Red Dead Redemption II: Icarus and Friends

Icarus and Friends is de 67e missie van het hoofdverhaal in Red Dead Redemption II. Deze walkthrough zal je door alle doelstellingen van Icarus and Friends Main Quest leiden, inclusief alle gouden medailles voor 100% voltooiing.

Icarus and Friends wordt ontgrendeld na het voltooien van Fleeting Joy.

Quest Gever: Sadie Adler
Hoofdstuk: 5 of 6
Regio: Lemoyn
e

Vereisten voor gouden medailles:

  • Houd de ballon gedurende de hele reis op de juiste hoogte
  • Maak 5 headshots van de ballon
  • Voltooi met een nauwkeurigheid van minimaal 70%
  • Voltooi de missie zonder gezondheidsitems te nemen

Startlocatie: Saint Denis, Lemoyne

Praat met Sadie

Ga naar de bar om Sadie te ontmoeten en praat over wat er de laatste tijd is gebeurd. Als ze weggaat, volg haar dan naar je paarden en klim omhoog. Volg haar door Saint Denis terwijl ze je haar plan vertelt om John uit de gevangenis te halen.

  • GOUDEN MEDAILLE: Voltooi de missie zonder gezondheidsitems te nemen

Met behulp van een heteluchtballon ga je een luchtverkenning doen van de eilandgevangenis waar John wordt vastgehouden. Het ziet er naar uit dat Sadie niet met je mee zal gaan, dus alleen jij en meneer Bullard zullen de lucht trotseren.

GOUDEN MEDAILLE: Houd de ballon tijdens de hele reis op de juiste hoogte

Kijk heel goed naar het Ascend-pictogram in de rechter benedenhoek.

Je zult merken dat als je de knop ingedrukt houdt, een witte cirkel met de klok mee begint te vullen. Je zult ook zien dat er aan de linkerkant een groene zone is, met een gele indicator die het midden van de zone aangeeft. Dat is de gewenste hoogte waarop u de ballon wilt houden. Dit kan fluctueren als de windrichting verandert, dus houd de gele indicator in de gaten om aan te geven wanneer er aanpassingen nodig zijn. Probeer voor het beste resultaat uw hoogte rond het midden te houden, zodat plotselinge veranderingen geen invloed op u hebben. Houd gewoon de opstijgknop ingedrukt en laat deze los.

Wanneer je het gevangenisterrein bereikt, laat meneer Bullard het overnemen terwijl je met je verrekijker naar John zoekt. Hij zal in het veld naast de grote rode schuur werken aan een kettingbende.

Als je hem met succes hebt geïdentificeerd, zullen de bewakers eindelijk de gigantische ballon opmerken die boven hen zweeft en op je beginnen te schieten. Stijg terug naar de groene zone en ga daar weg.

Terwijl je terugvliegt naar het vasteland, zal meneer Bullard zien dat Annesburg en Sadie worden achtervolgd door O’Driscolls.

  • GOUDEN MEDAILLE: Verkrijg 5 headshots van de ballon
  • GOUDEN MEDAILLE: compleet met een nauwkeurigheid van minimaal 70%

Gezien de beweging van de ballon, de afstand en het doel zelf in beweging, wordt het gebruik van Dead Eye sterk aanbevolen. Je hebt minimaal vijf headshots nodig terwijl je in de ballon zit.

Het is vrij eenvoudig om hier drie of vier te verzamelen als je een vaste hand hebt met een sluipschuttersgeweer en een volledige Dead Eye-meter. Aangezien je een nauwkeurigheidsdoel hebt, moet je de tijd nemen om je schoten op een rij te zetten voordat je schiet.

Als je O’Driscolls uitschakelt, zullen er meer mensen op jacht gaan, waardoor je tal van doelwitten krijgt waarop je headshots kunt maken. Houd gewoon uw nauwkeurigheid hoog en u zou geen problemen moeten hebben.

Als je de watertoren nadert via de sporen, wordt meneer Bullard neergeschoten, zodat je zelf door de ballon kunt navigeren.

Druk op de stijgknop om de hoogte van de ballon in de groene zone te houden. Let op veranderingen als gevolg van het terrein!

Blijf op de juiste hoogte en uiteindelijk zal Sadie naar je touw springen en je vragen om haar omhoog te trekken. Volg de instructies rechtsonder. Druk op Playstation L3 Button en hamer op om Sadie in de mand te krijgen.

Helaas is uw succes van korte duur en stort u neer op de kust.

De O’Driscolls zullen je volgen over de rivier, zodat jij ze kunt uitkiezen terwijl ze kwetsbaar zijn. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over headshots, maar u moet wel uw nauwkeurigheid hoog houden. Gebruik Dead Eye en schiet op het midden van de massa om ervoor te zorgen dat je een hit krijgt terwijl ze door het water razen.

Halverwege de strijd zal Sadie schreeuwen dat er meer achter je aankomen. Ga naar de andere rots en zorg voor de tweede golf. Het zou de moeite waard zijn om op dit punt over te schakelen naar een revolver of een repeater, alleen om je vuursnelheid hoog te houden en je effectiviteit tijdens Dead Eye te maximaliseren.

Er zullen er meer door het bos komen om de crash te controleren. Zorg voor ze terwijl je hogerop komt. Sadie zal zonder jou opladen als je er te lang over doet.

Als de strijd voorbij is, ga je Sadie zoeken en praat met haar. Bekijk het einde van de missie en wacht op Sadie’s volgende missie om John te redden.

Hiermee is de hoofdmissie van Icarus and Friends in Red Dead Redemption II voltooid.
Nu begint de volgende quest Visiting Hours.

Red Dead Redemption II – Alle Verhaal Missies
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Hoe treinen te beroven
Volgend artikelRed Dead Redemption II: A Rage Unleashed

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here