Red Dead Redemption II: Hoe je band met je Paard te verhogen

Het verhogen van de hechtingsgraad van je paard is een belangrijk onderdeel van Red Dead Redemption II.
Er zijn 4 hechtingsniveaus per paard. Als je een betere band met je paard hebt, krijg je bij elk niveau verschillende voordelen:

 1. De gezondheid en het uithoudingsvermogen van uw paard zullen toenemen.
 2. Je kunt je paard van een grotere afstand en tijdens gevechten bellen.
 3. Je paard zal dieper water oversteken en op moeilijkere terreinen navigeren.
 4. Je paard zal moeilijker te stelen worden.

Om de hechting van het paard te verhogen, moet u:

 • Rijd, leid, zwem met je paard (zonder zijn uithoudingsvermogen uit te putten). Je kunt dit een beetje bedriegen door ergens een waypointmarkering te plaatsen en automatische paardenreizen (automatische piloot) te gebruiken om op en neer over de kaart te rijden.
 • Voer uw paard (paardenvoer kan worden gekocht bij stallen en geselecteerd in het wapenwiel, u kunt dit doen terwijl u op uw paard zit en stilstaat om het te voeren. Overvoeding kan leiden tot negatieve statuseffecten).
 • Kalmeer je paard als het wordt geagiteerd door roofdieren of vijanden (druk op Playstation L3 Button als je op het paard zit).
 • Je paard verzorgen als het vuil is (dit werkt alleen als het paard vuil is. Stap uit, benader het paard, druk op om ernaar te kijken en druk op om te borstelen).

Je kunt je huidige bonding-niveau en de XP-voortgang naar het volgende niveau zien in het pauzemenu – Speler – Paard – Bonding.

Door het bindingsniveau van het paard te verhogen, worden ook nieuwe manoeuvres ontgrendeld !:

 • Verbindingsniveau 2: houd ingedrukt  en tik op je vierkantje bij stilstand naar achteren.
 • Bonding Level 3: houd vast en ingedrukt terwijl je naar Skd Turn of Skid Stop beweegt.
 • Bonding Level 4: vasthouden om een ​​Piaffe uit te voeren. Terwijl je dit doet, duw je Playstation L3 Button naar rechts of links terwijl je naar Drift beweegt.

Het bereiken van een paardenbinding van niveau 4 is ook vereist voor 100% voltooiing van het spel (met slechts één paard). Het duurt even, maar als je het voedt, borstelt, kalmeert en het uithoudingsvermogen niet laat wegvloeien, zul je dit binnen een paar uur voor elkaar krijgen door middel van natuurlijke gameplay. Blijf gewoon bij hetzelfde paard terwijl je het verhaal speelt en je zult dit gaandeweg voor elkaar krijgen.

Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Automatic Horse Travel
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Hoe je het beste paard kunt krijgen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here