Red Dead Redemption II: Je Erelevel Verhogen

In Red Dead Redemption II kun je je eerniveau verhogen om nieuwe kleding te ontgrendelen en toegang te krijgen tot de te missen eremissie ‘Do Not Seek Absolution’ in hoofdstuk 6 (vereist eerniveau 4 van 8), die nodig is voor de Lending a Hand trofee. Door een hoog niveau van eer te behouden, krijgt u ook andere voordelen, zoals beschreven aan het einde van deze handleiding. Het maximum is eer niveau 8.

Om uw eer bij te houden, drukje naar beneden op je Dpad en controleert u de balk onder aan het scherm. Als de balk aan de linkerkant (rood) staat, betekent dit oneervol. Aan de rechterkant (wit is eervol).

De beste manieren om eer te vergroten:

 • Vis terug in het water gooien: vissen is een geweldige manier om de eer te vergroten en kan oneindig worden herhaald. Vang een vis en in plaats van hem te houden, gooi je hem terug in het water. Zorg ervoor dat het eerpictogram daarna in de rechterbovenhoek wordt weergegeven. Zie ook de guide: Hoe u visaas en kunstaas kunt krijgen.
 • Bounty Hunts voltooien: het leveren van premiedoelen aan het kantoor van de sheriff geeft je eer. Bekijk de Bounty Locaties. Afgezien van vissen, zijn premies de beste en meest betrouwbare manier om je eerniveau te verhogen, vooral ter voorbereiding op de missable hoofdstuk 6 eremissie waarvoor eersniveau 4 van 8 vereist is.
 • Toevallige ontmoetingen:  je zult van tijd tot tijd willekeurig witte stippen op de minimap zien verschijnen, deze duiden op toevallige ontmoetingen. Ze komen niet vaak voor. Soms laten ze je mensen helpen en kunnen ze je eer opleveren. Bijv. Iemand helpen wiens paard is weggelopen, een gewonde helpen, iemand een lift naar huis geven, medicijnen geven aan een zieke, iemand die om de weg vraagt, zelfs tijdens treinritten kunt u gehandicapte mensen tegenkomen die een hand nodig hebben. Deze evenementen kunnen overal en altijd plaatsvinden en er zijn veel evenementen mogelijk.
 • Tithing Box (kamp): doneer $20,01 aan de Tithing Box van het kamp. Het telt alleen als je na het doneren het witte eer-icoontje in de rechterbovenhoek ziet. Doneer herhaaldelijk $20,01 en het zou u eer moeten opleveren. U kunt ook vooraf handmatig opslaan en testen door andere bedragen te doneren.
 • Betaal uw premies af: heeft u problemen met de wet? Geen probleem, betaal de schulden die u aan de samenleving verschuldigd bent op het postkantoor en alles wordt vergeven. Dit kan je ook eer opleveren. Tijdens het verhaal bouw je automatisch premies op uit verhaalmissies. Betaal deze af.
 • Overgave aan Lawmen: een misdaad begaan en gepakt? Als de politie komt, blijf dan ongewapend en geef je over. Breng een paar nachten in de gevangenis door. Dit heeft een kans om u eer te verlenen voor uw overgave zonder bloedvergieten.
 • Doe kampactiviteiten en kampeerboodschappen: van tijd tot tijd komen leden van je bende naar je toe in het kamp en geven je kleine verzoeken om items die ze willen. Als u dit doet, krijgt u eer. Je krijgt ook de kans om deel te nemen aan kampactiviteiten. Dit zijn minigames en speciale nevenactiviteiten zoals het beroven van boerderijen of postkoets. Doe altijd kampevenementen wanneer ze beschikbaar zijn. Een volledige lijst van hen is te vinden in de trofee roadmap onder de trofeeën “Friends with Benefits” & “Errand Boy”.
 • Ratten doden in steden: dit is echt willekeurig, maar je kunt ratten in steden doden. Dit is gewoon een geluksvogel en geen haalbare manier om snel eer te verdienen.
 • After Story: voer dagelijkse missies uit om snel eer te krijgen. Je kunt de tijd vooruitspoelen en ze dan keer op keer vermalen. Dit is verreweg de snelste manier om eer te krijgen, maar werkt pas als het verhaal uit is.
 • Hoofdmissies: sommige verhaalmissies hebben zeker manieren om de eer te vergroten als je bepaalde beslissingen neemt. Dit is de meest betrouwbare en snelste manier om eer te vergroten, maar er zijn zeer beperkte mogelijkheden voor.

Missiespecifieke eerbeslissingen

 • Hoofdstuk 2 – Polite Society, Valentine Style: Kalmeer het ontsnapte paard en breng het paard terug naar de eigenaar.
 • Hoofdstuk 2 – Polite Society, Valentine Style: Red de getuige die aan de klif hangt.
 • Hoofdstuk 2 – Polite Society, Valentine Style: Tijdens de getuigenachtervolging steelt Arthur automatisch een paard. Breng het daarna terug naar de eigenaar.
 • Hoofdstuk 2 – We Loved Once and True – III: Accepteer Mary’s verzoek om Jamie te redden
 • Hoofdstuk 3 – Sodom? Back to Gomorrah: kraak de kluizen, blaas ze niet op.
 • Hoofdstuk 4 – Brothers and Sisters, One and All: Mary zal Arthur vragen om een ​​broche voor haar terug te krijgen. Ga akkoord met haar verzoek en koop het zonder geweld terug.
 • Hoofdstuk 4 – Brothers and Sisters, One and All: In deze missie moet je een jongen vinden. Hij zal een crucifix laten vallen, het terugbrengen naar de non.
 • Hoofdstuk 6 – A Rage Unleashed: ga akkoord om Rain Falls te helpen.
 • Hoofdstuk 6 – Archeology for Beginners: spreek af om Monroe te helpen als hij je tijdens een dialoog om je vraagt.
 • Hoofdstuk 6 – Mrs. Sadie Adler, Widow: Help Sadie (accepteer haar missie).
 • Hoofdstuk 6 – Do Not Seek Absolution (vereist Honor Level 4 om te activeren): Help Archie & Edith in deze opdrachtenreeks.
 • Hoofdstuk 6 – The Course of True Love IV/V: Breng de vrouw naar haar vriend in de trein. Weiger na de treinrit haar sieraden tegen betaling aan te nemen.
 • Hoofdstuk 6 – Red Dead Redemption: ga niet terug voor het geld.

Last but not least, doe natuurlijk geen dingen die uw eer verminderen. Dit is gezond verstand, maar vermoord en plunder geen willekeurige mensen. Wanneer je de keuze hebt tussen iemand met een missie sparen of doden, kies er dan voor om het leven te waarderen en gewoon aardig te zijn tegen mensen en het goede voorbeeld te geven.

Voordelen van meer eer

Je kunt je erevoordelen zien in het pauzemenu onder Speler, Algemeen, Eer.

Rang 1: Beter kijken van lijken.
Positie 2: 10% korting in alle winkels.
Rang 3: er komen nieuwe outfits beschikbaar.
Rang 4: Krijg toegang tot de optionele ere-missie uit hoofdstuk 6 ‘Do Not Seek Absolution’.
Rang 5: 25% korting in alle winkels.
Rang 6: er komen nieuwe outfits beschikbaar.
Positie 7: 50% korting in alle winkels.
Rang 8: Niets, alleen gemoedsrust dat je de meest eervolle revolverheld in het wilde westen bent.

Terwijl je toch bezig bent, wordt je ten zeerste aangeraden om tijdens het verhaal voor de misselijke eermissies te gaan om de trofee Lending a Hand te pakken te krijgen. Dat is alles wat er te weten valt over eer in Red Dead Redemption II.

Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Dreamcatchers Locaties
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Visaas en Dobbers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here