Red Dead Redemption II: Dreamcatchers Locaties

Red Dead Redemption II heeft 20 Dreamcatcher locaties. Het vinden van alle Dreamcatchers in Red Dead Redemption II is nodig voor 100% voltooiing. Ze zijn een soort verzamelobject dat in bomen hangt en deze gids laat ze allemaal zien.

Geen van hen is te missen. Je kunt ze op elk moment vinden nadat je hoofdstuk 2 hebt bereikt en ze kunnen in elke volgorde worden opgehaald. Je moet naar de bomen lopen waar Dreamcatchers in hangen en je driehoekje ingedrukt houden om het te onderzoeken. U kunt ook op  Playstation L3 Button+ drukken  om ze geel te markeren, zodat ze gemakkelijker te vinden zijn.

Je kunt bijhouden hoeveel je er hebt gevonden onder Pauzemenu> Voortgang> Totale voltooiing> Dreamcatchers. Ze zijn ook goed voor 2% totale voltooiing van het spel.

Nadat je alle 20 Dreamcatchers-locaties hebt gevonden, kun je je beloning verzamelen bij Elysian Pool om een ​​nieuw voordeel te ontgrendelen. Stap door de waterval om een ​​verborgen grot te vinden. Gebruik je lantaarn van het wapenwiel om de grot te verlichten. Aan het einde van de grot is een schilderij waar je naar kunt kijken en er dan de Ancient Arrowhead uit kunt halen. Dit ontgrendelt het Ancient Arrowhead Perk dat ervoor zorgt dat je uithoudingsvermogen twee keer zo lang meegaat als je een boog gebruikt.

Dreamcatchers kaart

Deze kaart toont de locaties van alle dromenvangers. U kunt op de kaart klikken om deze te vergroten.

Dreamcatchers Guide

Dromenvanger #1

Dromenvanger #2

Dromenvanger #3

Dromenvanger #4

Dromenvanger #5

Dromenvanger #6

Dromenvanger #7

Dromenvanger #8

Dromenvanger #9

Dromenvanger #10

Dromenvanger #11

Dromenvanger #12

Dromenvanger #13

Dromenvanger #14

Dromenvanger #15

Dromenvanger #16

Dromenvanger #17

Dromenvanger #18

Dromenvanger #19

Dromenvanger #20

De beloning innen

Nadat je alle 20 Dreamcatchers hebt gevonden, schrijft je personage iets in zijn notitieboekje. Ga door de waterval bij Elysian Pool om een ​​verborgen grot te vinden. Het is erg donker, dus zorg ervoor dat je de lantaarn uit je wapenwiel selecteert (onder slagwapens, rechtsonder op wapenwiel). Loop naar het einde van de grot en beklim de rotsen om een ​​schilderij aan de muur te vinden. Communiceer ermee en pak het item van de muurschildering. Het is de Ancient Arrowhead.

Het ontgrendelt het voordeel “Ancient Arrowhead” in het spelersmenu. Het zorgt ervoor dat uw uithoudingsvermogen langzamer afneemt met de boog.

“Een oude pijlpunt die nooit gebruikt lijkt te zijn. Uithoudingsvermogen duurt twee keer zo lang bij gebruik van de boog.”

Helemaal klaar! Dat zijn allemaal Dreamcatcher Collectibles in Red Dead Redemption II. Dit voegt 2% toe aan je totale voltooiing van het spel.

Red Dead Redemption II Collectible Guide
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Bounty Locaties
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Je Erelevel Verhogen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here