Red Dead Redemption II: My Last Boy

My Last Boy is de 85e missie van het hoofdverhaal in Red Dead Redemption II. Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van My Last Boy Main Quest, inclusief alle gouden medailles voor 100% voltooiing.

My Last Boy wordt ontgrendeld na het voltooien van The Bridge to Nowhere en The King’s Son.

Quest Gever: Dutch
Hoofdstuk: 6
Regio: New Hanover

Vereisten voor gouden medailles:

  • Bewaar Paytah
  • Maak 30 headshots
  • Voltooi met een nauwkeurigheid van minimaal 80%
  • Voltooi de missie zonder gezondheidsitems te nemen

Startlocatie: Roanoke Ridge, New Hanover

Praat met Dutch

Eagle Flies rijdt het kamp binnen, op zoek naar Dutch om hen te helpen de strijd aan te gaan naar de olievelden. Rains Fall probeert ze te stoppen, maar zijn zoon zal niet worden beïnvloed. Arthur zegt dat hij zal proberen te helpen en de kracht van het kamp met zich meebrengt. Dutch komt ook en werpt ondertussen een nauwelijks verhulde twijfel bij Arthur.

  • GOUDEN MEDAILLE: Voltooi de missie zonder gezondheidsitems te nemen

Volg Dutch en leer dat de aanval van Eagle Flies op de olievelden deel uitmaakte van het plan van Dutch. Er is veel teruggeklets onder de bende, verdere tekenen van de breuken in de groep. Ze bereiken de fabriek en zien dat de hele plaats in vlammen opgaat en de mannen van Eagle Flies zijn afgeslacht. Dutch splitst zich op van Arthur om een ​​afleiding te creëren, terwijl Arthur Eagle Flies probeert te redden voordat het te laat is.

  • GOUDEN MEDAILLE: compleet met een nauwkeurigheid van minimaal 80%
  • GOUDEN MEDAILLE: Verkrijg 30 headshots

Rijd de heuvel af richting het kamp. Vanwege het extreme aantal headshots dat je tijdens deze missie moet verzamelen, moet je meteen beginnen en geen kansen laten liggen. Maak zoveel mogelijk gebruik van Dead Eye en zorg ervoor dat uw nauwkeurigheid hoog blijft.

Als je de bodem bereikt, zoek dan dekking en ga dan snel en efficiënt door met het doden van alles met een hoofd in het gebied, te beginnen met eventuele sluipschutters in de toren. Er zijn meestal minstens drie.

Blijf je eigen bendeleden voor, zodat je eerst de kans krijgt om moorden te plegen voordat ze de kudde gaan uitdunnen.

Als je alle soldaten in het gebied hebt uitgeschakeld, duw je naar voren over de brug.

Net als je de brug oversteekt, kijk je naar een deur die aan de rechterkant opengaat en twee vechtende mannen komen op het platform uit. Stel je snel op en dood de soldaat om Eagle Flies te redden.

De mannen van Eagle Flies zitten in de problemen, en er zijn nog overal soldaten. Kruip in dekking en schakel de soldaten op de loopbrug boven je uit, evenals nog een paar op de grond, ongeveer acht in totaal. Ga vooruit naar de fabriek en maak zoveel mogelijk headshots uit dekking.

Ga in het volgende gedeelte naar de treinrails in het noorden, van kaft naar kaft als het veilig wordt. Pas op voor sluipschutters op het dak van het onafgemaakte huis aan de westkant van het kamp. Als je genoeg soldaten in het kamp hebt uitgeschakeld, gaat de trein open om versterkingen en een gatling-geweer los te maken om zwaar vuur af te leggen. Zoek onmiddellijk dekking!

Als het veilig is, schakel je de schutter uit met een hoofdschot van je sluipschuttersgeweer en begin je de nieuwe soldaten te elimineren.

Ga door de trein naar de andere kant van de sporen. Zodra je dat doet, kijk je naar links om Paytah te zien worstelen met een soldaat bij een treinwagon. Handel snel om zijn leven te redden.

  • GOUDEN MEDAILLE: bespaar Paytah

Blijf naar het noorden duwen, totdat je ruiters ziet die de heuvel af naar het noorden komen. Als je nog steeds Dead Eye over hebt, is dit een perfecte gelegenheid om de kansen gelijk te trekken met je sluipschuttersgeweer.

Als je de hoek van de fabriek omloopt, sluit je je aan bij Dutch en de anderen. Duw naar het oosten en help ze het gebied te beveiligen. Blijf headshots maken zolang je kunt.

Als alle soldaten zijn gedood, ontmoet je Dutch om het interieur van de fabriek te verkennen en het echte doel van het plan van Dutch te ontdekken.

Volg hem naar kantoor en help hem zoeken. Uiteindelijk ontdekt hij de staatsobligaties in de balie. Volg hem terug naar de eerste verdieping.

Als je de trap afdaalt, hoor je soldaten aankomen en positie innemen. Jij en Dutch zullen je een weg uit het gebouw moeten vechten. Ga door met het maken van headshots, want dit is je laatste kans voor deze missie.

Ga vooruit naar het oostelijke uiteinde van de fabriek, terwijl je Dutch volgt. Als je de uitgang bereikt, laat Dutch je achter om overspoeld te worden met soldaten.

Eagle Flies zal je redden, maar wordt voor zijn moeite door Colonel Favors neergeschoten. Je gaat onmiddellijk naar Dead Eye. Schiet Gunsten voordat hij jou neerschiet.

Zet Adelaarsvliegen op je paard en breng hem terug naar het reservaat. Hij is ernstig gewond en slaagt er tijdens het rijden amper een paar zinnen in. Arthur probeert zijn excuses aan te bieden voor alle problemen die Dutch hen heeft aangedaan, voor wat het waard is.

Bekijk de laatste film om de missie te voltooien.

Hiermee is de hoofdmissie van My Last Boy in Red Dead Redemption II voltooid.
Nu begint de volgende zoektocht Our Best Selves.

Red Dead Redemption II – Alle Verhaal Missies
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Gold Medals Guide
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Bare Knuckles Friendships

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here