Red Dead Redemption II: Just a Social Call

Just a Social Call is de 74e missie van het hoofdverhaal in Red Dead Redemption II. Deze walkthrough zal je door alle doelstellingen van Just a Social Call Main Quest leiden, inclusief alle gouden medailles voor 100% voltooiing.

Just a Social Call wordt ontgrendeld na het voltooien van Icarus and Friends en That’s Murfee Country.

Quest Gever: Micah
Hoofdstuk: 6
Regio: New Hanover

Vereisten voor gouden medailles:

  • Headshot 3 bereden vijanden
  • Na het doden van Cornwall, bereik je de paarden binnen 2 minuten en 45 seconden
  • Voltooi de missie zonder gezondheidsitems te nemen

Startlocatie: Annesburg, New Hanover

Praat met Micah

Bij een ontmoeting met Micah en Dutch in Annesburg, leer je over het gekke plan van Dutch om een ​​deal te sluiten met Cornwall om iedereen te laten gaan.

Het trieste is dat het pas het op een na gekste plan zal zijn waarover je vandaag hoort. Volg Dutch en Micah naar de haven, en verschuil je achter de aangegeven kratten.

  • GOUDEN MEDAILLE: Voltooi de missie zonder gezondheidsitems te nemen
  • GOUDEN MEDAILLE: Na het doden van Cornwall, bereik je de paarden binnen 2 minuten en 45 seconden

Belangrijk : lees de volgende paragraaf in zijn geheel voordat je verder gaat.
Vanaf dit punt tot je bij de paarden komt, is het zaak om in beweging te blijven en onderweg vijanden te doden. Je hebt een zeer kleine foutmarge om deze sectie in slechts 2:45 te voltooien, maar het is mogelijk zolang je niet wordt opgehangen in vuurgevechten en weet waar je heen gaat. Hoewel je geen genezende items kunt gebruiken voor de vereiste gouden medaille, is paradoxaal genoeg de beste manier om je gezondheid intact te houden, door agressief te spelen op deze missie en door te blijven gaan in plaats van vanuit dekking te schieten. Ik ga dat nog een keer zeggen. Wees altijd in beweging en schiet op je vijanden, alleen dekking zoeken als je onder zwaar vuur herlaadt en geen andere keus hebt. Omdat nauwkeurigheid geen factor is, is het beter om drie keer op de middenmassa van je doelwit te schieten en vooruit te blijven gaan terwijl je dat doet. Ze kunnen tenslotte niet op je schieten als ze het te druk hebben om neergeschoten te worden. Gelukkig kun je erop rekenen dat Nederlanders onderweg ook wat bewakers uitschakelen, zodat je niet al het zware werk hoeft te doen. Let op dialoogwachtrijen uit het Nederlands die aangeven wanneer je veilig verder kunt.

Wanneer het schip van Cornwall arriveert, bekijk dan de film en zie het andere plan van Dutch in actie. Als Cornwall dood is, word je onmiddellijk in een vuurgevecht geduwd.

De klok begint zodra de film eindigt. Schakel de twee bewakers op het schip uit en één op de kade rechts van je.

Als ze alle drie dood zijn (of Dutch zegt: “Oh, shit, Pinkertons!”), Draai je om en begin je weer de haven op te gaan. Er zullen vier Pinkertons zijn om te elimineren, hoewel Nederlanders meestal de helft doden. Herlaad en vuur te allen tijde terwijl je beweegt; nauwkeurigheid is geen probleem, blijf gewoon schieten tot ze naar beneden gaan.

Als de vier Pinkertons dood zijn (of Dutch zegt: “Kom op, Micah is achter die papieren aan!”), Draai dan naar het noorden en ren naar de loopbrug bij de watertoren. Er zal één Pinkerton op de toren staan ​​en één op de brug. Dood ze allebei terwijl je rent.

Over de brug zullen nog drie Pinkertons zijn die dekking zoeken tussen de tonnen.

Als deze groep is geëlimineerd, zegt Dutch “Ze schieten vanuit dat gebouw”, wat de komst van verschillende golven Pinkertons zal aangeven. Er zullen er twee zijn op de begane grond bij een stapel houtblokken en kratten …

… En nog twee keer schieten vanaf de open loopbrug erboven.

Dutch zal zeggen: “Kijk daarboven, aan de linkerkant!” Op dit punt moet je de houten trap op rennen die naar de loopbrug erboven leidt. Je moet het vanaf de westkant op grondniveau betreden.

Ga naar de bovenkant van de trap om Micah te ontmoeten, maar wees ook bereid om nog twee Pinkertons te doden die naast hem op de loopbrug zijn verschenen. Je zult ze moeten uitschakelen om Dutch te triggeren om verder te gaan (“Kom op! We moeten verhuizen.”)

Volg Micah door de deur en de trap naar links (oost) op. Ga bovenaan de trap schuil achter de lage houten muur voor je en kijk naar het westen. Aan weerszijden van een lopende band komen twee paden. Dutch en Micah zullen langs de zuidkant reizen, terwijl jij naar het noorden moet gaan om de moorden te verdelen. Als je je eenmaal hebt georiënteerd, spring je uit dekking en ga je het pad op terwijl je continu schiet.

Omdat er in deze sectie veel rechte vuurlijnen zijn, kun je hier wat voorzichtiger zijn, maar blijf niet in dekking hangen. Soms is het beter om een ​​of twee kogels op te vangen terwijl je vooruitgaat en je doelwit elimineert. Er zal een groep van vier Pinkertons zijn, meestal één in het zuiden en twee in het noorden, waarvan er één achter op het platform hangt om op jullie allemaal te schieten. Begin met vooruit te gaan als de twee aan jouw zijde dood zijn, terwijl je op een van de vier overblijft.

Dutch zal schreeuwen “Vooruit, er zijn er meer!” naarmate er meer Pinkertons op de trappen naar het westen verschijnen.

Meestal zijn er twee op de trap en één die dekking zoekt achter een balk aan de rechterkant.

Als ze eenmaal dood zijn, ga je de trap op, maar wees voorzichtig voordat je naar buiten gaat.

Er zal een Pinkerton zijn bovenaan de trap aan de linkerkant. Als ze eenmaal dood zijn, ga je de rechterkant van de trap op.

Er zullen nog een aantal Pinkertons op de grond zijn die op je zullen schieten met sluipschuttersgeweren terwijl je buiten op de trap bent. Doe niet eens de moeite om vuur te retourneren, ga gewoon zo snel mogelijk de trap op om te voorkomen dat u een grote klap krijgt. Dutch en Micah zullen hoe dan ook voor dekvuur zorgen, waardoor de vijand hopelijk het hoofd gebogen houdt.

Houd bovenaan rechts aan en blijf in beweging.

Ga de trap op en maak je klaar. Je bent thuis. Buiten zijn er nog maar een paar vijanden om uit te schakelen.

De sleutel om dit snel te doen, is door naar Dutch te luisteren als hij zegt: “Schiet die oliewagen!” en volg zijn advies. De oliewagen staat achter een hoge stapel kratten maar is aan beide kanten van de transportband voldoende zichtbaar om er een klap op te krijgen.

Ruim eventuele overgebleven vijanden snel op.

Zodra het volgende doel zich voordoet (Bevrijd de paarden om te ontsnappen), ren dan onmiddellijk naar het gele doelgebied. Het enige wat je hoeft te doen is dat gebied te bereiken voordat de 2:45 is verstreken om je gouden medailledoel te behalen.

Het enige dat overblijft is ontsnappen te paard, dus klim op. Je bent bijna klaar.

  • GOUDEN MEDAILLE: Headshot 3 bereden vijanden

Er zullen in dit volgende gedeelte ongeveer 12 bereden vijanden zijn, maar het grootste probleem is dat Dutch en Micah ze snel zullen elimineren als je ze niet eerst bereikt. Houd ze altijd bij, zodat je een gelijkmatige kans hebt, en maak gebruik van je Dead Eye om er als eerste te komen.

Pas op voor twee van links …

… twee van voren …

… nog twee van links …

… twee van voren bij de splitsing in de weg …

… nog twee van links nadat je de rivier bent overgestoken (sla deze voorlopig over, zie hieronder) …

… En ten slotte twee vooruit als je langs de rivier rijdt. Het is het beste als je de vorige twee van links negeert voordat je langs de rivier rijdt, want ze zullen je volgen. Als je je eerst op hen concentreert, zullen Dutch en Micah de laatste twee rijders uitschakelen voordat je ze bereikt, waardoor je een extra kans op headshots krijgt. Nadat ze zijn uitgeschakeld, hoef je alleen maar te vertragen om de andere twee rijders je in te laten halen.

Zodra ze allemaal zijn geëlimineerd, rijd je naar het einde van het gebied en de eindfilm zal spelen om de missie af te sluiten.

Hiermee is de hoofdmissie Just a Social Call in Red Dead Redemption II voltooid.
Nu begint de volgende zoektocht A Rage Unleashed.

Red Dead Redemption II – Alle Verhaal Missies
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Postkoets Beroven
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Old Habits

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here