Red Dead Redemption II: Table Games Locaties

Red Dead Redemption II heeft 4 tafelspellen (minigames) die nodig zijn voor 100% voltooiing. Deze gids toont alle locaties van tafelspellen in Red Dead Redemption II.

De tafelspellen zijn: Five Finger Fillet, Blackjack, Dominoes, Poker. Je hoeft de spellen niet te winnen, ga gewoon aan de speeltafel zitten en dan kun je vertrekken. Je kunt het bijhouden in het Pauzemenu> Voortgang> Totale voltooiing> Tafelspellen.

Geen van deze is te missen. Je kunt ze na het verhaal nog steeds op alle getoonde locaties spelen. Als er echter geen game voor je beschikbaar is, blijf dan het verhaal doen! Tegen de tijd dat je hoofdstuk 4 bereikt, ben je in alle getoonde gebieden geweest en heb je toegang tot alles. Soms kunnen deze minigames ook opduiken in het kamp van je bende, maar dit is niet altijd het geval. De onderstaande locaties staan ​​vast en zullen er altijd zijn als je voldoende spelvoortgang hebt.

Als je meer wilt weten over deze spellen, ga dan naar het Pauzemenu> Help> Activiteiten. Daar kun je de regels voor elke minigame en enkele trucs bekijken. Als je een game voor het eerst speelt, ontvang je ook tutorial-instructies.

Als je naar een van deze locaties gaat en de tafel is vol (elke stoel is bezet), kom dan later terug. Ga bijvoorbeeld de stad uit en maak een kampvuur om de tijd vooruit te lopen en kom dan terug. Soms is Blackjack en Poker al vol.

Five Finger Fillet
Five Finger Fillet wordt gevonden in de stad “Strawberry”.

Blackjack
Blackjack kan worden gespeeld in de salon van de stad “Rhodos”.

Domino’s
Domino’s kunnen worden gespeeld in een park van de stad “Saint Denis”.

Poker
Poker is eigenlijk een niet te missen onderdeel van het verhaal in de hoofdmissie van hoofdstuk 4 “A Fine Night of Debauchery”. Je kunt het echter ook spelen in de Saloon van “Saint Denis”, zie de locatie hieronder.

Dat zijn alle 4 tafelspellen die je nodig hebt voor 100% voltooiing in Red Dead Redemption II!

Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Home of the Gentry?
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Dieren Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here