Red Dead Redemption II: Hoe je het beste paard kunt krijgen

In Red Dead Redemption II is je paard je meest waardevolle bezit. Deze gids legt uit hoe u het beste paard in Red Dead Redemption II kunt krijgen.

De beste paarden worden verkocht in de stallen van Saint Denis en Blackwater. Betere paarden worden ontgrendeld in de stallen naarmate je verder komt in het verhaal. Je komt bij Saint Denis in Hoofdstuk 4 en bij Blackwater in de Epiloog. Blackwater heeft de beste paarden, maar het is alleen toegankelijk tijdens het eindspel. Saint Denis is uw bestemming om vroeg in het verhaal paarden te kopen. Zie de locaties verderop in de gids.

Het is belangrijk op te merken dat het exacte paard (de race, het uiterlijk en de statistieken) willekeurig is. Als je op deze plaatsen een paard koopt en het sterft, komt er ook een nieuw beschikbaar in de stallen met vergelijkbare statistieken.

Er zijn 3 verschillende paardentypes:

  • Standaard handling: gemiddeld uithoudingsvermogen, gemiddelde snelheid.
  • Raceafhandeling: laag uithoudingsvermogen, hoge snelheid.
  • Elite-handling: beste uithoudingsvermogen, gemiddelde snelheid. Dit zijn de duurste en over het algemeen de beste.

U moet beslissen wat het beste bij u past. Reis je veel lange afstanden? Dan zal een Elite paard met veel uithoudingsvermogen het beter doen dan een racepaard dat sneller uitgeput raakt. Het Standard Handling-paard is een goede allrounder. Renpaarden zijn goed voor snelle sprints, en in het late spel, wanneer je je veel paardenstimulerende middelen (Stamina Tonics) kunt veroorloven, kun je je paard er vol mee pompen om het uithoudingsvermogen tijdens het rennen aan te vullen. Paardenstimulerende middelen kunnen worden gekocht bij stallen en kunnen tijdens het rijden worden geselecteerd via het paardenwiel. Het gebruik van deze stimulerende middelen herstelt het uithoudingsvermogen van het paard volledig.

Ga gewoon met het beschikbare paard met de beste statistieken in het algemeen. De goede kosten ongeveer $ 1000. Paardenstatistieken nemen nog verder toe als je hechtingsniveau met het paard stijgt.

Stallen van Saint Denis

Je bezoekt Saint Denis automatisch in Verhaal Hoofdstuk 4, maar je kunt er ook eerder naartoe rijden. De stallen staan ​​in het zuidelijke deel van de stad.

Saint Denis paarden (deze zijn random):

In dit geval heeft het Elite-paard voor $1050 betere algemene statistieken en meer uithoudingsvermogen (uithoudingsvermogen is het pictogram aan de linkerkant).

Blackwater Stables

In Blackwater heb je een enorme premie tot de epiloog en daarom is dit geen optie tot het eindspel. Bij het bereiken van de epiloog vind je de allerbeste paarden in het spel in de Blackwater Stables.

Blackwater Paarden (deze zijn random):

In dit geval heeft het Standard Handling-paard (linkerkant) voor $ 950 meer snelheid, maar het Elite-paard (rechterkant) voor $ 1250 heeft meer uithoudingsvermogen en snellere acceleratie. Dit zouden allebei goede keuzes zijn.

Upgrades voor paarden

Ten slotte wilt u misschien de beugels met kap in de stallen uitrusten. Deze verhogen de snelheid en versnelling met twee punten. Ze zullen de Stamina Core echter sneller leegmaken. Als je ook een hoop Stamina Tonics uit de stallen koopt, kun je het uithoudingsvermogen van het paard tijdens het rennen aanvullen. Daarom wordt het extra uithoudingsvermogen van de stijgbeugels teniet gedaan, maar je paard is veel sneller!

Hier zijn de laatste statistieken van het $950 Blackwater-paard met stijgbeugels met kap (linksonder):

Je hebt een beetje geluk nodig met de paarden die je in de stallen krijgt, maar deze twee hebben de beste paarden in Red Dead Redemption II.

Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Hoe je band met je Paard te verhogen
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Wapens Repareren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here