Red Dead Redemption II: Hunting Request Locaties

Red Dead Redemption II heeft 5 Hunting Request locaties. Het voltooien van alle jachtverzoeken is nodig voor 100% voltooiing. Ze gelden als een soort verzamelobject. Deze gids legt precies uit hoe u de perfecte karkassen kunt krijgen en waar u de dieren kunt vinden om de Red Dead Redemption II jachtverzoeken te voltooien.

De eerste vier zijn beschikbaar in hoofdstuk 2 (maar zonder de deadeye-vaardigheid uit hoofdstuk 6 die kritieke hitplekken markeert, zijn dit sowieso vrijwel onmogelijk, dus doe geen moeite voordat je het spel hebt verslagen). De laatste wordt alleen ontgrendeld in de epiloog, dus je moet eerst het verhaal spelen om ze allemaal te voltooien.

Om ze te starten, moet je een poster vinden op een van de treinstations. De manier waarop het werkt, is dat je specifieke dieren moet doden (idealiter met 3-sterren kwaliteit) met het wapen dat in de onderstaande gids wordt beschreven. De karkassen moeten in perfecte staat zijn, wat betekent dat het een zuivere kill moet zijn (1 shot kill in het zwakke punt met het juiste wapen). 3-sterrendieren geven gegarandeerd een perfect karkas bij een schone slacht. Je kunt ook perfecte karkassen krijgen van 1-ster en 2-ster dieren, maar soms zijn ze alleen in “goede” staat. Dood gewoon alle dieren van het vereiste type en raap hun lichamen op, wees extra voorzichtig met de 3-sterren dieren. Huid de dieren nooit, pak gewoon hun karkas op en je zou een update voor het jachtverzoek in de linkerbovenhoek moeten zien. Nadat je alles hebt gevonden wat nodig is voor één jachtverzoek, kun je teruggaan naar het postkantoor om een ​​”ingevuld verzoek” naar mevrouw Hobbs te sturen. Nadat je een ingevuld verzoek naar mevrouw Hobbs hebt gestuurd, moet je haar beloning na 24 uur ophalen bij het postkantoor om het volgende jachtverzoek te starten. De dieren hebben specifieke spawn-gebieden, maar deze worden allemaal beschreven in de gids. Eerst zullen we de jacht opnieuw in meer detail bespreken.

Belangrijk: The Legendary Buck Trinket helpt hierbij! Het verhoogt de kwaliteit van dieren wanneer u ze verzamelt. Je krijgt het door de legendarische bok te villen en vervolgens de Buck Trinket bij een hek te maken . Hiermee kon ik 1-ster en 2-ster karkassen ophalen en ze telden nog steeds als “perfect”.

Hoe perfecte karkassen te krijgen

  1. Koop eerst aas in een Trapper of General Store. Alle dieren van jachtverzoeken hebben Herbivore Bait nodig. Sla 99 aas in, je brandt er snel doorheen (je kunt Legend of the East Satchel van een Fence kopen na het verhaal om 99 inventarisvakken te krijgen of laat Pearson het tijdens het verhaal voor je maken).
  2. Haal vervolgens het Varmint-geweer van een wapensmid (als je het nog niet hebt). Je kunt je wapen wisselen bij het paard.
  3. Pak de poster met jachtverzoek en ga naar de spawnzones voor dieren die hieronder worden weergegeven en plaats het aas in een afgelegen gebied (weg van wegen), maar waar je het naderende dier gemakkelijk kunt zien. Plaats hem bijvoorbeeld op een plek waar niet te veel gras is en loop een heuvel op waar je vrij zicht hebt. Hurk en blijf minstens 20 meter van het aas verwijderd. Bij vogels werkt dit niet, die worden niet aangetrokken door aas! Je kunt ook rond de spawn-gebieden rijden / rennen en hopen het dier tegen te komen, maar het kan moeilijk zijn om een ​​zuivere kill te krijgen als ze bang worden en van je wegrennen.
  4. Als er een dier komt, gebruik dan de verrekijker om het te bestuderen (R1 / RB). Dan toont het de dierennaam. Je kunt nogmaals op R1 / RB drukken om de zeldzaamheid van het dier te zien (weergegeven in de rechter benedenhoek). 3-sterrendieren zullen altijd perfecte huiden laten vallen bij een zuivere moord – maar de zeldzaamheid is willekeurig en lijkt een beetje op het winnen van de loterij. Als ze spawnen met 1 of 2 sterren, kun je nog steeds een perfect karkas krijgen bij een schone moord, vooral als je de legendarische Buck Trinket hebt uitgerust. Als de onderstaande gids de wapens “Small Game Arrows” en “Varmint Rifle” opsomt, is het beter om de Small Game Arrows te gebruiken omdat ze een grotere kans hebben om een ​​perfect karkas achter te laten!
  5. Je moet het dier doden met een CLEAN KILL. Dat betekent 1 hit kill. Je moet op het zwakke punt schieten, meestal het hart of het hoofd. Om alle zwakke punten te zien, moet je eerst hoofdstuk 6 Verhaalmissie “Goodbye, Dear Friend” verslaan. Na die missie ontgrendel je een deadeye-vaardigheid die kritieke plekken markeert. Dus ja, je moet het spel behoorlijk verslaan voordat jachtuitdagingen haalbaar zijn.
  6. Om een ​​zuivere kill te krijgen, moet je het juiste wapen gebruiken. Als u een te groot kaliber gebruikt, wordt het karkas beschadigd. Het gebruik van een te klein kaliber zal het dier niet in één klap doden en evenzo het karkas beschadigen. Het juiste wapen wordt aangegeven in de onderstaande gids. Voor allemaal zal het Varmint-geweer werken, maar de Small Game Arrows zijn het beste voor de kleine dieren omdat het de kans op perfecte karkassen vergroot. Je kunt de aanbevolen wapens ook in het compendium zien nadat je het dier hebt bestudeerd. Voor vogels is het Varmint Rifle gemakkelijker, voor kleine knaagdieren zijn de kleine jachtpijlen gemakkelijker.
  7. Nadat je een schone prooi hebt gekregen, pak je het dode dier op en als het in perfecte staat is, ontvang je een vinkje op het jachtverzoek (je kunt naar links drukken op je Dpad> “Wildlife Art Exhibition” vasthouden om de voortgang te zien). Vergeet niet om de Legendary Buck Trinket krijgen door het villen de Legendary Buck en vervolgens bewerken van de Buck Trinket in een Hek . Het verbetert de kwaliteit van dieren.
  8. Als je eenmaal alle perfecte karkassen hebt die nodig zijn voor het jachtverzoek, ga dan naar een postkantoor en stuur ze naar mevrouw Hobbs (naar rechts op je Dpad vasthouden op het postkantoor). U kunt de e-mail pas verzenden nadat u ALLE dieren heeft ontvangen die nodig zijn om aan het verzoek te voldoen. Wacht na het verzenden van de post 24 uur, ga terug naar het postkantoor om je beloning te ontvangen en het zal beginnen met het volgende jachtverzoek.

Samenvattend: je hebt een op geluk gebaseerde factor die ervoor zorgt dat het dier gaat spawnen. Dan moet je weten met welk wapen je het moet doden (aangegeven in de gids) en dan heb je een op vaardigheden gebaseerde factor dat je het in een schoon schot moet doden. Als je het niet in één keer doodt, is het te laat, zal het karkas niet in perfecte staat zijn en kun je op zoek naar een nieuw dier. Verwacht dat dit tot 20 uur (of meer) duurt voor alle 5 jachtverzoeken, afhankelijk van geluk en je vaardigheid.

Kun je een dier niet laten spawnen? Probeer dit: Maak een handmatige opslag, ga naar het titelscherm en ga door. Elke keer dat je dit doet, fietst hij door de dieren in het gebied. Het spel lijkt ten minste één dier met drie sterren in het gebied te spawnen en als je stopt, verschijnen er verschillende dieren. Het opzetten van een kamp en het vervroegen van de tijd kan ook helpen.

Glitch-waarschuwing (Quest vordert niet): Zorg ervoor dat je bij het voltooien van een jachtverzoek (als je een e-mail naar mevrouw Hobbs stuurt) geen andere perfecte karkassen hebt voor het volgende jachtverzoek in je inventaris! Anders kan het spel uitvallen en krijgt u nooit de vervolgopdracht, waardoor het onmogelijk wordt om de jachtverzoeken te voltooien en dus de 100% voltooiing! Er is nog een andere storing; als je al een groter karkas hebt gekregen (konijn, opossum, stinkdier, bever) en je het spel daarna hebt opgeslagen, maar de save opnieuw hebt geladen, kan het karkas gewoon verdwijnen en wordt het niet langer afgevinkt in je missielogboek. Het is daarom het beste om deze dieren voor het laatst te houden of om het hele verzoek in één keer te doen zonder herladen.

Glitch-waarschuwing #2 (posters niet beschikbaar): sommige spelers hebben gemeld dat ze de posters nergens kunnen vinden. Dit kan zijn omdat je de vreemde missie ” The Ties that Bind Us ” actief hebt. Dus als je de posters niet kunt vinden, is dat waarschijnlijk omdat je deze missie hebt geaccepteerd, en het voltooien ervan zou het probleem moeten oplossen.

Locaties voor jachtaanvragen

Er zijn 5 treinstations waar je een poster kunt vinden die de Hunting Questline start. Je hoeft maar één van deze posters te bemachtigen, de volgende missies worden automatisch geactiveerd. U doet slechts één verzoek en nadat u alle dieren heeft gemaild, wordt het volgende jachtverzoek onmiddellijk aan uw tas toegevoegd. Dus kies gewoon een van deze 5 om te beginnen, bijvoorbeeld die van Valentine.

Posterlocatie #1: Valentine Post Office

Posterlocatie #2: Strawberry Post Office

Posterlocatie #3: Rhodes Post Office

Posterlocatie #4: Saint Denis Post Office

Posterlocatie #5: Van Horn Trading Outpost Post Office

Jachtverzoek 1

Vereiste dieren: eekhoorn, volwassen konijn.

Eekhoornkarkas (perfecte staat)

Net als konijnen kunnen eekhoorns bijna overal in de noordelijke helft van de kaart spawnen. Ze worden vooral vaak in de rechterbovenhoek van de kaart aangetroffen. Ze zijn erg klein en moeilijk te zien in het gras. Ik vond ze door wat herbivoor aas op de weg te leggen en af ​​en toe te richten (het automatisch richten zal in werking treden en zich op het dier concentreren).

Wapen: Small Game Arrows of Varmint Rifle

Volwassen konijnenkarkas (perfecte staat)

Konijnen kunnen vrijwel overal in de noordelijke helft van de kaart spawnen. Je zult ze soms over de weg zien rennen. Het zijn de meest voorkomende dieren in het spel.

Wapen: Varmint Rifle

Jachtverzoek 2

Vereiste dieren: kardinaal, rat, specht.

Kardinaal karkas (perfecte staat)

De kardinaal is een vogel. Kan zitten of vliegen. Zal wegvliegen als je dichtbij komt.

Wapen: Small Game Arrows of Varmint Rifle

Rattenkarkas (perfecte staat)

We hebben een stel ratten gevonden in de grot achter de waterval van Elysian Pool. Zorg ervoor dat je overdag naar binnen gaat, zodat het grotgedeelte met de ratten verlicht is. Loop gewoon door de waterval. Zorg ervoor dat je een lantaarn uitrust (wapenwiel, rechtsonder onder slagwapens) zodat je in het donker kunt zien. Loop naar het einde van de grot. Overdag is er een verlicht gebied en rennen verschillende ratten rond. Gebruik Small Game Arrows, daarmee kreeg ik zelfs een perfect karkas van een 1-sterrat.

Wapen: Small Game Arrows of Varmint Rifle

Spechtkarkas (perfecte staat)

Een van de meest voorkomende vogels die bijna overal in de noordelijke helft van de kaart kunnen paaien.

Wapen: Small Game Arrows of Varmint Rifle

Jachtverzoek 3

Vereiste dieren: Chipmunk, Oriole, Robin, Opossum.

Chipmunk-karkas (perfecte staat)

Ze lijken op eekhoorns en zijn even groot, en kunnen ook in overlappende gebieden spawnen. Ze zijn zeldzamer dan eekhoorns en hebben minder spawnzones.

Wapen: Small Game Arrows of Varmint Rifle

Oriole Carcass (perfecte staat)

Een zeer zeldzame vogel die alleen in kleine specifieke zones paait. Blijf precies bij de gemarkeerde zones. Kan zitten of vliegen.

Wapen: Small Game Arrows of Varmint Rifle

Robin Carcass (perfecte staat)

Een andere vogel die beperkt is tot slechts een paar mogelijke spawn-zones.

Wapen: Small Game Arrows of Varmint Rifle

Opossum-karkas (perfecte staat)

Alleen te vinden op een paar verschillende plaatsen, nergens anders te vinden.

Wapen: Varmint Rifle

Jachtverzoek 4

Vereiste dieren: zangvogel, mus, pad, brulkikker, stinkdier.

Songbird karkas (perfecte staat)

Een van de meest voorkomende vogels, kan bijna overal op de kaart spawnen.

Wapen: Small Game Arrows of Varmint Rifle

Muskarkas (perfecte staat)

Een veel voorkomende vogel die bijna overal op de noordelijke helft van de kaart kan spawnen.

Wapen: Small Game Arrows of Varmint Rifle

Padkarkas (perfecte staat)

Padden spawnen alleen in de buurt van water (rivieren, meren, eilanden).

Wapen: Small Game Arrows of Varmint Rifle

Brulkikvorskarkas (perfecte staat)

Ze paaien alleen op een paar plaatsen in de buurt van water. Niet te verwarren met padden.

Wapen: Small Game Arrows of Varmint Rifle

Stinkdier Karkas (perfecte staat)

Stinkdieren zijn bijna overal op de kaart te vinden. Ze komen vaker voor in het noordoosten.

Wapen: Varmint Rifle

Jachtverzoek 5

Vereiste dieren: ceder Waxwing, Bat, Blue Jay, Crow, Beaver.

Ceder Waxwing karkas (perfecte staat)

Ceder Waxwing is een andere vogel, kan zittend of vliegend zijn.

Wapen: Small Game Arrows of Varmint Rifle

Vleermuiskarkas (perfecte staat)

Vleermuizen komen alleen voor in grotten, bijvoorbeeld de grot achter de waterval bij Elysian Pool (loop door de waterval om er te komen).

Wapen: Small Game Arrows of Varmint Rifle

Blue Jay-karkas (perfecte staat)

De blauwe gaai is een blauwgekleurde vogel, die alleen in een paar spawnzones wordt aangetroffen, zeldzaam. Blijf precies bij de gemarkeerde spawnzones. Hij leeft graag in de buurt van water.

Wapen: Small Game Arrows of Varmint Rifle

Kraaienkarkas (perfecte staat)

Kraaien behoren tot de meest voorkomende vogels. Kan vliegen of zitten.

Wapen: Small Game Arrows of Varmint Rifle

Beverkarkas (perfecte staat)

Bevers leven alleen in bepaalde zones rond rivieren en een meer. Ze hebben kleine spawn-zones, maar komen daar vaak voor.

Wapen: Varmint Rifle

Nadat ze alle jachtverzoeken naar mevrouw Hobbs heeft gemaild, zal ze u na 1-2 dagen een uitnodiging per post sturen (u kunt op het kamp rusten om de tijd vooruit te laten). Lees de uitnodiging en ga naar haar zoektochtmarkering. Ze zal je het Eekhoornbeeldje geven als beloning. Je moet ‘m boven de open haard plaatsen op beukers hoop (je boerderij na het verhaal), dan wordt hij 6 keer gestolen en moet je hem op verschillende locaties terugvinden en weer boven de open haard plaatsen. Slaap na elke keer 24 uur zodat het weer wordt gestolen en op de volgende locatie kan worden gevonden. De trofee springt eruit nadat je hem voor de zesde keer hebt gevonden:

1. Kist in John’s slaapkamer
2. Controleer de schoorsteen in John’s slaapkamer
3. Ga naar de keuken waar je een ladder vindt naar de zolder. Het zit rechts in de kist.
4. Buiten naast de schuur waar de schapen staan, binnen in de kruiwagen.
5. Klim in de schuur de ladder op en deze zit in de kist.
6. Deze is niet op de boerderij. Het is ver weg in het noorden van West Elizabeth Region, ten noorden van Strawberry, op Mount Shann

Dat zijn alle jachtverzoeken in Red Dead Redemption II en hoe je perfecte karkassen van dieren kunt krijgen.

Red Dead Redemption II Collectible Guide
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: No, No and Thrice, No
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Revenge is a Dish Best Eaten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here