Red Dead Redemption II: Fleeting Joy

Fleeting Joy is de 64e missie van het hoofdverhaal in Red Dead Redemption II. Deze walkthrough zal je door alle doelstellingen van Fleeting Joy Main Quest leiden, inclusief alle gouden medailles voor 100% voltooiing.

Fleeting Joy begint automatisch na het voltooien van Dear Uncle Tacitus.

Quest Gever: N / A
Chapter: 5
Regio: Lemoyne

Vereisten voor gouden medailles:

  • Dood 2 Pinkertons tijdens de Dead Eye-hinderlaag
  • Maak 5 headshots met de Gatling Gun
  • Verkrijg een nauwkeurigheid van ten minste 70% met de Gatling Gun
  • Voltooi de missie zonder gezondheidsitems te nemen

Startlocatie: Lakay, Lemoyne

Overleven

Net zoals je de rest van de bende in Lakay inhaalt, lijkt Bill de Pinkertons op je te hebben gezet en ze zijn er zeker om de klus te klaren.

  • GOUDEN MEDAILLE: Voltooi de missie zonder gezondheidsitems te nemen

Met hun gatling gun legden de Pinkertons een vernietigend spervuur ​​neer. Volg Sadie de achterdeur uit en de hoek om, zodat je kunt proberen ze te flankeren en terug te slaan.

Volg Sadie naar de kustlijn, waar je toegang kunt krijgen tot het andere huis.

Klim omhoog door het open luik.

Kruip in dekking bij de deur tegenover Sadie en wees voorbereid om automatisch Dead Eye binnen te gaan.

  • GOUDEN MEDAILLE: Dood 2 Pinkertons tijdens de Dead Eye-hinderlaag

Zodra je de deur intrapt, spring je in Dead Eye en zijn er veel Pinkertons om uit te kiezen. Zorg ervoor dat je degene doodt die het gatling-pistool bemant, en ten minste één andere terwijl Dead Eye actief is.

Als je ze niet allemaal op de eerste pas krijgt, voel je dan vrij om Dead Eye daarna handmatig te activeren om ze af te maken. Als je eenmaal ten minste twee headshots hebt gemaakt tijdens het eerste Dead Eye, wees dan niet bang om het midden van de vijand te taggen om je Dead Eye te behouden en / of te voorkomen dat de Pinkertons je gezondheid te zwaar belasten.

Zoek dekking en duw langzaam voorwaarts richting het noorden, waar constant extra versterkingen arriveren. Bill zal vertrekken om mee te vechten als The Pinkertons vanuit het oosten arriveren. Volg Sadie en Bill en vermoord onderweg alle mogelijke doelwitten.

Maak u op dit moment meer zorgen over het behoud van uw gezondheid dan over uw nauwkeurigheid. Er zijn zoveel doelen dat soms spuiten en bidden met een revolver een zeer effectieve strategie is. Wanneer die golven zijn afgehandeld, belt Dutch je terug om af te rekenen met Pinkertons die over het hoofdpad komen. Ren terug naar het kamp en beman het gatling-pistool.

  • GOUDEN MEDAILLE: Verkrijg 5 headshots met de Gatling Gun
  • GOUDEN MEDAILLE: Verkrijg een nauwkeurigheid van ten minste 70% met de Gatling Gun

Nu, contra-intuïtief, kun je niet zomaar willekeurig over de kaart schieten en hopen dat je je doelwit raakt. De gouden medaille-eisen zetten het gebruik van het gatling-pistool op zijn kop, waardoor je niet alleen voor nauwkeurigheid moet gaan, maar ook een aantal headshots moet scoren terwijl je het doet. Je zult erg geduldig moeten zijn en afgemeten aan je aanvallen.

Sadie en Bill zullen aankondigen wanneer er versterkingen aankomen van de ene of de andere kant, en je laten weten wanneer je moet rondzwaaien om met ze om te gaan.

Uiteindelijk zullen de Pinkertons zich terugtrekken, waardoor Dutch en de bende moeten beginnen met inpakken om onmiddellijk aan het einde van de missiefilm te verhuizen.

Hiermee is de hoofdmissie van Fleeting Joy in Red Dead Redemption 2 voltooid.
Nu begint de volgende zoektocht A Fork in the Road.

Red Dead Redemption II – Alle Verhaal Missies
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Alle Wapen Locaties
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Visiting Hours

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here