Red Dead Redemption II: Homestead Stash Locaties

In Red Dead Redemption II moet je de voorraad van 4 boerderijen herstellen voor de Breaking and Entering trofee. Deze gids toont de locaties van alle woningen en hun opslag in Red Dead Redemption II.

Er zijn 7 boerderijen, maar je hebt er maar 4 nodig. Je kunt dus kiezen welke je wilt doen. De laatste bij Willard’s Rest komt pas beschikbaar in hoofdstuk 6. De andere kun je al in hoofdstuk 2 plunderen en het wordt aanbevolen om ze vroeg te doen. In de late game zijn sommige bewoners van de boerderijen er misschien niet meer, wat betekent dat je ze niet kunt ondervragen voor aanwijzingen. Of misschien heb je ze al vermoord, wat de zaken alleen maar ingewikkelder zou maken.

Zorg ervoor dat je ALLES plundert en niet alleen de voorraad. Het volgen van de trofee hiervoor lijkt een beetje afwijkend.
Om de trofee te laten knallen moet je alles plunderen en niet alleen de voorraad pakken.

Chez Porter

De geheime voorraad bevindt zich op de bovenverdieping van de schuur. Je gaat deze plek beroven met Javier als je zijn Home Robbery-taak accepteert in Hoofdstuk 2 of Hoofdstuk 3. Javier wordt gevonden in het kamp van je bende. Je kunt later nog steeds zonder hem naar de hoeve, maar het is onduidelijk of het dan meetelt voor de trofee. Ik kon de voorraad na het verhaal nog steeds krijgen. In de schuur kun je een ladder opklimmen naar de bovenverdieping om de stashbox naast enkele hooibergen te vinden. De schatkist bevat 2 x $ 50 en een sieradenzakje. Zorg ervoor dat je ook al het andere in de huizen plundert.

Aberdeen Pig Farm

Als je op de boerderij aankomt, zit er een man op de veranda die je begroet. Groet hem terug, praat met hem en volg hem naar binnen. Beroof dan de plaats. Ga ook zeker weer naar buiten en ga de deur aan de zuidkant van het huis binnen. Hierdoor kun je in de kamer met de stash. Deze deur is gesloten totdat je de man in zijn huis hebt gevolgd. Het is een kleine lockbox met daarin 2 x $ 20, zorg ervoor dat je dat plundert naast al het andere in huis. Op Xbox hebben spelers gemeld dat het alleen werd toegevoegd aan hun prestatievoortgang nadat ze met het stel hadden gedronken en vervolgens een alternatieve voorraad achter een foto in huis hadden gevonden, dus probeer dat ook zeker (op PS4 heeft het mijn in-game home diefstal tracker door simpelweg de lockbox aan de achterkant van het huis te plunderen).

Lonnie’s Shack

In Lonnie’s Shack zijn er 4 mannen. Dood er 3, maar houd er 1 in leven! U kunt het beste vooraf handmatig opslaan. Richt je pistool op de laatste overlevende en bedreig hem. Vervolgens vertelt hij je de locatie van de voorraad. Dit zal anders zijn, afhankelijk van wie de laatste man is die leeft, het kan bijvoorbeeld onder het kussen van een van de bedden zijn of in de zak met graan in de keuken, maar als je de laatste man niet ondervraagt, kun je niet kiezen de voorraad op.

Van Horn Mansion

Er is een villa ten zuiden van Van Horn Trading Outpost. Soms vind je binnen twee bewoners (dit is totaal willekeurig). Ze zijn er als een keer per week op een willekeurig tijdstip. Sommige spelers vonden ze ’s nachts, ik vond ze overdag (kan een kamp maken en rusten om de tijd vooruit te lopen). ‘S Nachts kun je twee mensen vinden die op de benedenverdieping slapen, overdag zitten of lopen ze misschien gewoon rond. Steel het geld van hun tafel (beneden) en plunder al het andere in huis. Het kostte me 1 uur vooruitgaan voordat ik ze eindelijk overdag kon spawnen. Ik heb 20 nachten op rij gecontroleerd en ze waren er nooit. Ik heb toen het spel opnieuw opgestart, wat andere activiteiten gedaan en toen ik terugkwam, waren ze er bij de eerste poging. Het is gewoon super willekeurig, het opnieuw opstarten van het spel kan helpen om ze in te laden.

Meerval Jacksons

Ga het huis van Jacksons binnen. Er zit een vader en zijn zoon in of alleen de zoon. Je kunt het geweer uit de woonkamer halen en de zoon bedreigen, zodat hij de opslaglocatie vertelt. Het kan binnen in de schoorsteen van de woonkamer zijn of buiten het huis, aan de rechterkant van de ingang. Er zit een klein gaatje aan de zijkant van het huis met daarin een krat. Communiceer met de kist en plunder hem. Maar vergeet niet alles binnenin te plunderen, vooral de Premium Sigaretten Packs in de borst van de kamer van de zoon en het jachtgeweer uit de woonkamer. Deze voorraad lijkt pas te tellen als je de zoon hebt ondervraagd.

Watson’s Cabin

In Watson’s Cabin vind je een oude dame. Ga haar huis binnen en gebruik de ladder aan de achterkant om naar beneden te klimmen in de kelder. Steel haar shotgun en vertrek – het shotgun zelf telt als de voorraad en is genoeg om mee te tellen voor de trofee. Als je meer geld wilt beroven (optioneel en niet relevant voor de trofee), ga dan kamperen met het itemwiel en rust twee keer achter elkaar uit om naar de volgende dag te gaan. Keer dan terug naar de hut en je zult de 4 zonen van de oude dame tegenkomen. Dood ze allemaal en er zal nu een lockbox beschikbaar zijn op de keukentafel die er voorheen niet was. De lockbox bevat 1 x $ 73,00 wat makkelijk geld.

Willard’s Rest (Rocky Seven)

Dit is alleen beschikbaar nadat je de eerste verhaalmissie in hoofdstuk 6 hebt voltooid. Ga daarheen en praat met de bewoner en leer haar jagen. Keer 2 dagen later terug (kan een kamp maken vanaf het itemwiel om de tijd vooruit te gaan, wacht 5-10 minuten om weer te slapen). Als je terugkomt, doe dan een schietwedstrijd met haar en dan kun je haar het huis volgen, eten en dan haar lockbox naast het bed plunderen. Zorg ervoor dat je ook al het andere plundert.

Kanttekening: je kunt willekeurige mensen tegenkomen die je vertellen over een huisoverval bij “Rocky Seven”, maar het heet “Willard’s Rest” op de kaart, dus dit is het.

Na het opruimen van 4 van deze 7 homestead opslagplaatsen verdien je de trofee “Breaking and Entering”.

Red Dead Redemption II Collectible Guide
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Gang Hideout Locaties
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Bounty Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here