Red Dead Redemption II: Legendary Fish Locaties

Red Dead Redemption II heeft 14 legendarische vislocaties. Het vinden van alle legendarische vissen in Red Dead Redemption II is nodig voor A Fisher of Fish Stranger Missie en ze tellen als een verzamelobject voor 100% voltooiing. Ze zijn ook nodig om het Fish Compendium onder het Voortgangsmenu te voltooien. Alleen de eerste 13 legendarische vissen zijn voor 100% nodig.

Legendarische vissen zijn grotere en zwaardere versies van de normale vissen en zijn moeilijker te vangen. Onderweg ontgrendel je automatisch de trofee “It was THIS Big!” voor het vangen van een vis van 7,3 kg (16 lbs).

Eerst moet je de Stranger Mission “A Fisher of Fish”, gegeven door Jeremy Gill, accepteren. Je moet de vis via het postkantoor naar hem opsturen. Grotere vissen moeten op de rug van uw paard worden gelegd en teruggebracht naar het postkantoor. Kleinere vissen gaan automatisch in uw tas. Mocht je een grote vis van je paard verliezen (of doodgaan na het vangen) dan kun je de vis gewoon weer vangen. Jeremy Gill geeft je een kaart met 13 vislocaties, maar deze is niet erg nauwkeurig, dus we zullen ze in meer detail bespreken op de in-game map. De start van de missie wordt weergegeven in de onderstaande afbeelding (het witte vraagteken-symbool):

Legendarische viskaart

Hoe legendarische vissen te vangen

Je moet eerst speciaal kunstaas krijgen van de aaswinkel in de Bayou, in het oosten van de kaart (afbeelding van de locatie hieronder of zie Hoe je visaas en kunstaas kunt krijgen).

Koop deze 3 pluggen:

  • Speciale Lake Lure – $20,00
  • Speciaal rivierlokmiddel – $20,00
  • Speciaal moeraslokmiddel – $20,00

De Special Lures zijn nodig om legendarische vissen aan de haak te slaan! Het werkt niet met je standaard kunstaas. Aas is niet nodig, alleen het speciale kunstaas. Legendarische vissen worden niet aangetrokken door aas.

Ga nu naar de visstekken hieronder en rust de hengel uit vanuit het itemmenu ( om het wapenwiel te openen,  om naar itemwiel te schakelen, selecteer hengel rechtsonder) en druk dan nogmaals op om het juiste aas voor het water te selecteren type, onderaan het wiel. Selecteer geen aas. Het juiste aas wordt aangegeven in de locatiegids. Elk van de 3 speciale soorten kunstaas zal echter voor elke vis werken, het gebruik van het juiste kunstaas helpt alleen maar om sneller een hapje te krijgen, je kunt hiermee proberen als je wilt.

Leg het aas in het water op een legendarische visplek. Zorg ervoor dat het op een plek is waar je vissen onder water kunt zien (je kunt kleine “golven” zien waar ze zwemmen). Haal het aas heel langzaam binnen door de rechter joystick met de klok mee te draaien. Het kan even duren voordat je een hapje krijgt. Als je niet een hapje te krijgen, drukt u op  (eenmalig) te vissen aan te trekken. Door te vaak op te drukken jaag je de vis weg, gebruik dit alleen als u binnen een minuut geen hap heeft. Als er niets bijt, werp dan een nieuw aas op een iets andere plek.

Houd er ten slotte rekening mee dat grote vissen op de rug van je paard moeten worden gelegd en naar het postkantoor moeten worden gebracht om ze naar de gever van de zoektocht te sturen (haal de vis van je paard en breng hem naar de postmeester, druk om hem te mailen). Kleine vissen gaan direct in uw tas, maar moeten nog per post worden verzonden.

Legendarische vislocaties

We verzamelen ze van noord naar zuid in de volgorde waarin ze het dichtst bij elkaar zijn.

#1 – Legendary Steelhead Trout
Lure: Special River Lure

#2 – Legendary Perch
Lure: Special Lake Lure

#3 – Legendary Muskie
Lure: Special River Lure

#4 – Legendary Longnose Gar
Lure: Special Swamp Lure

#5 – Legendary Bullhead Catfish
Lure: Special River Lure

#6 – Legendary Lake Sturgeon
Lure: Special River Lure

#7 – Legendary Bluegill
Lure: Special Lake Lure

#8 – Legendary Chain Pickerel
Lure: Special River Lure

#9 – Legendary Sockeye Salmon
Lure: Special Lake Lure

#10 – Legendary Smallmouth Bass
Lure: Special Lake Lure

#11 – Legendary Rock Bass
Lure: Special Lake Lure

#12 – Legendary Redfin Pickerel
Lure: Special Lake Lure

#13 – Legendary Largemouth Bass
Lure: Special River Lure

#14 – Legendary Catfish

De laatste meerval is pas beschikbaar nadat hij de andere 13 heeft gevangen en teruggestuurd naar Jeremy Gill. Vervolgens stuurt Jeremy je na 1-2 dagen een uitnodiging per post. Je kunt het bij het postkantoor krijgen, de Satchel openen door te drukken  en het vinden onder documenten, uitnodigingen. Lees de uitnodiging, hij wil dat je hem ontmoet in een hut en gaat dan met je mee naar Rio Bravo in New Austin om de legendarische meerval te vangen. De legendarische meerval is NIET vereist voor 100% voltooiing.

Hiermee is de missie A Fisher of Fish Stranger voltooid en wordt de legendarische vis afgevinkt in je Collectibles logboek van het voortgangsmenu.

Red Dead Redemption II Collectible Guide
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II Wiki Guide
Volgend artikelRed Dead Redemption II: 100% Guide & Checklist

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here