Red Dead Redemption II: The Gilded Cage

The Gilded Cage is de 49e hoofdverhaalmissie in Red Dead Redemption II. Deze walkthrough zal je door alle doelstellingen van The Gilded Cage Main Quest leiden, inclusief alle gouden medailles voor 100% voltooiing.

The Gilded Cage wordt ontgrendeld na het voltooien van Angelo Bronte, A Man of Honor.

Quest Gever: Hosea
Chapter: 4
Regio: Lemoyne

Vereisten voor gouden medailles:

  • Terwijl je op het feest bent, schenk je wat drankjes in, complimenteer je de kleding van een gast, accepteer je een geschenk en red je een leven
  • Volg de bediende zonder opgemerkt te worden

Startlocatie: Shady Belle, Lemoyne

Praat met Hosea

Dutch en Hosea hebben grote plannen voor het tuinfeest van Angelo Bronte in het huis van de burgemeester. Het klinkt alsof het een gedenkwaardige gelegenheid gaat worden. Na een filmpje vind je jezelf verkleed, in een coach naar het feest.

Je zult natuurlijk zonder wapens zijn, dus deze missie zal volledig stealth en sociale interacties zijn.

Volg de butler Luca door het landhuis. Bill en Hosea splitsen zich op om zich bij het feest aan te sluiten, terwijl Arthur en Dutch naar boven gaan om met Bronte te praten.

Na je te hebben begroet, zal Bronte verschillende belangrijke persoonlijkheden op het feest aanwijzen en je vervolgens verlof geven. Dutch en Arthur sluiten zich aan bij Bill en Hosea, en jullie zijn allemaal uit elkaar gegaan om je op het feest te mengen.

Maak kennis met het feest

Let op de locatie van de burgemeester bij de fontein. Vermijd deze locatie totdat je de eerste vereiste voor een gouden medaille hebt.

  • GOUDEN MEDAILLE: Terwijl je op het feest bent, schenk je wat drankjes in, complimenteer je de kleding van een gast, accepteer je een geschenk en red je een leven

U vindt de locaties als volgt:

  • Schenk wat te drinken: als je de trap afkomt, net ten noorden van je zullen drie vrouwen staan ​​bij een tafel vol champagne. Loop naar boven en bied aan om hun glazen te vullen.

Complimenteer de kleding van een gast: voor het kwartet staat een vrouw met een lang gevederde hoofddeksel. Geef haar er complimenten over.

Accepteer een geschenk: Ten noorden van de vrouw met het gevederde hoofddeksel en ten zuiden van de burgemeester zie je twee mannen praten over het cabaret aan de oostkant van de loopbrug. Accepteer kaartjes van hem.

Save a Life: Aan de westkant van het feest zie je een man met een hoge hoed en monocle beginnen te stikken naast de buffettafel. Help hem om zijn leven te redden.

Als je eenmaal de eerste vereiste voor een gouden medaille hebt behaald, ga je met de burgemeester praten. Je zult zien dat hij verwikkeld is in een gesprek met een oorlogvoerende dronkaard die je bij de burgemeester moet begeleiden.

Breng hem naar het noorden naar het gele doelgebied en keer dan terug naar het gesprek van de burgemeester. Kort daarna begint de vuurwerkshow en krijgt de burgemeester een bericht van niemand minder dan Leviticus Cornwall!

Volg de dienaar en blijf onopgemerkt

  • GOUDEN MEDAILLE: Volg de bediende zonder opgemerkt te worden

Volg de bediende door de menigte en blijf op een discrete afstand.

Wanneer je de onderkant van de tuintrap bereikt, wacht je tot de bediende naar binnen gaat en de bewaker naar het zuiden, volg dan de bediende.

Wacht bij de deur tot een ander gesprek is afgelopen.

Zodra de twee bedienden uit elkaar gaan, ga je naar binnen en wacht je achter de muur.

Wanneer de bediende de volgende kamer binnengaat, ga door de deur naar het noorden en wacht bij de deur terwijl ze praten. Wacht tot de meid door de deur naar het westen gaat en de bediende naar de trap. Volg hem stilletjes.

Ga in dekking bovenaan de trap en wacht tot de bediende de kamer voor je ontgrendelt.

Je zult zien dat hij het bericht in een la legt en op slot doet.

Wacht tot de bediende naar de volgende kamer in het zuiden gaat, ga dan de kamer binnen en inspecteer het grootboek.

Draai je om en ga terug naar buiten zoals je gekomen bent, terug naar Dutch op het balkon met uitzicht op het feest.

Bill en Hosea komen even later opdagen en gaan verder met het verlaten van het gezelschap. Volg de bemanning naar de coach, bekijk de laatste film en de missie is voltooid.

Hiermee is de hoofdmissie van The Gilded Cage in Red Dead Redemption II voltooid.
Nu begint de volgende zoektocht No, No en Thrice, No.

Red Dead Redemption II – Alle Verhaal Missies
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Fatherhood, for Beginners
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Trying Again

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here