Red Dead Redemption II: Do Not Seek Absolution – II

Do Not Seek Absolution – II is de 70e missie van het hoofdverhaal in Red Dead Redemption 2 (RDR2). Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Do Not Seek Absolution – II  Main Quest inclusief alle gouden medailles voor 100% voltooiing.

Do Not Seek Absolution – II  wordt ontgrendeld na het voltooien van Do Not Seek Absolution – I , maar je moet eer niveau 4 van 8 hebben om te verschijnen (wat betekent dat de eerbalk wanneer je op je dPad naar beneden drukt, halverwege rechts moet zijn). Het zal ook enige tijd duren na het einde van Do Not Seek Absolution – I om te verschijnen. Als u ’s nachts kampeert, zou dat voldoende moeten zijn om het waypoint op uw kaart te laten verschijnen.

Quest Gever: Edith Downes (Archie Downes)
Hoofdstuk: 6
Regio: New Hanover

Vereisten voor gouden medailles:

  • Vind Edith Downes binnen 1 minuut en 10 seconden

Startlocatie: Annesburg, New Hanover

Red Edith

Sla de openingsfilm over. Hoewel het waypoint Edith Downes zegt, is het eigenlijk haar zoon Archie die je tegenkomt in Annesburg. Het lijkt erop dat ze het niet leuk vond waar haar zoon het geld vandaan haalde, en is de prostitutie in de straten van Annesburg hervat. Hij vertelt je dat ze met een mijnwerker de heuvels in is gegaan en het uiterlijk van hem niet leuk vond. Je wordt naar Willard’s Rest geleid, het is aan jou om Edith in te halen en haar te redden.

  •  GOUDEN MEDAILLE: Vind Edith Downes binnen 1 minuut en 10 seconden

Ga onmiddellijk naar je paard en rijd in noordoostelijke richting naar het waypoint.

Eenmaal in het gele doelgebied, gebruik Eagle Eye om de geur van een paard net aan de linkerkant van de spoorbrug op te vangen en volg het naar het pad.

Activeer Eagle Eye als het laag wordt om je meter op te frissen, maar stap niet van je paard of stop niet met galopperen.

Wanneer je het paard bereikt dat je hebt gevolgd, stap je af en ga je naar Edith in het gele gebied.

Na de film moet je Edith overhalen om met je mee te gaan. U kunt een van beide opties selecteren, aangezien beide ertoe leiden dat ze u terug naar Annesburg vergezelt.

Keer terug naar Archie en bekijk de laatste film.

Hiermee is de hoofdmissie Do Not Seek Absolution – II  in Red Dead Redemption II voltooid.
Nu begint de volgende zoektocht Of Men and Angels I.

Red Dead Redemption II – Alle Verhaal Missies
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: That’s Murfee Country
Volgend artikelRed Dead Redemption II: A Fork in the Road

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here