadert, ben je op zeer korte afstand van ontsnapping wanneer Lenny zal merken dat de weg is geblokkeerd. Ooit een behulpzame man die hij is, zal Dutch hem een ​​staaf dynamiet aanbieden om ze op te ruimen.

  • GOUDEN MEDAILLE: Schiet het dynamiet dat Lenny gooit

Je springt automatisch in Dead Eye zodra Lenny de staaf dynamiet gooit. Schiet het terwijl het door de lucht vliegt richting de blokkade om de laatste vereiste voor gouden medailles te voltooien.

Je bent eindelijk duidelijk. Net buiten Saint Denis, zal Lenny de wagen van de weg rijden en je zult je enorme lading splitsen.

Kijk hoe Dutch wanhopig word in de laatste film om de missie te beëindigen.

Hiermee is de hoofdmissie van Urban Pleasures in Red Dead Redemption II voltooid.
Nu begint de volgende zoektocht American Fathers – II.

Red Dead Redemption II – Alle Verhaal Missies
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Alle Exotics Locaties
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Hell Hath No Fury

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here