Red Dead Redemption II: That’s Murfee Country

That’s Murfee Country  is de 66e missie van het hoofdverhaal in Red Dead Redemption II. Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van That’s Murfee Country Main Quest, inclusief alle gouden medailles voor 100% voltooiing.

That’s Murfee Country is ontgrendeld na het voltooien van Fleeting Joy.

Quest Gever: Dutch
Hoofdstuk: 5
Regio: Lemoyne

Vereisten voor gouden medailles:

  • Bezorg Meredith binnen 2 minuten bij haar moeder
  • Maak 15 headshots
  • Voltooi met een nauwkeurigheid van minimaal 85%
  • Voltooi de missie zonder gezondheidsitems te nemen

Startlocatie: Lakay, Lemoyne

Praat met Dutch

Dutch is weer aan het rommelen over schaakbewegingen en nadenken over de toekomst, wanneer hij het kamp zou moeten verhuizen. Hij zegt dat je Charles moet nemen en een locatie moet verkennen voorbij Butcher Creek waar je je kunt hergroeperen en je volgende zet kunt plannen.

  • GOUDEN MEDAILLE: Voltooi de missie zonder gezondheidsitems te nemen
  • GOUDEN MEDAILLE: Voltooid met een nauwkeurigheid van ten minste 85%
  • GOUDEN MEDAILLE: Maak 15 headshots

Ga met Charles praten, stap dan op je paard en rijd naar het noorden naar het waypoint. Hij waarschuwt je dat je op weg bent naar het Murfee Brood-land, wat terecht onheilspellend klinkt.

Als Charles vraagt ​​of je de paarden moet meenemen of per kano moet gaan, houd er dan rekening mee dat als je per kano gaat, je geen toegang hebt tot je zadel om je wapens te wisselen voor de duur van de missie, en ook al zegt hij dat dat zo zal zijn. sneller is het echt niet. Het is beter om overal je paard mee te nemen.

Na een filmische film, stap je af als je Murfees hoort praten in een kamp verderop. Volg Charles terwijl je gehurkt blijft om stil te blijven. Charles zal zeggen dat hij er een moet uitschakelen, terwijl hij de andere moet uitschakelen. Gebruik je boog, werpmes of tomahawk om een ​​van de Murfees stilletjes te doden. Je kunt net zo goed gaan voor headshots voor de vereiste gouden medaille terwijl je bezig bent.

Volg Charles weer, en hij zal je naar een grot leiden waar de Murfees zich schuilhouden. Het lijkt erop dat het perfect zou zijn voor uw doeleinden zodra u de Murfees eruit gooit en… opnieuw gaat inrichten.

Charles vraagt ​​of je de grot wilt binnensluipen of ze wilt wegspoelen met dynamiet. Het zou tactisch zinvol zijn om zo lang mogelijk onopvallend te blijven tijdens deze missie. Allereerst zijn er een belachelijk aantal Murfees in die grot, en een combinatie van inteelt en hard leven heeft ervoor gezorgd dat ze moeilijk te doden zijn. Ze hebben de neiging om je te haasten met slagwapens die je gezondheidsmeter zullen decimeren of je soms zelfs in een enkele treffer doden. Het is veel gemakkelijker om headshots te maken en je nauwkeurigheid te behouden als je ook de tijd kunt nemen om ze in te stellen.

Benader de grot heimelijk en schakel de Murfee-schildwacht in de ingang uit met je boog. Het kan een uitdaging zijn om een ​​hoofdschot te krijgen terwijl hij voorovergebogen is om een ​​lijk in stukken te snijden. Gebruik Dead Eye om het schieten gemakkelijker te maken.

Als je de grot binnengaat, zal er vlak voor je een andere Murfee zijn waarop je nog een headshot kunt krijgen.

Het volgende paar Murfees staat heel dicht bij elkaar, maar je kunt achter hen vallen vanaf een richel erboven. Je kunt ten minste één hoofdschot krijgen, maar zelfs als je een boog gebruikt, kan het zijn dat je wordt opgemerkt. Ik zou in plaats daarvan voorstellen om je pistool tevoorschijn te halen en ze allemaal in Dead Eye te taggen om er zeker van te zijn dat je alle headshots krijgt voordat de dingen zijwaarts gaan. En zorg ervoor dat je je minikaart in de gaten houdt voor de andere twee die zich net om de stenen kolom naast je bevinden.

Zodra de Murfees op de hoogte zijn van je aanval op hun grot, komen ze er meteen uit. Ik zou willen voorstellen om over te schakelen naar een sterk pistool of jachtgeweer en te blijven streven naar headshots terwijl ze je haasten. Als je groepen van drie of meer in de buurt hebt, aarzel dan niet om het Dode Oog uit te breken om ze snel uit te wissen voordat ze je gezondheid ondermijnen.

Een ander belangrijk punt, let altijd op je minikaart voor flankers. Door de lay-out van de tunnels kunnen ze gemakkelijk achter je komen en aanvallen wanneer je het het minst verwacht. Als je een van hen voorbij je ziet rennen aan de andere kant van de grot, sta je op het punt te vergaan. Maak een back-up en pak ze onmiddellijk aan, of als je overweldigd bent, trek je terug de tunnel op zodat je je kunt hergroeperen voor de aanval.

Er zijn slechts ongeveer 20 Murfees in de grot, dus de sleutel is dat je zoveel mogelijk headshots krijgt.

Zodra het gebied vrij is, ontdek je een gijzelaar achter in de grot. Je zult haar moeten kalmeren met de optie voor het onschadelijk maken van het dialoogvenster voordat ze bij je in de buurt komt. Open de kooi.

  • GOUDEN MEDAILLE: Bezorg Meredith binnen 2 minuten bij haar moeder

Sla de film over waarin je haar redt. Buiten, stap op je paard en hijs haar achter je op, en ga dan snel terug naar Annesburg.

Stop in het gele doelgebied en sla de eindfilm over om dingen tot een einde te brengen.

Dit beëindigd de missie That’s Murfee Country in Red Dead Redemption II.
Nu begint de volgende zoektocht Icarus and Friends.

Red Dead Redemption II – Alle Verhaal Missies
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Our Best Selves
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Do Not Seek Absolution – II

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here