Red Dead Redemption II: Treasure Map Locaties & Oplossingen

Red Dead Redemption II heeft 4 Treasure Hunts en deze gids toont alle schatkaartlocaties en oplossingen voor het opgraven van de schat. Er zijn slechts 3 speurtochten nodig voor 100% voltooiing van het spel, ze tellen mee voor de Explorer Challenge (en alle uitdagingen zijn vereist om 100% te bereiken).

Geen van hen is te missen. Een van de speurtochten genaamd “Les Trésor Des Morts” is echter alleen beschikbaar als je de digitale editie vooraf hebt besteld of de speciale of ultieme editie van Red Dead Redemption II hebt gekocht. Als je er geen toegang toe hebt, maak je geen zorgen, de 3 standaard speurtochten zijn alles wat je nodig hebt om 100% af te ronden. Als je deze bonusmissie hebt, kun je een van de andere schatten overslaan.

Het bijzondere is dat je altijd een reeks van 3 aanwijzingen moet volgen voordat je bij de eigenlijke schat komt. De ene kaart leidt naar de volgende en de 4e locatie die je bezoekt, heeft de echte schat.

Overzicht schatkaarten:

  • Jack Hall Gang-schatkaart = $1000
  • Giftige route schatkaart = $2000
  • Schatkaart met hoge inzet = $1500
  • Schatkaart van Le Tresor Des Morts = $2500
  • Gescheurde (herstelde) schatkaart = 1 revolver
  • Chick’s Treasure Map = $35
  • Killer Clue Pieces = Leidt tot Stranger Missie

Beschikbaarheid: zodra Chapter 2 begint, maakt dit deel uit van de Stranger Mission “All That Glitters”.

Beloning: 2 goudstaven (kunnen voor $1000 aan Fence worden verkocht).

Startkaartlocatie:
Ga naar de onderstaande locatie (nabij Flatneck Station) en praat daar met de Stranger. Hij heet Maximo en biedt aan je de kaart te verkopen. Als je weigert, verlaagt hij de prijs van $10 naar $5, maar dan zou je het echt moeten kopen. Als je hem doodt of hij is weggegaan, kun je de kaart nog steeds bij een hek kopen.

Jack Hall Gang Map 1:
Deze vind je aan de kant van de berg “Caliban’s Seat”. Ga eerst de berg op en zoek een pad aan de rechterkant. Dan moet je van de ene richel naar de andere springen en de schat vinden in een spleet van de rotswand.

Jack Hall Gang Map 2:
Gevonden in Cotorra Springs. Er zijn enkele stenen stapels die in een rechthoekige vorm zijn geplaatst. De middelste stapel heeft de schat eronder. Dichtbij enkele geisers.

Jack Hall Gang Map 3:
Op een klein eiland in het midden van het meer O’Creagh’s Run, onder een kleine rots. Dit is de laatste schat en bevat 2 goudstaven ter waarde van $500 per stuk. Hiermee is de Jack Hall Gang Treasure Hunt voltooid. Je kunt de goudstaven voor $1000 verkopen aan een hek of ze aan je kamp schenken.

Poisonous Trail Treasure Map

Beschikbaarheid: zodra hoofdstuk 2 begint, moet je de startkaart pakken om de eerste aanwijzing te krijgen.
Beloning: 4 goudstaven (kan voor $2000 aan het hek worden verkocht).
Startkaartlocatie: In de Cairn Lodge bij “Cairn Lage” in het besneeuwde noordwestelijke deel van de kaart. In een lockbox onder een bed naast de deur.

The Poisonous Trail Map 1:
Halverwege een heuvel ligt een kapotte boom op de grond en staat er nog een dode boom. In de dode boom is de schatkaart.

The Poisonous Trail Map 2:
Op de top van een heuvel is er een steenformatie. Helemaal in het midden is een gat waar de schatkaart in wordt geplaatst.

The Poisonous Trail Map 3:
Dit is in de grot achter de waterval bij Elysian Pool. Zorg ervoor dat je, nadat je door de waterval bent gegaan, je lantaarn uit het wapenwiel selecteert (rechtsonder waar het mes is kun je overschakelen naar lantaarn). Anders is het daar pikzwart. Nadat je bent binnengekomen, laat je de eerste kans die je krijgt aan de rechterkant vallen. Blijf dus altijd aan de rechterkant, ren gewoon de richel af. Rechts onderaan is een kleine tunnel. Ga er doorheen en je zult een reeks verborgen tunnels vinden, helemaal aan het einde van een daarvan is de schat.

Hiermee is de schattenjacht op het giftige pad voltooid. Je krijgt van deze schat 4 goudstaven. Verkoop ze aan een hek voor $2000 of doneer ze aan je kamp.

High Stakes Treasure Map

Beschikbaarheid: Hoofdstuk 3, na het voltooien van de verhaalmissie “The New South”.
Beloning: 3 goudstaven (kunnen voor $1500 aan het hek worden verkocht).

Startkaartlocatie: een willekeurige schatzoeker heeft het, die wordt gemarkeerd als een toevallige ontmoeting wanneer je in de buurt komt. Hij kan in verschillende vooraf gedefinieerde gebieden spawnen, maar het is willekeurig in welke gebieden hij verschijnt – dus je moet ze gewoon allemaal controleren. Zie de mogelijke spawnzones hieronder:

Je moet hem lasso en vastbinden. Dan laat hij zijn kaart vallen en kun je hem ophalen. Als je na 3 ontmoetingen geen kaart hebt, kan deze worden gekocht bij hekken.

High Stakes Treasure Map 1:
Behind the Waterfall bij Cumberland Falls. Aan de rechterkant van de waterval kun je een houten blok oplopen.

High Stakes Treasure Map 2:
Loop bij Barrow Lagoon de kleine heuvel op en je ziet een gebroken boomstronk die vastzit tussen twee rotsen. Je kunt de schat vinden op de gebroken boom.

High Stakes Treasure Map 3:
Bij Bacchus Station moet je langs de zijkant van een berg naar de lagere kliffen boven de rivier vallen (dus ga naar de top van de berg met uitzicht op de rivier en laat je van platform naar platform vallen). Na een paar druppels kun je deze schat in een spleet vinden.

Hiermee is de speurtocht met hoge inzetten voltooid en krijg je er 3 goudstaven voor, ter waarde van $ 1500.

Schatkaart van Le Tresor Des Morts

Beschikbaarheid: Exclusieve pre-orderbonus voor digitale editie of als je de speciale editie / deluxe editie van Red Dead Redemption 2 bezit. Dit is een exclusieve bonusmissie die niet beschikbaar is in de standaardeditie!

Beloning: 5 goudstaven (kunnen voor $2500 aan het hek worden verkocht).

Les Tresor Des Morts Map 1:
Er zijn een aantal afgebrande huizen en er is er nog maar één overeind (een gevangeniscel). Ga het ene gebouw binnen dat niet is verbrand en zoek de kaart naast een lijk.

Les Tresor Des Morts Map 2:
In het treinstation van Saint Denis is er een ondergrondse doorgang onder een van de gebouwen (derde screenshot toont de ingang). In de ondergrondse doorgang zit de schatkaart in een muur naast een houten kist.

Les Tresor Des Morts Map 3:
Binnen in het kleine gebouw op het kerkhof van Saint Denis.

Hier vind je 5 goudstaven ter waarde van $ 2500 wanneer ze aan een hek worden verkocht. Dat concludeert de Les Tresor Des Morts Treasure Hunt.

Torn Treasure Map (Mended Treasure Map)

Beschikbaarheid: De eerste twee kaartdelen zijn beschikbaar vanaf hoofdstuk 2. De schat kan echter alleen worden bereikt nadat je bij de epiloog in het verhaal bent gekomen. Dus eigenlijk wil je voor deze game eerst de game verslaan.

Beloning: Otis Miller’s revolver en 5 x erotische foto

Torn Treasure Map 1:
Helemaal links op de kaart, aan het begin van de Little Creek River, in een la van een houten hut.

Torn Treasure Map 2:
Rechtsboven op de kaart, in een la van het huis genaamd “Manito Glade”. Nadat je het 2e kaartgedeelte hebt verzameld, verandert het in de herstelde kaart die uit beide stukken bestaat.

Herstelde kaart:
deze bevindt zich in het gebied New Austin, de zuidelijke helft van de kaart. Je kunt hier alleen terecht nadat je de Epiloog van het Verhaal hebt bereikt. Het is ten westen van Twin Rocks, in een kleine grot. Er is hier geen geld te verdienen, maar het geeft je een aantal erotische foto’s en een revolver die meetelt voor 100% voltooiing.

Chick’s Treasure Map

Tijdens de hoofdmissie van Hoofdstuk 2 “Money Lending and other Sins” kun je een schuldenaar opsporen die Chick Matthews heet. Hij geeft je een schatkaart. Je kunt het ophalen om $ 35 te krijgen voor de tiendenkist van je kamp en om deze optionele verhaalmissie te voltooien.

Killer Clues Map

Beschikbaarheid: beschikbaar vanaf het begin van hoofdstuk 2.

Beloning: American Dreams Stranger Missie & $20.

De Killer Clues puzzel is technisch gezien geen speurtocht, maar het leidt wel naar een geheime Stranger voor de verborgen missie “American Dreams”

Killer Clue Oplossing:
Nadat je alle moordsites hebt gevonden, kun je doorgaan naar de locatie van de moordenaar, wat een vereiste is voor de American Dreams Stranger Missie.

Dat waren allemaal de Red Dead Redemption II Treasure Maps en hun oplossingen. In totaal kun je hier 14 goudstaven ($7000) van krijgen. Een van de snelste manieren om geld te verdienen met Red Dead Redemption II.

Red Dead Redemption II Collectible Guide
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Revenge is a Dish Best Eaten
Volgend artikelRed Dead Redemption II Wiki Guide

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here