Red Dead Redemption II: Rock Carving Locaties

Red Dead Redemption II heeft 10 Rock Carving locaties. De gravures maken deel uit van de Geology for Beginners Stranger Missie. Ze zijn ook nodig om het spel 100% te voltooien en om een ​​Collectible Strand te voltooien voor de Collector’s Item trofee.

Geen van hen is te missen. Je kunt ze na het verhaal nog steeds doen en ze kunnen in willekeurige volgorde worden verzameld.

Zoals de naam doet vermoeden, zijn het afbeeldingen in steen gehouwen. De onderstaande gids leidt je door de missie en laat je alle rotstekeningen zien.

Rotstekeningen kaart

Deze kaart toont de locaties van alle rotstekeningen. U kunt op de kaart klikken om deze te vergroten.

De Rock Carvings-missie “Geology for Beginners” starten

Het vinden van de 10 rotstekeningen maakt eigenlijk deel uit van een vreemdelingenmissie genaamd “Geology for Beginners”. Het begint bij een hut ten noordwesten van Strawberry. Er is een man op de veranda, praat met hem (hij wordt gemarkeerd als je nadert). De startlocatie van de zoektocht wordt hieronder weergegeven:

Hij zal je vertellen over de rotstekeningen en je zou hem de coördinaten van elk daarvan moeten mailen. We verzamelen alle 10 eerst en mailen de info naar het postkantoor. 2 dagen nadat we alle coördinaten hebben verzonden, krijgen we een uitnodiging terug naar de hut van de gever.

Rotstekening #1

De eerste gravure bevindt zich aan het einde van de weg op Mount Hagen (Grizzlies West-regio). Net als de andere verzamelobjecten van dit type, is het snijwerk in de berghelling gescherpt.

Rotstekening #2

De volgende is de Whinyard Straight. Het snijwerk kijkt uit op de rivier.

Rotstekening #3

Loop in het westen van Cumberland naar de rand van de berg en kijk uit voor een kleine bergpas die naar beneden leidt. Je kunt ook van bovenaf naar het snijwerk vallen, maar je hebt volledige gezondheid nodig om die val te overleven.

Rotstekening #4

Dit is waarschijnlijk de lastigste om te vinden. Bij Bacchus Station moet je de bergen benaderen vanuit het zuiden (zuidelijke kant van de rivier). Ga naar de top van de berg en vind een doorgang die naar beneden leidt tussen de bomen. Het snijwerk is behoorlijk hoog op de berg, dichtbij de top (met uitzicht op de rivier).

Rotstekening #5

De volgende van deze verzamelobjecten is ten zuiden van Moonstone Pond. Op het plateau staat een rots met een piramide erin.

Rotstekening #6

Bij Roanoke kijkt dit verzamelbare snijwerk naar de weg. Je kunt het zien terwijl je op de weg staat.

Rotstekening #7

Aan de oostkant van de Elysian Pool zie je een enorme rotstekening langs de weg.

Rotstekening #8

Bij de top van een berg (lijkt meer op 2 stenen muren boven elkaar). Dit is ten noordwesten van Flatneck Station.

Rotstekening #9

Loop naar de uiterste rand van de berg en je ziet een pad dat naar beneden leidt naar een gigantisch skelet. Cirkel om de hoek naar de afgrond – het snijwerk kijkt uit op de vallei onder de berg.

Rotstekening #10

De laatste verzamelobjecten van de rotstekeningen zijn te vinden bij het Owanjila-meer.

Mail de 10 coördinaten bij het postkantoor

Ga naar een postkantoor. Als je de bovenstaande volgorde hebt gevolgd, is Strawberry het dichtst. Praat met de griffier en druk op rechts op je Dpad om de coördinaten naar Francis Sinclair te mailen.

Controleer Mail na 2 dagen voor uitnodigen

Laat de tijd 2 dagen verstrijken. Je kunt de stad verlaten en een kamp opzetten vanuit je itemwiel. Slaap twee keer, wacht dan een paar minuten (realtime) en slaap weer twee keer achter elkaar. Ga terug naar het postkantoor en controleer uw post. Er zou een item “Uitnodiging van Francis Sinclair” moeten zijn, samen met enkele questbeloningen. Francis nodigt je uit terug naar zijn hut waar de zoektocht begon.

Keer terug naar Francis Sinclair

Je laatste taak is om terug te gaan naar waar de zoektocht begon. Na het accepteren van de uitnodiging en een paar uur wachten, wordt Francis op de kaart gemarkeerd met een wit pictogram. Mogelijk moet u weer in het kamp slapen om het pictogram te laten verschijnen.

Ga het huis binnen – je zult zien dat Francis Sinclair al een jaar dood is in je tijdlijn. Maar zijn vrouw houdt een baby vast met dezelfde moedervlek als Francis.

Aan de muur kunnen we kort zijn documenten zien. In het midden zie je mensen uit portalen komen en springen tussen verleden, heden en toekomst.

Dus wat gebeurde er? Francis Sinclair is een tijdreiziger. De rotstekeningen hebben futuristische wolkenkrabbers en steden laten zien, evenals oude monolieten. Iemand uit de toekomst heeft ze achtergelaten. Dus waarom wilde Francis in de eerste plaats de graveercoördinaten van ons? Hij moet geweten hebben dat er ergens tussen de gravures een portaal is, het waren maar markeringen. Hij kwam op de een of andere manier in onze tijdlijn waar hij al meer dan een jaar dood was, en wilde het portaal vinden om terug te gaan naar zijn eigen tijdlijn.

Zorg ervoor dat je na het filmpje het huis weer binnenkomt en pak het misbare “Old Brass Compass” van de tafel, dat je in een Talisman kunt maken. Als je hem nu niet vastpakt, wordt de hut later gesloten en kun je hem niet meer pakken.

Helemaal klaar! Hiermee is een “verzamelblok” voor de trofee “Collector’s Item” voltooid en wordt 1% toegevoegd aan je totale voltooiing van het spel. Alleen het vinden van de 10 steengravures is niet genoeg, je moet de missie voltooien om het te laten tellen.

Red Dead Redemption II Collectible Guide
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Dinosaur Bones Locaties
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Banking, the Old American Art

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here