Red Dead Redemption II: Do Not Seek Absolution – I

Do Not Seek Absolution – I is de 69e hoofdverhaalmissie in Red Dead Redemption II. Deze walkthrough leidt je door alle doelstellingen van Do Not Seek Absolution – I  Main Quest inclusief alle gouden medailles voor 100% voltooiing.

Hoe ontgrendel je Do Not Seek Absolution – I: het wordt ontgrendeld na het voltooien van A Fork in the Road, maar je moet eer niveau 4 van 8 hebben om het te laten verschijnen. Dit betekent dat wanneer u op de dPad naar beneden drukt, de eerbalk tot halverwege rechts moet worden gevuld. Een gemakkelijke manier om de eer te vergroten, is door vis te vangen en los te laten, wat je oneindig kunt herhalen. Premies doen is ook een geweldige manier om eer te krijgen. Bovendien verdien je in hoofdstuk 6 + 50% eer voor al je acties, dus het gaat veel sneller dan normaal. Bekijk onze Red Dead Redemption 2 Honor Guide voor alle manieren om eer te kweken.

Quest Gever: Edith Downes
Hoofdstuk: 6
Regio: New Hanover

Vereisten voor gouden medailles:

  • Voltooi binnen 1 minuut 20 seconden

Startlocatie: Annesburg, New Hanover

Red Archie

Tragisch genoeg vind je Edith Downes in het mijnstadje Annesburg in hoofdstuk 6. Sla de film over zodra het begint.

Het is duidelijk dat Arthur’s acties haar leven hebben vernietigd, en het is moeilijk om je keuzes niet ter discussie te stellen. Als hij probeert uit te leggen, keert Edith zich tegen hem en wijst hij op de hypocrisie van zijn uitleg. Haar zoon werkt in de mijnen boven Annesburg en wordt gepest door de voorman. Hoewel ze niets met Arthur te maken wil hebben, voelt hij dat hij op de een of andere manier moet helpen.

  •  GOUDEN MEDAILLE: Voltooid binnen 1 minuut en 20 seconden

Ga onmiddellijk na het overslaan van de film naar je paard en rijd naar de mijn.

Als je daar aankomt, onderbreek je de voorman die al op het punt staat Archie te verslaan. Sla deze film over.

Meteen na de film krijg je ruzie met de voorman en een andere mijnwerker. Er zijn twee belangrijke punten om dit gevecht snel te beëindigen.

Ten eerste hoef je alleen de voorman te verslaan om het gevecht te beëindigen. Concentreer je op hem en manoeuvreer het gevecht zodat hij altijd tussen jou en de andere mijnwerker staat, zodat je niet met hem te maken hebt.

Ten tweede, om het gevecht efficiënt te beëindigen, moet je je uitsluitend concentreren op tegenstemmen. Ga naar de foireman, wacht tot hij een stoot gooit, blokkeer hem en sla dan terug met een combo van drie treffers. Er zijn maar twee of drie combo’s nodig om hem in minder dan 30 seconden af ​​te maken.

Sla de laatste film over waarin Arthur Archie een groot pak geld geeft en hem smeekt om zijn moeder ver weg te halen van de modderige beerput die Annesburg is.

Hiermee is de hoofdmissie Do Not Seek Absolution – I  in Red Dead Redemption II voltooid.
Nu begint de volgende zoektocht Do Not Seek Absolution – II.

Red Dead Redemption II – Alle Verhaal Missies
Red Dead Redemption II Wiki Guide

Vorig artikelRed Dead Redemption II: Money Lending and Other Sins VI-VII
Volgend artikelRed Dead Redemption II: Alle Wapen Locaties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here