Red Dead Redemption II: The Noblest of Men and a Woman

The Noblest of Men, and a Woman is een Stranger Missie Strand in Red Dead Redemption II. Deze walkthrough laat zien hoe je de Stranger missie voltooit en omgaat met de Gunslingers.

Quest Gever: Jim Boy Calloway / Theodore Levin
Regio: Valentine
Vereisten: geen voor deel I; komt vrij na de verhaalmissie A Fine Night of Debauchery had voltooid in hoofdstuk 4 voor delen II-IV

Opmerking: de wapens die door de Gunslingers zijn gedropt, zijn uniek . Het is niet mogelijk om ze buiten deze missie te krijgen.

The Noblest of Men, and a Woman Start Locatie

Deze missie is waarschijnlijk een van de eerste die je zult ontdekken. Het begint in de Saloon in Valentine, vlakbij het eerste kamp van de bende. Biograaf Theodore Levin is bezig met schrijven over de beroemde Gunslinger Jim Boy Calloway, die dronken op de bar ligt; blijkbaar niet voor de eerste keer. Omdat Levin niet veel informatie uit Calloway kan krijgen, vraagt ​​hij ons om door het land te reizen en met andere beroemde bandieten te praten, die hem ooit zijn tegengekomen. Ze zouden ons idealiter wat verklaringen moeten geven en voor een foto moeten poseren – als ze weigeren, zullen ze indien nodig sterven. Levin geeft ons een camera en vier foto’s van de mensen die we zouden moeten vinden. Ze worden op je kaart gemarkeerd zodra je de foto’s en hun achterkant hebt geïnspecteerd. Om dit te doen, opent u uw tas door op te drukken.

U kunt ze in elke gewenste volgorde benaderen. Hieronder staan ​​ze gerangschikt van west naar oost.

Deel I – Flaco Hernandez

Hernandez ligt nogal noordelijk bij het bevroren Cairn Lake. Hij zal in zijn hut zijn – terwijl enkele van zijn mannen buiten zijn. Er is geen directe manier om met Hernandez te praten – vermoord of bedreig zijn bendeleden om hem eruit te halen. Niet zo verwonderlijk – hij is niet in de stemming om over andere revolverspelers te praten, maar wil een duel. Levin vroeg ons om ook wat foto’s te maken van de vier scherpschutters. Houd  vast om het wapenwiel te openen, druk op om naar de item-sectie te gaan en kies de camera aan de rechterkant.

Deel I – Emmet Granger

Vervolgens een rare Hill-Billy. Hij zal alleen zijn op zijn boerderij naast zijn varkens en zal niet aanvallen – benader hem gewoon om het gesprek te beginnen. Hij zegt dat hij wat informatie over vroeger zal onthullen, als we wat varkenspoep in de kruiwagen scheppen. Arthur heeft het in zijn leven slechter gedaan en is het daarmee eens.

Maar het blijkt dat Griffel zijn belofte niet nakomt en gewoon wilde dat we een beetje voor hem werkten. Arthur vindt dit niet leuk en plant wat dynamiet in de enorme stapel rotzooi, die het grootste deel van het terrein en Griffel zelf bedekt met bruine regen.

Dit leidt natuurlijk weer tot een snel duel. Eenmaal verslagen, vergeet dan niet om een ​​foto te maken voor de verzameling.

Deel I – Billy Midnight

Billy Midnight werd voor het laatst regelmatig gezien rond het treinstation van Rhodos. Praat met de receptionist en hij zal onthullen dat Midnight in een van de volgende twee treinen zou moeten zijn. Wacht buiten en stap aan boord van de eerste trein die aankomt.

Middernacht zit in de laatste wagon, aan de bar en is een andere kandidaat die niet met ons wil praten. Hij rent weg en we moeten hem volgen door de trein en de daken op.

Bij de zeer en is een ander duel onvermijdelijk. Doe wat je moet doen: dood en documenteer het.

Deel I – Black Belle

Onze laatste ontmoeting is met Black Belle, die momenteel in een groot huis in de Bayou noth van Saint Denis woont. Ze is nog steeds op de vlucht en verwacht al dat er ooit een premiejager komt opdagen.

Terwijl we aankomen komen er van alle kanten een groot aantal premiejagers aan en we besluiten hier langszij te vechten. Er zullen ongeveer 30 vijanden zijn om te doden, dus blijf in dekking op het platform in plaats van de modder in te gaan. Op het platform blijven geeft ook een veel beter zicht op de hele scène.
Eenmaal klaar besluit Belle dat het tijd is om verder te gaan, maar vertelt ons graag wat over vroeger en poseert voor een foto. Eindelijk iemand in leven!

Deel II

De laatste delen van het missiestreng kunnen alleen worden gespeeld als je de hoofdstuk 4-missie “A Fine Night of Debauchery” hebt voltooid. Dus je zult waarschijnlijk behoorlijk wat moeten wachten, nadat je met de vier bovenstaande personen hebt afgerekend.

Zodra het missiepictogram verschijnt, ga je opnieuw naar de Valentine Saloon. De barman zegt dat Calloway voor het laatst is gezien in Saint Denis. Dat zou dan onze volgende bestemming zijn.

Deel III

Calloway en Levin bevinden zich op een grote boot in het zuidoosten van Saint Denis.

Arthur heeft geen probleem met de suggestie van Levin om Calloway de eer voor de moorden te geven, maar hij weigert dit te doen. Arthur suggereert dat Calloway letterlijk een kans moet maken op een andere beroemde revolverheld om zichzelf te bewijzen dat hij niet helemaal nutteloos is. Galloway herinnert zich zijn voormalige aartsvijand Slim Grant, nu een sheriff in het noorden.

Deel IV

De eerste stop zou het Sheriff’s Office in Annesburg zijn.

Zijn plaatsvervanger zegt dat Grant een paar dagen geleden op premies ging jagen en zich ten westen van het dorp zou moeten bevinden.

Grant is inderdaad op de gemarkeerde plek, vastgebonden aan een boom en bewaakt door een paar outlaws. Dood ze, gooi hem op de rug van je paard en rijd naar het afgesproken ontmoetingspunt iets naar het noorden.

Grant weigert tegen Calloway te vechten en loopt weg. Calloway schiet hem in de rug en doodt hem. Calloway is gek geworden en wil ook met ons vechten. Arthur weigert, maar heeft geen andere keuze dan Calloway te vermoorden. Levin is eigenlijk best opgelucht dat hij niet meer tijd in Calloway hoeft door te brengen en een goed einde heeft aan zijn boek, waarin hij simpelweg de twee revolverhelden wil afbeelden die elkaar tegelijkertijd vermoorden.

Hiermee is de “The Noblest of Men, and a Woman” Stranger Missie in Red Dead Redemption II afgerond.

Red Dead Redemption II Stranger Missies
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Country Pursuits
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Simple Pleasures

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here