Red Dead Redemption II: Red Dead Redemption

Red Dead Redemption is de 87e hoofdverhaalmissie in Red Dead Redemption II. Deze walkthrough zal je door alle doelstellingen van Red Dead Redemption Main Quest leiden, inclusief alle gouden medailles voor 100% voltooiing.

Red Dead Redemption begint automatisch na het voltooien van Our Best Selves.

Quest Gever: nvt
Hoofdstuk: 6
Regio: New Hanover

Vereisten voor gouden medailles:

  • Maak 7 headshots terwijl je Sadie afdekt vanaf de vuurtoren
  • Nadat Sadie is gevangengenomen, bereik je Abigail en Sadie binnen 1 minuut
  • Voltooi met een nauwkeurigheid van minimaal 70%
  • Voltooi de missie zonder gezondheidsitems te nemen

Startlocatie: Roanoke Ridge, New Hanover

Deze missie begint onmiddellijk na het voltooien van Our Best Selves.

Red Abigail

  • GOUDEN MEDAILLE: Voltooi de missie zonder gezondheidsitems te nemen
  • GOUDEN MEDAILLE: compleet met een nauwkeurigheid van minimaal 70%

Als je het kamp binnenrijdt, ontdek je dat Abigail is ontvoerd door de Pinkertons en haar naar Van Horn heeft gebracht, waar ze op een boot zal worden gezet om voor moord te worden berecht. Arthur wil haar redden, maar Micah overtuigt Dutch ervan dat ze haar achter moeten laten. Het lijkt erop dat jij en Sadie Adler alleen tegen de wereld zijn.

Volg Sadie naar de stad en praat onderweg met Nederlanders over de situatie. Grijp deze kans om uw handwapens te kiezen. Helaas heb je tijdens het eerste deel van deze missie geen toegang tot je zadelinventaris.

Wanneer je de stad bereikt, zal je afstappen en Sadie zal je een geweer geven om haar te beschermen vanaf de nabijgelegen vuurtoren.

Ren het stenen pad af en beklim de ladder die naar de loopbrug leidt.

Ga door de deur aan de voet van de vuurtoren en beklim de trap naar binnen helemaal naar de top waar je een geweldig uitkijkpunt hebt om te snipen. Een filmische film laat je zien hoe je het gebied scant met je telescoop en ziet hoe Milton Abigail een gebouw aan de andere kant van de haven binnen sleept.

Vervolgens zul je Sadie zien en haar volgen terwijl ze rent. Wanneer u de controle over het zicht terugkrijgt, bereid u dan voor om snel veel mensen te fotograferen.

  • GOUDEN MEDAILLE: Maak 7 headshots terwijl je Sadie afdekt vanaf de vuurtoren

Om snel headshots te krijgen, moet je Dead Eye waarschijnlijk royaal gebruiken, omdat je Sadie tegelijkertijd moet beschermen, moet voorkomen dat ze je doelen doodt voordat je dat doet, en headshots op alle doelen moet krijgen. Er zijn twee Pinkertons om de hoek van Sadie’s startpositie. Headshot ze allebei. Nog vijf te gaan.

Een ander zal op straat verschijnen.

Nog twee aan de rand van de haven.

Er zijn nog twee sluipschutters op balkons van gebouwen die uitkijken over de haven.

En nog twee in de straat naast de haven. Je zou nu al je 7 headshots moeten hebben, en als je dat doet, kun je overschakelen naar center mass shots om Dead Eye te behouden en je nauwkeurigheid hoog te houden.

Er zal nu één Pinkerton op de promenade staan ​​en één op het overdekte balkon boven hem.

Verderop op de promenade zal een ander paar pinkertons omhoog bewegen naast het kleine pakhuis naast het doelgebouw.

Sadie zal nu een recht schot in het gebouw hebben, maar ze wordt onmiddellijk binnen in een hinderlaag gelokt.

  • GOUDEN MEDAILLE: Nadat Sadie is gevangengenomen, bereik je Abigail en Sadie binnen 1 minuut

Sla de film over en ga aan de slag! Gelukkig begin je op straat, zodat je niet vanaf de vuurtoren naar beneden hoeft te klimmen, maar er zullen veel jongens op straat zijn om je af te remmen. Met slechts een minuut heb je geen tijd over. Begin gewoon met rennen en negeer alle Pinkertons, tenzij ze je direct in de weg staan.

Ren de promenade af naar het gebouw en trap de deur naar beneden.

Binnenin ga je meteen Dead Eye binnen.

De Pinkertons zullen snel reageren en hun wapens pakken, maar degene aan de linkerkant is sneller. Dood eerst de Pinkerton aan de linkerkant, en dan die aan de rechterkant.

Terwijl je naar binnen gaat om Abigail en Sadie te bevrijden, zal meneer Milton de sprong op je maken en een tijdje monoloog houden, om te onthullen wie de echte verrader in je kamp was.

Houd hem een ​​tijdje aan het praten en uiteindelijk zal Arthur zijn zet doen. Ram op de cirkel om met Milton te worstelen en probeer de rollen om te draaien, maar je bent gewoon te zwak.

Gelukkig kan Abigail gratis worden en u redden.

Ren naar buiten naar de paarden terwijl je Abigail en Sadie dekking geeft vanaf de bereden Pinkertons.

Als Sadie eenmaal is opgestegen, klim je achter haar zodat je je retraite kunt dekken.

Groepen Pinkertons te paard zullen aan weerszijden van je spawnen. Gebruik ze met Dead Eye om je nauwkeurigheid hoog te houden.

Wanneer je uiteindelijk in veiligheid bent, zal Arthur afstappen en Abigail op de hoogte brengen van wat er met John is gebeurd. Hij zal dan Sadie met Abigail op haar paard sturen, en Arthur achterlaten om Dutch op zijn paard te volgen. Hij moet Dutch vertellen wat Milton hem heeft verteld, voordat het te laat is.

Weer alleen, verander je in een dromerige filmische modus terwijl je rijdt, verloren in herinneringen aan je leven.

Aan het einde van de reeks ben je terug bij de overblijfselen van het kamp op Roanoke Ridge. Arthur confronteert Micah met zijn verraad en vertelt Dutch wat agent Milton zei.

Plots zit je in een gewapende impasse, en de situatie wordt snel gecompliceerd naarmate de verdenkingen en spanningen toenemen.

De kanten worden gekozen en plotseling verschijnt de line-up van Red Dead Redemption.

Voordat de impasse kan worden opgelost, crasht Pinkertons de partij, waardoor een tijdelijke wapenstilstand wordt afgedwongen.

Blijf Dead Eye gebruiken om uw nauwkeurigheid hoog te houden. Dit is een lange missie, en elk schot telt.

Micah en Dutch zullen je in de steek laten terwijl je onvrijwillig dekking biedt voor hun ontsnapping. Naarmate er meer Pinkertons arriveren, zal John je voorstellen de grotten in te vluchten. Omdat de nummers snel tegen u opstapelen, is dit de enige veilige keuze. Volg John naar de ontsnappingsroute aan de achterkant.

Volg John verschillende ladders en hellingen op tot je aan de oppervlakte komt.

Buiten fluiten jij en John voor je paarden. Blijf je achtervolgers voor door je paard aan te sporen en John op de voet door het bos te volgen. Pinkertons zullen om je heen verschijnen, maar blijf gewoon rennen.

Bij een wegversperring zal John van richting veranderen en een zijweg inslaan. Houd hem bij, zodat je niet in een tangaanval terechtkomt. Uiteindelijk zul je gedwongen worden om te voet te vechten, met Pinkertons overal om je heen op de bergkam. Dead Eye verricht hier wonderen voordat ze dekking kunnen vinden.

Wanneer ze zijn uitgeschakeld, heb je de keuze om John te helpen in veiligheid te komen of terug te keren voor het geld, waardoor je respectievelijk je eer verhoogt of verlaagt. John helpen is niet alleen thematischer, maar het vertegenwoordigt het gemakkelijkere pad en wordt daarom aanbevolen.

Volg John het pad op naar hoger gelegen grond. Je kunt de onderstaande foto’s negeren, dat is gewoon de Nederlandse groep die in de knoop raakt met de Pinkertons, wat een handige afleiding vormt.

Halverwege het pad zal John aangeven dat je naar een reeks kliffen moet klimmen. Op dit punt begint geweervuur ​​langs je heen te schieten en je aan te moedigen John te volgen.

Als John zegt om dekking te zoeken, zoek dan een steen om je achter te verschuilen en schiet terug op je achtervolging.

Schiet op alle doelen die je kunt zien totdat John zegt dat je moet beginnen. Na dit punt speelt een filmische film die de laatste ontmoeting opzet. Arthur stuurt John vooruit om bij zijn vrouw en kind te zijn, terwijl hij achter zal blijven om zijn ontsnapping te dekken. Als je weer controle hebt, ga dan dekking zoeken en bereid je voor op veel vijanden.

Pinkertons bevinden zich op een heuvelrug tegenover je, en af ​​en toe zullen sommigen je positie opladen. Denk eraan om uw nauwkeurigheid hoog te houden. Elke keer dat je Pinkertons van dichtbij hebt, verschuif je onmiddellijk je focus naar hen en schakel ze uit met Dead Eye om de schade die ze je kunnen toebrengen te beperken.

Na verschillende Pinkertons te hebben gedood, zal Micah je van achteren aanvallen als de laffe slang die hij is, en je tegen de grond worstelen.

Nadat je van de zijkant van de klif bent gevallen, sta je op en krijg je een vuistgevecht met Micah. Hij zal je onmiddellijk proberen vast te pakken. Breek los en blijf op je hoede.

Je kunt Micah beter niet direct aanvallen, maar in plaats daarvan wachten tot je een van zijn stoten blokkeert, en dan terug slaan terwijl hij uit balans is. Als je hem echter probeert te combineren, mis je waarschijnlijk en verdien je een sukkel voor je problemen. Blokkeer gewoon en sla één keer terug voor de veiligheid.

Als je genoeg klappen hebt gekregen, begint Micah je tegen de muur te wurgen. Blijf hameren op je om te vechten voor het leven.

Het geeft veel voldoening als je loskomt.

Ga door met het bevechten van Micah met dezelfde strategie als hiervoor. Als Micah je op de grond krijgt, gebruik dan je om te blokkeren totdat je wordt gevraagd om te raken met je cirkel om vrij te komen.

Nadat je geprobeerd hebt om voor je wapen te gaan, wissel je een aantal gemene slagen heen en weer. Ten slotte zal Micah je beschimpen terwijl je naar je pistool kruipt door op kruisje te rammen.

Helaas is het niet zo. Dutch onderbreekt je gevecht en laat de kwestie onopgelost. Bekijk de laatste film om de missie te voltooien.

Hiermee is Red Dead Redemption belangrijkste missie in Red Dead Redemption II voltooid.
Nu begint de volgende quest The Wheel.

Red Dead Redemption II – Alle Verhaal Missies
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: An Honest Day’s Labors
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Alle Exotics Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here