Red Dead Redemption II: Our Best Selves

Our Best Selves is de 86e missie van het hoofdverhaal in Red Dead Redemption II. Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Our Best Selves Main Quest, inclusief alle gouden medailles voor 100% voltooiing.

Our Best Selves wordt ontgrendeld na het voltooien van My Last Boy.

Quest Gever: Dutch
Hoofdstuk: 6
Regio: New Hanover

Vereisten voor gouden medailles:

  • Maak een headshot in Dead Eye nadat je van Dutch’s Horse bent gesprongen
  • Klaar binnen 11 minuten
  • Vecht door de trein met een nauwkeurigheid van minimaal 80%
  • Voltooi de missie zonder gezondheidsitems te nemen

Startlocatie: Roanoke Ridge, New Hanover

Praat met Dutch

  • GOUDEN MEDAILLE: Voltooid binnen 11 minuten
  • GOUDEN MEDAILLE: Voltooi de missie zonder gezondheidsitems te nemen

Aangezien dit een getimede missie is, moet u alle filmpjes overslaan.

Mensen verlaten de bende, en Dutch is steeds wanhopiger om dingen bij elkaar te houden voor een laatste score. Dit keer is het een trein die de loonlijst van het Amerikaanse leger vervoert.

Volg Dutch terwijl hij het plan uitlegt en splitst je vervolgens af met John om het dynamiet uit de wagen te halen. Klim naar achteren en pak het dynamiet uit de kist wanneer daarom wordt gevraagd.

Keer terug naar je paard en volg John naar de anderen.

Als je Dutch ontmoet, volg hem dan naar het treinstation in Saint Denis en maak je klaar om de trein in te sluipen.

Behalve dat het lijkt alsof de trein andere plannen heeft. Stijg op en volg de trein.

Wanneer je de trein inhaalt en ernaast trekt, druk je op Vierkantje/Kruisje om naar de laadbak te springen.

  • GOUDEN MEDAILLE: Vecht door de trein met een nauwkeurigheid van ten minste 80%

Duw voorwaarts naar de voorkant van de trein en zorg ervoor dat u uw nauwkeurigheid hoog houdt. Schiet pas als u zeker bent van uw schot en blijf in dekking om uw gezondheid te beschermen.

Omdat de trein zo dichtbij is, moet je niet bang zijn om je geweer te gebruiken voor een onmiddellijke moord als je binnen handbereik komt. Als je van zeer dichtbij op R2 drukt, krijg je een unieke ‘one hit kill’-animatie, gebaseerd op het wapen dat je hebt uitgerust.

Voel je vrij om op de volgende flatbed Dead Eye te gebruiken om de situatie te versnellen en drie snelle kills te krijgen. Dan nog twee snelle directe kill-shots van melee-bereik. En dan weer drie Dead Eye-kills op de volgende flatbed.

Kijk uit voor de soldaat bovenop de volgende auto. Schakel hem uit en klim dan naar het dak van die auto. Wees klaar om onmiddellijk een andere soldaat neer te schieten die tegelijkertijd aan de andere kant van de auto klimt. Je hebt maar een fractie van een seconde om hem neer te schieten voordat hij jou neerschiet.

Spring naar de volgende auto, spring dan naar beneden naar de laadbak en kruip in dekking. Er zullen nog twee soldaten op deze auto zitten en een derde verschijnt op het dak van de auto verderop.

Beweeg snel om ze alle drie neer te halen en blijf naar voren duwen.

In de volgende twee auto’s zullen nog een paar soldaten recht door het midden van elke auto schieten, maar die regel werkt natuurlijk in beide richtingen, waardoor ze in ruil daarvoor gemakkelijke doelen voor je zijn. Je kunt een agressieve duw proberen, als je het leven hebt, of in dekking blijven en op het juiste moment wachten. Tijd is hier van essentieel belang, maar je kunt het je ook niet veroorloven om te “spuiten en bidden” terwijl je je nauwkeurigheid hoog houdt!

Onmiddellijke wapenmoorden zijn nog steeds nuttig als je ze kunt opladen terwijl ze herladen.

Op de volgende dieplader zullen twee soldaten zijn met een derde in de deuropening naar de volgende auto, dubbele zwaaiende pistolen. Gebruik Dead Eye om ze alle drie uit te schakelen.

Zodra de soldaat met twee pistolen naar beneden gaat, wordt het leuk.

Oeps.

Ren naar Dutch en spring op de rug van zijn paard als daarom gevraagd wordt.

Hij zal je naar de volgende laadbak brengen waar je weer op de trein kunt springen.

ohn zal de vurige koets gaan ontkoppelen terwijl jij bezig bent met het opzetten van een gatling gun.

Nadat hij aan de pin heeft getrokken om het rijtuig los te maken, wordt John plotseling neergeschoten en valt hij van de trein.

Je gaat meteen Dead Eye binnen om de sluipschutter te doden die John neerschoot. Ga voor een headshot.

  • GOUDEN MEDAILLE: Maak een headshot in Dead Eye nadat je van Dutch’s Horse bent gesprongen

Dutch zal teruggaan om John te controleren terwijl jij op de poort stapt om de trein te beschermen. Het is belangrijk om te weten dat de vereiste nauwkeurigheid van de gouden medaille van de missie alleen betrekking had op het vuurgevecht om de trein te beveiligen. Nu het onder uw controle staat en u het gatling-pistool gebruikt, hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken over de nauwkeurigheid. Loop vuur heen en weer over hun lijnen, en sla ze allemaal neer met roekeloze overgave. Let op je radar om vijanden in de gaten te houden die achter je aankomen, of van beide kanten. Sadie en Cleet zullen roepen waar vijanden vandaan komen terwijl je aan het schieten bent.

Uiteindelijk zal Cleet je vertellen om van het pistool af te komen en voor het geld te gaan. Ruim eventuele onmiddellijke bedreigingen op en begin vervolgens vooruit te rijden in de trein.

Het geld zou in de gepantserde koets voor je moeten liggen. Loop naar de muur van de auto en druk op R2 wanneer daarom wordt gevraagd.

Eenmaal geplant, kun je het aansteken en rennen of vanaf een veilige afstand schieten.

Het dynamiet blaast een manshoog gat in de auto, waardoor je binnenkomt. Ga naar binnen en je zult veel contant geld vinden. Wanneer de film eindigt, spring je van de trein naar veiligheid.

Na het einde van de film begint u automatisch aan de volgende missie. Doe je gordel om, het wordt ruw.

Hiermee is de hoofdmissie Our Best Selves in Red Dead Redemption II voltooid.
Nu begint de volgende zoektocht Red Dead Redemption.

Red Dead Redemption II – Alle Verhaal Missies
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Of Men and Angels
Volgend artikelRed Dead Redemption II: That’s Murfee Country

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here