Red Dead Redemption II: Revenge is a Dish Best Eaten

Revenge is a Dish Best Eaten is de 56e hoofdverhaalmissie in Red Dead Redemption II. Deze walkthrough zal je door alle doelstellingen van Revenge is a Dish Best Eaten Main Quest leiden, inclusief alle gouden medailles voor 100% voltooiing.

Revenge is a Dish Best Eaten wordt ontgrendeld na het voltooien van Country Pursuits.

Quest Gever: Dutch
Hoofdstuk: 4
Regio: Lemoyne

Vereisten voor gouden medailles:

  • Doorzoek elke kamer in het landhuis van Bronte
  • Breng Bronte binnen 1 minuut en 30 seconden naar de skiff
  • Maak 20 headshots
  • Voltooi de missie zonder gezondheidsitems te nemen

Startlocatie: Lagras, Lemoyne

Praat met Dutch

Ontmoet Dutch bij Thomas’s dock, en je gaat automatisch over in een film met al je zware slagmensen: Dutch, John Marston, Bill Williamson, Lenny en jij. Thomas zal je naar de oevers van het landhuis van Bronte roeien en arriveren als de zon ondergaat.

  • GOUDEN MEDAILLE: Voltooi de missie zonder gezondheidsitems te nemen

Volg Dutch de heuvel op naar de muren en klim er dan met alle anderen overheen.

Dutch zal de groep weer opsplitsen in teams, waardoor je met John weggaat. Volg hem verder de compound in en blijf laag om niet gezien te worden. John zal een paar bewakers in de verte zien praten, en je kunt kiezen of jij of hij zal aanvallen. Het is een goede gelegenheid om twee snelle headshots te maken in Dead Eye.

  • GOUDEN MEDAILLE: maak 20 headshots
  • GOUDEN MEDAILLE: Doorzoek elke kamer in het landhuis van Bronte

Ga voorzichtig omhoog en blijf waar mogelijk op een stevige hoes. Let op bewakers op het balkon die meestal een goede hoek hebben om je te raken, zelfs als je je verstopt, dus probeer ze eerst uit te schakelen en met Dead Eye om een ​​goed hoofdschot te krijgen.

Als de bewakers buiten dood zijn, roept Nederlanders iedereen op om naar het huis te gaan. Sluit je bij hem aan bij de deur, en hij zal je een shotgun gooien om het slot op de voordeur te vernietigen.

Nadat je dat hebt gedaan, trap je het in om toegang te krijgen. Er zullen twee handlangers op je wachten in de gang recht voor je. Gebruik Dead Eye opnieuw om ze uit te schakelen met headshots.

Ga naar de zijkamers en ruim alles daar op voordat je verder gaat.

Zodra je alle handlangers op de eerste verdieping hebt afgehandeld, krijg je de opdracht om naar boven te zoeken en verschijnen er drie zoekzones op de kaart. Zorg ervoor dat je de twee kamers links en rechts doorzoekt voordat je het middelste gebied opent, om aan de vereiste gouden medaille te voldoen.

Als je eenmaal de middelste kamer hebt doorzocht, kom je Bronte tegen. John zal hem met een pistool slaan om hem knock-out te slaan, zodat jij hem zo snel mogelijk terug naar de skiff moet dragen.

GOUDEN MEDAILLE: Breng Bronte binnen 1 minuut en 30 seconden naar de skiff

Ga terug de trap af en ga terug naar de boot. Blijf in beweging en laat je bende eventuele shooters opruimen, tenzij je nog steeds headshots nodig hebt om je totaal te voltooien, gebruik in dat geval Dead Eye zodat je niet te veel van je tijdslimiet opeet.

Bereik de boot, bekijk een film en je missie is voltooid. Arrivederci, signor Bronte

Hiermee is Revenge een Dish Best Eaten hoofdmissie in Red Dead Redemption II voltooid.
Nu begint de volgende quest Banking, de Old American Art.

Red Dead Redemption II – Alle Verhaal Missies
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Hunting Request Locaties
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Treasure Map Locaties & Oplossingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here