Red Dead Redemption II: The King’s Son

The King’s Son is de 84ste hoofdverhaalmissie in Red Dead Redemption II. Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van The King’s Son Main Quest, inclusief alle gouden medailles voor 100% voltooiing.

The King’s Son wordt ontgrendeld na het voltooien van The Fine Art of Conversation en Favored Sons.

Quest Gever: Charles
Hoofdstuk: 6
Regio: New Hanover

Vereisten voor gouden medailles:

  • Terwijl je Fort Wallace infiltreert, schiet je met een hoofdschot van elke soldaat die je weg naar Eagle Flies blokkeert
  • Dood 15 vijanden terwijl je in de kano ontsnapt
  • Voltooi met een nauwkeurigheid van minimaal 80%

Startlocatie: Wapiti Indian Reservation, New Hanover

Praat met Charles

Charles wil dat je met Rains Fall praat om te helpen met de situatie. Eagle Flies is gevangen genomen en zal worden opgehangen als Charles en jij het niet kunt stoppen.

Charles heeft gewerkt aan een plan voor de redding. Stap op je paard en volg hem terwijl hij uitlegt. Je kunt de rivier doorwaden en redelijk dicht bij het fort komen vanaf de andere kant, ongezien, en vandaar naar binnen sluipen. Charles adviseert dat je stil moet zijn, met alleen messen en je boog. Neem toch je wapens mee, voor het geval dat.

Kruis waar Charles aangeeft.

Wanneer je het fort bereikt, zal Charles afstappen en je vertellen hem te volgen. Blijf laag en wees stil.

  • GOUDEN MEDAILLE: compleet met een nauwkeurigheid van minimaal 80%
  • GOUDEN MEDAILLE: Terwijl je Fort Wallace infiltreert, schiet je met een headshot op elke soldaat die je weg naar Eagle Flies blokkeert

De vereiste gouden medaille voor deze missie is specifiek in wat vereist is. Je moet headshots maken op elke soldaat die je pad naar Eagle Flies blokkeert. Dat betekent dat je elke soldaat moet doden en het met een hoofdschot moet doen. Wanneer er twee bewakers naast elkaar staan, moet je Dead Eye gebruiken om beide doelen in het hoofd te taggen en ze allebei te elimineren om te voorkomen dat Charles wordt gedood. Je eerste doelwitten zijn de twee soldaten bij de poort. Gebruik Dead Eye om ze allebei met een headshot te knallen.

Volg Charles, en als een uitkijkpost zijn lantaarn boven de muur houdt om het gebied te verlichten, zoek dan dekking tegen de muur om niet gezien te worden.

Charles zal je rond de omtrek van het fort leiden en je zult nog een paar bewakers tegenkomen om te doden. Gebruik Dead Eye om ze allebei met het hoofd te schieten om te voorkomen dat Charles wordt gedood.

Charles gaat verder en maakt dan een enterhaak vast aan de bovenkant van een muur om naar binnen te sluipen. Ik zou echt willen dat ik dat kon doen.

Nu je boven op de muur bent, verschijnt er een soldaat uit de toren voor je. Zeg Charles dat je de leiding wilt nemen, en schiet hem dan met een pijl in zijn hoofd.

Volg Charles over de loopbrug tot hij verderop een andere bewaker ziet. Schiet nogmaals die bewaker met een pijl in zijn hoofd.

Ga door de toren en langs de bovenkant van de muur tot je bij een ander paar bewakers komt. Gebruik Dead Eye om ze allebei met het hoofd te schieten om te voorkomen dat Charles wordt gedood.

Ga vooruit naar de volgende toren en zoek dekking bij de deur verderop. Er is nog een bewaker die moet worden uitgeschakeld met een headshot.

Volg Charles tot op de grond en hij zal beseffen dat er gewoon te veel soldaten rond Eagle Flies zijn om direct aan te vallen.

Ga de toren in en klim naar de loopbrug, kijk uit voor de schildwacht op de muur.

Headshot voor een, meneer?

Kijk vanaf dezelfde loopbrug waar de schildwacht was naar het noorden en schiet op de lantaarn die boven de houtstapel hangt. Praten over een ongeluk dat nog moet gebeuren.

Vervolg de loopbrug en sla rechtsaf voor de trap om de ladder af te dalen naar waar Charles wacht.

Hij zal je naar de cel van Eagle Flies leiden. Doorzoek het lichaam van de cipier voor de sleutel.

Eenmaal terug buiten met Eagle Flies, zal er een enorm vuurgevecht zijn. Ruil je boog in voor een geweer en schakel alle soldaten in de buurt uit. Aangezien er niet langer vereisten zijn voor headshots, schiet je middenmassa om je nauwkeurigheid hoog te houden. Misschien wil je je Dead Eye bewaren voor de volgende sectie.

Eagle Flies zal je naar een gat in de muur leiden waar je kunt ontsnappen, maar ontdekt dat het gerepareerd is. Charles zal je vertellen om de muur op de een of andere manier te vernietigen. Er is een nabijgelegen kanon dat je kunt gebruiken, of als je wat dynamiet bij je hebt, zal dat ook werken.

Stap op je paard en verdedig Eagle Flies terwijl hij samen met Charles opkomt.

Verschillende golven soldaten zullen je te paard achtervolgen. Zorg ervoor dat je nauwkeurigheid hoog blijft en schiet alleen als je zeker bent van je schot. Schakel ze allemaal uit voordat je de kano’s bereikt. Als je nog enkele soldaten in leven hebt tegen de tijd dat je de kano’s bereikt, moet je ze uitschakelen terwijl Charles “de boten klaarmaakt”. Als er geen soldaten meer zijn, zal Charles je vragen om in de andere kano te stappen en hem te volgen.

  • GOUDEN MEDAILLE: Dood 15 vijanden terwijl je in de kano ontsnapt

Volg Charles de rivier af en pluk de soldaten die onderweg verschijnen. Gebruik Dead Eye waar mogelijk, aangezien de combinatie van je voorwaartse beweging en dobberen in de rivier het nauwkeurig richten erg moeilijk zal maken. Het is een hele opgave om 15 kills te krijgen in de tijd die je hebt, maar als je je Dead Eye verfrist kunt houden, heb je een kans om te vechten.

Je zult al je moorden moeten verzamelen voordat je je kano landt om aan deze gouden medaille-eis te voldoen. Als je dat eenmaal hebt gedaan, land dan en bekijk het filmische einde van de missie.

Hiermee is de hoofdmissie van The King’s Son in Red Dead Redemption II voltooid.
Nu begint de volgende missie My Last Boy.

Red Dead Redemption II – Alle Verhaal Missies
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Goodbye, Dear Friend
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Gainful Employment

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here