Red Dead Redemption II: Legendary Animals Locaties

Red Dead Redemption II heeft 16 legendarische dierenlocaties. Het vinden en doden van 5 legendarische dieren is vereist voor 100% voltooiing. Ze zijn ook nodig om alle dieren in het compendium te voltooien, maar ze zijn NIET verplicht om de trofeeën en prestaties “Skin Deep” en “Zoologist” te verdienen (bestudeer en vil elk type dier). Dit komt omdat de dieren mogelijk kunnen worden gemist als ze doodgaan, maar je bent vergeten ze te villen, zodat ze voor de trofeeën niet nodig zijn. Als een legendarisch dier is gedood (zelfs door een willekeurige NPC of roofdier), zal het uit het spel verdwijnen en nooit meer respawnen.

The Legendary Animals zijn speciale versies die Legendary Pelts laten vallen. Deze pelzen zijn uniek en kunnen bij Trappers worden verwerkt tot speciale kledingstukken. Als je de legendarische vacht verliest, wordt deze automatisch naar de valstrik getransporteerd, dus je kunt de beloning niet missen.

Het villen van een legendarisch dier volbrengt automatisch de “studie” vereiste voor het compendium. En ongeacht hoe je ze vermoordt, ze laten altijd de legendarische pelt vallen. Je kunt ze dus gemakkelijk vol pompen met shotgun slakken in Dead Eye-modus zonder dat dit de huidkwaliteit aantast.

In hoofdstuk 2 neemt Hosea je mee op jacht naar een legendarische beer. Later in de missie krijg je de keuze om je terug te trekken of erop te blijven jagen. Als u zich terugtrekt, kunt u later nog steeds terugkeren om het te vinden. Hosea geeft je ook de Legendary Animals-kaart, maar deze is onvolledig en niet erg nauwkeurig. We zullen ze doornemen op de kaart in het spel.

Legendarische dierenkaart

Dit is de kaart die Hosea je in hoofdstuk 2 heeft gegeven. Je kunt hem vinden in de Satchel () onder Documenten> Kaarten> Legendarische dierenkaart.

Hoe legendarische dieren te vinden

Rijd naar de locaties die op de onderstaande kaarten worden weergegeven. Als je dichtbij genoeg komt, verschijnt er een legendarisch dierenpictogram op de kaart. Ze zien eruit als tekeningen van het dier, maar met een “kroon” pictogram boven hun hoofd. De kroon betekent dat het legendarisch is. Bij het betreden van het gebied moet het je de volgende aanwijzing in de linkerbovenhoek laten zien, anders zal het legendarische dier niet spawnen:

‘Je bent het Legendarische Dierengebied binnengegaan. Jaag op dit legendarische dier door aanwijzingen te vinden en te inspecteren ”. Het moet je deze aanwijzing laten zien, dit is super belangrijk! Anders verspil je gewoon je tijd. Als deze aanwijzing niet in de linkerbovenhoek wordt weergegeven, maak dan een camping via je itemwiel, slaap, rijd weg en keer terug naar het dierensymbool totdat het je deze notitie laat zien. Als er iets staat over het ’te druk zijn’ in het gebied, doe dan precies hetzelfde (slapen in het kamp, ​​wegrijden en terugkeren). Dit maakt meestal duidelijk welke activiteit het dier blokkeert om te paaien.

Nu moet je op Playstation L3 Button+ drukken en gele aanwijzingen in het gebied zoeken. Deze bevinden zich op willekeurige locaties binnen de spawn-straal van de dieren, dus het kan zijn dat je een beetje door het gebied moet dwalen.

Er zijn meestal 3 sets gele aanwijzingen om te onderzoeken en vervolgens een pad om naar het dier te volgen. Gebruik Deadeye en markeer het met en schiet er een volledige clip op leeg.

Legendarische dierenlocaties

#1 – Legendary Bharati Grizzly Bear

#2 – Legendary Moose

#3 – Legendary Beaver

#4 – Legendary Boar

#5 – Legendary Alligator

#6 – Legendary Fox

#7 – Legendary Coyote

#8 – Legendary Big Horn Ram

#9 – Legendary Elk

#10 – Legendary Wolf

#11 – Legendary White Bison

#12 – Legendary Buck

#13 – Legendary Tatanka Bison

#14 – Legendary Pronghorn

#15 – Legendary Cougar

#16 – Legendary Panther “Giaguaro”

Spawnt pas nadat je 9 Master Hunter Challenges hebt voltooid (Pauzemenu – Voortgang – Uitdagingen). Het spawnt vervolgens in het gebied “Bolder Blade” ten zuiden van Rhodos.

Dat zijn alle legendarische dieren in Red Dead Redemption II.

Red Dead Redemption II Collectible Guide
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Trying Again
Volgend artikelRed Dead Redemption II: The Fine Art of Conversation

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here